Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar selamlar herkes iyidir inşallah uzun zamandır girmemiştim. Benim gibi kuyruk sokumundan popoya kadar inen bel ağrısı yaşayan var mı. Özellikle gün sonunda oturup kalkmak, yatıp kalkmak çok zor.

Kızlar selamlar herkes iyidir inşallah uzun zamandır girmemiştim. Benim gibi kuyruk sokumundan popoya kadar inen bel ağrısı yaşayan var mı. Özellikle gün sonunda oturup kalkmak, yatıp kalkmak çok zor.
Ben yaşıyorum canım genel de son aylarda başlardı o ağrı ama biraz erken başladı her zaman olmasa sa ara ara oluyor

İçin rahat etmediyse tekrar git canım başka bi doktor olur bu sefer acilde . Kafan rahat etsin

Kızlar selam herkes iyidir umarım. Dün gece çok stresli bir durum yaşadım. Karnımda hafif kasılma hissettim ama geçti.Sonrasında da yattım uyudum.
Az önce kalktığımda iç çamaşırımda kanlı kahverengi leke geldiğini gördüm muhtemelen gece geldi çünkü yeni beyaz akıntı da gelmiş.
Bişey olmuşmudur bilemedim

bu kadar erken bir haftada cinsiyet tahmini sormanıza çok şaşırdım burdan tahmin yapmak mümkün değil isterseniz daha erken haftalarda olanların bulunduğu bir gruba sorun belki bilen çıkar
6 haftalıkken kese tahmini yapan bile var maksat eğlence olsun yoksa bende farkındayım buradan birisinin demesiyle cinsiyetin o olmayacağını

6 haftalıkken kese tahmini yapan bile var maksat eğlence olsun yoksa bende farkındayım buradan birisinin demesiyle cinsiyetin o olmayacağını
Doğumunuzun denk geldiği ay hangisiyse o ayın anneleri sayfasında paylaşırsanız eğlencelik tahmin yapan çok olacaktır. burada artık detaylı usg telaşesi falan başladığı için çok tahmin yapabilen çıkmaz

süper farkında olmanıza sevindim çok ilerlemiş haftada olan bir gruba gelip böyle bir soru sorulunca artık şaşırıyoruz üstelik cinsiyet tahmini yapılan bir grup özelliğimiz de yok

hemen doktoruna bilgi ver canım ihmal etmeye gelmez

Ahh hiç panik yapmadan hemen hastaneye gidilmesi gereken bir durum, hiç vakit kaybetme arabayla sakin sakin gidin hastaneye

Cenk gezer 8000di kart
Detaylı ultrason fiyatlarini duyunca şok oldum. Kendimi şanslı hissettim. Doktorumda detaylı ultrason mevcut her gittigimde inceliyoruz. Bu seferki kontrolumde kalp detaylı incelenecek sadece 300gr üzerine çıkmasını bekledik detaylar için. Muayene ücreti 2200 ozel klinik. Adanada olanlara tavsiye ederim

Merhaba. Ben yaklaşık 1 haftadır kahverengi lekelenme yaşıyorum. 6. haftamdan beri Progestan kullandığım için doktor lekelenmenin normal olduğunu ve ilaca devam etmem gerektiğini söyledi. Bence her lekelenme doktora haber verilmeli ve eğer kırmızı renkte kanama da eşlik ediyorsa mutlaka doktor kontrolüne gidilmeli.

Cinsel ilişki sonrası azcık olup geçiyorsa korkulacak bir şey yokmuş, böyle bir durum var mı canım

Gerçekten çok şanslısınız bence. Ben her özel muayenehaneye gidişimde 4000 lira ödüyorum. Doktorum detaylı ultrason için başka bir doktora yönlendiriyormuş. O da en son duyduğum kadarıyla zam gelmediyse 8500 liraya yapıyormuş detaylı ultrasonu. Devlet hastanesinden randevu almıştım. Orada yaptıracağım. İnşallah memnun kalırım

gerçekten bu fiyatları görünce iyi ki doğum paketi almışım diyorum 10 muayene 10 kontrol tüm testler ve doğum dahil 50.000 e anlaşmıştım şu an doğuma bile 50 bin üstü fiyat çekiyorlar

canım tam kaç haftalık oldun sen. doktorun bu son 1 haftadır olan lekelenmeye ne diyor

Benim de aynı kuyruk sokumunun olduğu yer çok ağrıyor akşama doğru ağrısı artıyor.

Her gittiğinde detaylı incelemen ne büyük şans fiyat da uygunmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…