Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Geçen hafta yaşadığım duygusal biz bu çocuğa hic bir sey almadık daha ilk çocukta 5 aylıkken herseyi vardı duygu selinden sonra bende alisveris isini hızlandırdım. Nerede ne var ne almalı listeler çıkartıp ilerlemeye basladim :)

Ilk etapta anne yani park yatak kullanmayı istiyorum henuz marka konusunda net değilim öneri bekliyorum :)
Oda caploonba mobilya almıştık memnun kaldığımız için ona devam :)
Hastane çıkış kitikate den almayı düşünüyorum. Zibin body icin marks & spencer. Hatta bi set indirime girmiş kızı olacaklar bakabilir.
Bebek arabası mamas papas occaro ve ona uyumlu bir anakucagı alıcaz ne olucak onu bilmiyorum

Gebelik döneminde maydonoz yeniyormuymus ilk defa duydum bunu sen gene de bol bol su iç canim geçmiş olsun
Evet canim erkek dedi. Bende inanamiyorum Beylikduzundeym evet. Sende mi oradasinnn
Beylikdüzü’nde değilim catalcadayim
Yakınız sağlıkla gelsinler insallah

Kizlar bu arada bugün tetanoz aşısı oldum saglik ocağında düşünmedim ama sol koluma yaptilar. Simdiii kolum ağrıyor. Gece sol tarafa nasıl yaticam diye düşünüyorum. Aklınızda olsun sizinde sağ kolunuza yaptırın:) perşembe günü de detaylı ultrasonum var heyecanliyim

Gebelik döneminde maydonoz yeniyormuymus ilk defa duydum bunu sen gene de bol bol su iç canim geçmiş olsun

Beylikdüzü’nde değilim catalcadayim
Yakınız sağlıkla gelsinler insallah
Benimde gecen haftalar sürekli salata istedigi için doktora danismistim maydonuzu çuvalla yemen lazımki zarar versin dedi. Zarar verecek hic bir sey yok bu dönemde her şeyi dozunda tukettikce sorun yok dedi.

boğmacalı olandan mı yaptırdınız ve kaç doz olacaksınız

Benimde gecen haftalar sürekli salata istedigi için doktora danismistim maydonuzu çuvalla yemen lazımki zarar versin dedi. Zarar verecek hic bir sey yok bu dönemde her şeyi dozunda tukettikce sorun yok dedi.
Ya bana da maydanoz ye enfeksiyon için dedi az dedi ilaç yazmıyorum dedi

Ben mamas papas strada almistim canim, occarro cok hantal kaldi ve agir geldi elimize strada modeliyle kiyaslayinca.
Anne yani da chicco 5in1 almistim, asiri memnun iki arkadasim onermisti

Doktor sana BOL BOL MAYDANOZ YE derken senin hamile olduğunu biliyordu dimi? Maydonozun düşük tehlikesine yol açabilme gibi bir özelliği var gebelikte çok sık tüketimi önerilmez, salatada biraz yediğinden bişey olmaz ama bol bol yemek çok iddialı olmuş araştırmadan tüketmemeni öneririm

Çok teşekkür ederim suyunu içtim şimdi icmeyecegim artık vallahi ah şartlardan herşeye uyuyoruz işte .

Salatadaki maydonozdan elbet bişey olmaz ama bol bol yemek çok iddialı olmuş bir doktorun söylemine göre çok garip geldi bana doktorlar özellikle fazla tüketimine karşı uyarıyor çünkü değişik geldi

Ben mamas papas strada almistim canim, occarro cok hantal kaldi ve agir geldi elimize strada modeliyle kiyaslayinca.
Anne yani da chicco 5in1 almistim, asiri memnun iki arkadasim onermisti
Evet biraz ağır bi araba ama kullanımı çok rahat. Eşimle bizde küçük insanlar değiliz diyerek almış bulunduk

Aynen . Ay sonu başkasına aldım . Umarım bu içime siner ve devam ederim . Aynen de öyle dedi bol bol ye dedi suyunu iç dedi az enfeksiyon var yanma yoksa sorun değil dedi
Ben şokumu atlatamıyorum hala allah sana bu doktorlarla sabır versin şimdi yine sağlık personeline şiddetten dem vurulmasın ama kimse de kusura bakmasın çok doktor gezdik hiç de böylesine denk gelmedik yani şaka mı bunlar ben anlamadım sen bol bol su iç en iyisi enfeksiyonun azmış zaten bir ilaç bir şase vermek ne kadar zor olabilir bir doktor için anlayamadım geçmiş olsun çok

Aynen . Ay sonu başkasına aldım . Umarım bu içime siner ve devam ederim . Aynen de öyle dedi bol bol ye dedi suyunu iç dedi az enfeksiyon var yanma yoksa sorun değil dedi
Canım valla sen yinede doktorun dedinlerini araştır canm ona göre kullan daha bana ilk muanede doktor ramazandı çğrendiğimde
Hurma tüketme maydonoz tüketme dedi hani salatada falan bişey olmaz ama kahvaltısa oturup bi demet falan yeme dedii sana nasıl bol bol ye diyor

Banada doktorum 2 demet yesen bisi olmaz kilo ile yemiyecegine gore sorun olmaz canini sıkma. Sadece iyi yıkanmış olmasına dikkat et dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…