Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Rüyalar yalan kardeşim her allahın günü sarı saçlı erkek bebek gördü herkes erkek hissediyordu kız çıktı

Çılgın bir kız daha

Bizim bir tanıdığımız bebekleri büyüyünce bize Kraft’ın oyun parkı da olabilen bir beşiğini vermişlerdi. Aslında ben de onu kullanmayı düşünüyorum ama bir yandan da odasında asıl yatağı bulunsun, güzel dursun istiyorum. O yüzden çok kararsız kaldım. Söylediğiniz bebek arabasına ve ana kucağına mutlaka bakacağım. Çok teşekkür ederim

rica ederim, ben anne yanı beşiği dışında ayrıca bir bebek odası yapacağım onun için bebek odası takımını aldık temmuz sonunda gelecek

Kızlar bebek arabası ve beşik aldıysanız fikirlerinizi paylaşır mısınız? Her gün bakıyorum ama bir türlü karar veremiyorum. Kafam çok karışıyor.
Beşik ikea sundvik abladan kaldı, anne yanı olarak kullanıyorum normal beşik almıştım ilk ama hiç kullanamadım geceleri kalkıp onun içinden almak bile insana zor geliyor böyle kolayca alıveriyorsun araba da casual cadillac kullandığımız kadarıyla memnunduk ama çok kullanamadık çünkü arabadan nefret ederdi kızım

Benim için arabadan ve beşikten bile kullanışlı şeyler ise boba sling ve boba 4g oldu, allahtan hepsini saklamışım. Anne için eller serbest büyük rahatlık hepinize öneririm arkadaşlar

Ben şimdi babybjörn araştırıyorum muhtemelen bir tane alacağım elektrikli olanını almayı düşünen var mı acaba çok önerilmiyormuş ama hangisi daha rahat olur bilemedim

Rüyalar yalan kardeşim her allahın günü sarı saçlı erkek bebek gördü herkes erkek hissediyordu kız çıktı
Hadi yaa ama insan ister istemez etkileniyor valla bende hep kizim diye konusuyordum o kadar icime islemis bir kizim var bir de oglan isterim tabiki elhamdulillah

bulut & aras nasıl ? bu isimli öğrenciniz var mıydı
Merhaba Ben de öğretmenim ve şu an ben de ikizlere hamileyim. Br kız bir oğlumuz olacağını için Yiğit ve Yaren koyacağız inşallah. Ama iki erkek olsaydı Yiğit ve Barış koymayı düşünüyorduk. Bu isimdeki öğrencilerim hep çok beyefendi ve sorumluluk sahibi öğrencilerimdi. Fikir olsun isterim

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Hepsine bakacağım mutlaka

Eğer kız olsaydı ben de Beren düşünüyordum çok güzel anlamlı, öz Türkçe ve söylemesi güzel bir isim bence bana henüz nasip olmadı belki sizler kullanırsınız

Eğer kız olsaydı ben de Beren düşünüyordum çok güzel anlamlı, öz Türkçe ve söylemesi güzel bir isim bence bana henüz nasip olmadı belki sizler kullanırsınız
Çok guzelmis oğullarimin adı Berat Ahmet kız olursa Beren çok güzel

8+6 karından ultrasonla çekildi cinsiyet tahmini yapabilecek var mı acaba

Eklentiler

• IMG_20250616_223900.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 29
Hadi yaa ama insan ister istemez etkileniyor valla bende hep kizim diye konusuyordum o kadar icime islemis bir kizim var bir de oglan isterim tabiki elhamdulillah
Cinsiyeti anlayamadım ama ne güzel bir kızın varmış bir de oglusun olacak sağlıkla gelsin insallah canim Beylikdüzü’nde mi yaşıyorsun bu arada bende rüyamda kız bebek doğurmuştum aaaa gerçekten kızmış diyorum
İnanamıyorum ama üçüncü oğlumu bekliyorum

Allah'ım saglikla almani,almamızı nasip etsin geçen hafta doktora çok kasik ağrım var dedim idrar testi verdim az enfeksiyon var dedi ilaç yazmıyorum dedi bol bol maydanoz ye dedi . Böyle oldu mu başka belirtileri nedir

Evet canim erkek dedi. Bende inanamiyorum Beylikduzundeym evet. Sende mi oradasinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…