Çok hoş isim ya böyle düşündükçe söyledikçe daha da ısınıyorumYaa bende Alya çok istiyorum eşim de Gökçe istiyor karar veremedik daha
Gebelik döneminde maydonoz yeniyormuymus ilk defa duydum bunu sen gene de bol bol su iç canim geçmiş olsunAllah'ım saglikla almani,almamızı nasip etsin geçen hafta doktora çok kasik ağrım var dedim idrar testi verdim az enfeksiyon var dedi ilaç yazmıyorum dedi bol bol maydanoz ye dedi . Böyle oldu mu başka belirtileri nedir
Beylikdüzü’nde değilim catalcadayimEvet canim erkek dedi. Bende inanamiyorumBeylikduzundeym evet. Sende mi oradasinnn
Benimde gecen haftalar sürekli salata istedigi için doktora danismistim maydonuzu çuvalla yemen lazımki zarar versin dedi. Zarar verecek hic bir sey yok bu dönemde her şeyi dozunda tukettikce sorun yok dedi.Gebelik döneminde maydonoz yeniyormuymus ilk defa duydum bunu sen gene de bol bol su iç canim geçmiş olsun
Beylikdüzü’nde değilim catalcadayim
Yakınızsağlıkla gelsinler insallah
boğmacalı olandan mı yaptırdınız ve kaç doz olacaksınızKizlar bu arada bugün tetanoz aşısı oldum saglik ocağında düşünmedim ama sol koluma yaptilar. Simdiii kolum ağrıyor. Gece sol tarafa nasıl yaticam diye düşünüyorum. Aklınızda olsun sizinde sağ kolunuza yaptırın:) perşembe günü de detaylı ultrasonum var heyecanliyim
Ya bana da maydanoz ye enfeksiyon için dedi az dedi ilaç yazmıyorum dediBenimde gecen haftalar sürekli salata istedigi için doktora danismistim maydonuzu çuvalla yemen lazımki zarar versin dedi. Zarar verecek hic bir sey yok bu dönemde her şeyi dozunda tukettikce sorun yok dedi.
Ben mamas papas strada almistim canim, occarro cok hantal kaldi ve agir geldi elimize strada modeliyle kiyaslayinca.Geçen hafta yaşadığım duygusal biz bu çocuğa hic bir sey almadık daha ilk çocukta 5 aylıkken herseyi vardı duygu selinden sonra bende alisveris isini hızlandırdım. Nerede ne var ne almalı listeler çıkartıp ilerlemeye basladim :)
Ilk etapta anne yani park yatak kullanmayı istiyorum henuz marka konusunda net değilim öneri bekliyorum :)
Oda caploonba mobilya almıştık memnun kaldığımız için ona devam :)
Hastane çıkış kitikate den almayı düşünüyorum. Zibin body icin marks & spencer. Hatta bi set indirime girmiş kızı olacaklar bakabilir.
