Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
bizim erkekler sakaci adinida koymustum Nazli simdi erkek ismi hic bir fikirim yok. cinsiyyeti bilmeden once erkek ismlerinde anlasamiyorduk esimle o benim ben onun dediklerini istememistim buyuk tartisma cikacak
Sizin de nazlı oldu mu Nazmiii iki isim koyun ikinizin istediği de olsun

Geçmiş olsun canim
Belirtileri dikkate almak gerekli demek ki

Gebelik olduğu sürece ağrılar bitmicek sanırım canım benim de her günüm ayrı bi olay dkdjdj

Geçmiş olsun canim
Belirtileri dikkate almak gerekli demek ki
Sağol kuzum evet öyle gerçekten. Doktor kendi doktorum değildi ama çok detaylı inceledi hem karından usg yaptı hem vajinal. Rahim ağzı uzunluğuna vs baktı, erken doğum riskin veya kasılman yok dedi allahtan o konuda içim rahatladı en azından

Ohh çok şükür canım benim dediği gibi bol bol su içmek gerekiyor verdiği ilaç da ise yarıyor insallah tez zaman da geçer

Kız o da zor insan biseye alıstıktan sonra değişince bi afallıyor mevzu kız erkek olması değil tabi ki ama değişmesi ilginç bi duygudur
tabii ki saglikli olsunda ama 1 aydir kiz diye sevdiyimiz erkek cikti bende kiz elbiseleri bakiyordum 1 aydir simdi hepsi yeniden bakmak gerek iyi ki alis veris yapmamisim zanten icimde bir yerde erkek diye bir hiss vardi dogru cikti

tabii ki saglikli olsunda ama 1 aydir kiz diye sevdiyimiz erkek cikti bende kiz elbiseleri bakiyordum 1 aydir simdi hepsi yeniden bakmak gerek iyi ki alis veris yapmamisim zanten icimde bir yerde erkek diye bir hiss vardi dogru cikti
Anneler hissediyor ya gerçekten. Bikaç haftaya tamamen alısırsın biraz zaman alır ister istemez.
Diğer oğlandan kalan esyalar varsa onları da kullanırsın bi yandan iyi oldu

Hani ikinci trimester cennet mennet en güzel günlerimizdi
İlk günden beri söylerim, benim için cennet bebemi alıp eve sağlıkla getirdiğim gün olacak
Bugün hastanede beklerken bebeğini doğurmuş taburcu olan kadınlar gördüm o kadar hoşuma gitti ki allahım o günlere sağlıkla bizi de eriştirsin

Senin sancının sebebi için ne söyledi doktor?

Benim bugün çok şiddetlendi doktora gittim. Bol bol su iç istirahat et artmasın ağrı
Çok geçmiş olsun canım, ben de riske atamadım eve döndüm bu saate kadar uyumuşum iyi geldi. Gece uykularım çok düzensiz bi de klima çarptı sanırım baya iyiyim şu an. Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…