- 14 Mart 2013
- 8.020
- 4.033
- 448
Rüyalar yalan kardeşim her allahın günü sarı saçlı erkek bebek gördüBIzde kontrolden geliyoruz16.haftamdayim her sey yolunda cok sukur, 157gr. Cinsiyet icin %80 erkek gibi dedi ama ruyalarimda kiz bebek gormustum tam inanamadim annemde bana ruya gormus kiz diye foto eklerim erkek analari bi baksin benzerlik var mi ikili teste temiz cikti bir daha detaylidan sonra gidecegim insallah
Çılgın bir kız dahabenim de bugün kontrolüm vardı. çok şükür güzel geçti.
ve ilk tekmesini de kontrolde hissettim. doktor biraz fazla bastırdı karından bakarken. kızım da bacağına kuvvet arda arda karşı tekmelerle reaksiyon verdi. ultrasonda tekme atışını görmek nasip oldu, komikti baya
umarım hep güzel haberler alırız.
Bizim bir tanıdığımız bebekleri büyüyünce bize Kraft’ın oyun parkı da olabilen bir beşiğini vermişlerdi. Aslında ben de onu kullanmayı düşünüyorum ama bir yandan da odasında asıl yatağı bulunsun, güzel dursun istiyorum. O yüzden çok kararsız kaldım. Söylediğiniz bebek arabasına ve ana kucağına mutlaka bakacağım. Çok teşekkür ederimben anne yanı beşiği almadım bir arkadaşımdan alacağım kısa süreli kullanacağım için. Bebek arabasını da cybex east s twist aldım ana kucağını da Cybex aton s2 isize aldım. Bebek aramız henüz gelmedi ama yerinde inceledim pratik portatif bir araç ama anakucağı geldi gayet güzel memnun kaldım.
rica ederim, ben anne yanı beşiği dışında ayrıca bir bebek odası yapacağım onun için bebek odası takımını aldık temmuz sonunda gelecekBizim bir tanıdığımız bebekleri büyüyünce bize Kraft’ın oyun parkı da olabilen bir beşiğini vermişlerdi. Aslında ben de onu kullanmayı düşünüyorum ama bir yandan da odasında asıl yatağı bulunsun, güzel dursun istiyorum. O yüzden çok kararsız kaldım. Söylediğiniz bebek arabasına ve ana kucağına mutlaka bakacağım. Çok teşekkür ederim
Beşik ikea sundvik abladan kaldı, anne yanı olarak kullanıyorum normal beşik almıştım ilk ama hiç kullanamadım geceleri kalkıp onun içinden almak bile insana zor geliyor böyle kolayca alıveriyorsunKızlar bebek arabası ve beşik aldıysanız fikirlerinizi paylaşır mısınız? Her gün bakıyorum ama bir türlü karar veremiyorum. Kafam çok karışıyor.
Hadi yaaRüyalar yalan kardeşim her allahın günü sarı saçlı erkek bebek gördüherkes erkek hissediyordu kız çıktı
Bulut yoktu aras başka bi arkadaşımın öğrencisiydi ve zordu. İkizlerdi bi debulut & aras nasıl ? bu isimli öğrenciniz var mıydı
Merhababulut & aras nasıl ? bu isimli öğrenciniz var mıydı
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Hepsine bakacağım mutlakaBeşik ikea sundvik abladan kaldı, anne yanı olarak kullanıyorum normal beşik almıştım ilk ama hiç kullanamadım geceleri kalkıp onun içinden almak bile insana zor geliyor böyle kolayca alıveriyorsunaraba da casual cadillac kullandığımız kadarıyla memnunduk ama çok kullanamadık çünkü arabadan nefret ederdi kızım
Benim için arabadan ve beşikten bile kullanışlı şeyler ise boba sling ve boba 4g oldu, allahtan hepsini saklamışım. Anne için eller serbest büyük rahatlık hepinize öneririm arkadaşlar
Ben şimdi babybjörn araştırıyorum muhtemelen bir tane alacağım elektrikli olanını almayı düşünen var mı acaba çok önerilmiyormuş ama hangisi daha rahat olur bilemedim
Çok guzelmis oğullarimin adı Berat Ahmet kız olursa Beren çok güzelEğer kız olsaydı ben de Beren düşünüyordum çok güzel anlamlı, öz Türkçe ve söylemesi güzel bir isim bencebana henüz nasip olmadı belki sizler kullanırsınız
Yaa bende Alya çok istiyorum eşim de Gökçe istiyor karar veremedik dahaAy kızlarr isim konuşulmuş. Benim çilek kokulumun adı da Alya olacakBabası koydu ama bende çok sevdim, narin kibar bi isim.
Her ağızda kibar bi telaffuz oluşturuyor
Sağlıkla gelsinler inşallahHadi yaaama insan ister istemez etkileniyor valla bende hep kizim diye konusuyordum o kadar icime islemis bir kizim var bir de oglan isterim tabiki elhamdulillah
Buralardayım canım girip okuyabiliyorum sadece bu aralar biraz yoğun geçiyor okuma bayramı vs derken detaylıya perşembe günü gidecektim 7 temmuza çektim randevuyu canımmaviss_34 nerelerdesin bakalım ne zaman gidiyorsun detaylıya belli mi
BIzde kontrolden geliyoruz16.haftamdayim her sey yolunda cok sukur, 157gr. Cinsiyet icin %80 erkek gibi dedi ama ruyalarimda kiz bebek gormustum tam inanamadim annemde bana ruya gormus kiz diye foto eklerim erkek analari bi baksin benzerlik var mi ikili teste temiz cikti bir daha detaylidan sonra gidecegim insallah
Cinsiyeti anlayamadım ama ne güzel bir kızın varmış bir de oglusun olacakHadi yaaama insan ister istemez etkileniyor valla bende hep kizim diye konusuyordum o kadar icime islemis bir kizim var bir de oglan isterim tabiki elhamdulillah
Allah'ım saglikla almani,almamızı nasip etsin geçen hafta doktora çok kasik ağrım var dedim idrar testi verdim az enfeksiyon var dedi ilaç yazmıyorum dedi bol bol maydanoz ye dedi . Böyle oldu mu başka belirtileri nedirCinsiyeti anlayamadım ama ne güzel bir kızın varmış bir de oglusun olacaksağlıkla gelsin insallah canim Beylikdüzü’nde mi yaşıyorsun bu arada bende rüyamda kız bebek doğurmuştum aaaa gerçekten kızmış diyorum
İnanamıyorum ama üçüncü oğlumu bekliyorum
Evet canim erkek dedi. Bende inanamiyorumCinsiyeti anlayamadım ama ne güzel bir kızın varmış bir de oglusun olacaksağlıkla gelsin insallah canim Beylikdüzü’nde mi yaşıyorsun bu arada bende rüyamda kız bebek doğurmuştum aaaa gerçekten kızmış diyorum
İnanamıyorum ama üçüncü oğlumu bekliyorum
baby mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı - ebebek
baby mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?