Bebek arabası mamas papas occaro ve ona uyumlu bir anakucagı alıcaz ne olucak onu bilmiyorum5'li Saf Pamuklu Bodysuit (0-3 Yaş) | Marks & Spencer
5'li Saf Pamuklu Bodysuit (0-3 Yaş) şimdi Marks & Spencer’da! Tüm Bebek ürünlerimizi incelemek için sitemizi ziyaret edin.www.marksandspencer.com.tr
Doktor sana BOL BOL MAYDANOZ YE derken senin hamile olduğunu biliyordu dimi? Maydonozun düşük tehlikesine yol açabilme gibi bir özelliği var gebelikte çok sık tüketimi önerilmez, salatada biraz yediğinden bişey olmaz ama bol bol yemek çok iddialı olmuş araştırmadan tüketmemeni öneririmAllah'ım saglikla almani,almamızı nasip etsin geçen hafta doktora çok kasik ağrım var dedim idrar testi verdim az enfeksiyon var dedi ilaç yazmıyorum dedi bol bol maydanoz ye dedi . Böyle oldu mu başka belirtileri nedir
Çok teşekkür ederimDoktor sana BOL BOL MAYDANOZ YE derken senin hamile olduğunu biliyordu dimi? Maydonozun düşük tehlikesine yol açabilme gibi bir özelliği var gebelikte çok sık tüketimi önerilmez, salatada biraz yediğinden bişey olmaz ama bol bol yemek çok iddialı olmuş araştırmadan tüketmemeni öneririm
Salatadaki maydonozdan elbet bişey olmaz ama bol bol yemek çok iddialı olmuş bir doktorun söylemine göre çok garip geldi bana doktorlar özellikle fazla tüketimine karşı uyarıyor çünkü değişik geldiBenimde gecen haftalar sürekli salata istedigi için doktora danismistim maydonuzu çuvalla yemen lazımki zarar versin dedi. Zarar verecek hic bir sey yok bu dönemde her şeyi dozunda tukettikce sorun yok dedi.
Hem de suyunu içmişsin aman diyeyim içme bidaha dikkat etmek lazım senin de şansına denk gelen doktorlar…Çok teşekkür ederimsuyunu içtim şimdi icmeyecegim artık vallahi ah şartlardan herşeye uyuyoruz işte .
Tek doz yapalim dedik. Sabah iyiydim ama kolum gittikçe ağırlaştı. Üstüne nasıl yatmalı bilemedimboğmacalı olandan mı yaptırdınız ve kaç doz olacaksınız
Aynen . Ay sonu başkasına aldım . Umarım bu içime siner ve devam ederim . Aynen de öyle dedi bol bol ye dedi suyunu iç dediHem de suyunu içmişsin aman diyeyim içme bidaha dikkat etmek lazım senin de şansına denk gelen doktorlar…
Evet biraz ağır bi araba ama kullanımı çok rahat. Eşimle bizde küçük insanlar değiliz diyerek almış bulundukBen mamas papas strada almistim canim, occarro cok hantal kaldi ve agir geldi elimize strada modeliyle kiyaslayinca.
Anne yani da chicco 5in1 almistim, asiri memnun iki arkadasim onermisti
Ben şokumu atlatamıyorum hala allah sana bu doktorlarla sabır versinAynen . Ay sonu başkasına aldım . Umarım bu içime siner ve devam ederim . Aynen de öyle dedi bol bol ye dedi suyunu iç dediaz enfeksiyon var yanma yoksa sorun değil dedi
Suyunu hele kesinlikle içme ya ben bi ara ödem için düzenli maydanoz suyu içitim 15 gün sonra yeniden regl gördüm. Çok sakıncalıÇok teşekkür ederimsuyunu içtim şimdi icmeyecegim artık vallahi ah şartlardan herşeye uyuyoruz işte .
Aldiysan gule gule kullan canimEvet biraz ağır bi araba ama kullanımı çok rahat. Eşimle bizde küçük insanlar değiliz diyerek almış bulunduk
Canım valla sen yinede doktorun dedinlerini araştır canm ona göre kullan daha bana ilk muanede doktor ramazandı çğrendiğimdeAynen . Ay sonu başkasına aldım . Umarım bu içime siner ve devam ederim . Aynen de öyle dedi bol bol ye dedi suyunu iç dediaz enfeksiyon var yanma yoksa sorun değil dedi
Banada doktorum 2 demet yesen bisi olmaz kilo ile yemiyecegine gore sorun olmaz canini sıkma. Sadece iyi yıkanmış olmasına dikkat et dediCanım valla sen yinede doktorun dedinlerini araştır canm ona göre kullan daha bana ilk muanede doktor ramazandı çğrendiğimde
Hurma tüketme maydonoz tüketme dedi hani salatada falan bişey olmaz ama kahvaltısa oturup bi demet falan yeme dedii sana nasıl bol bol ye diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?