Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Herkese selam detaylı usg yaptırdım şükür hiçbir sorunumuz yok, bebek gayet sağlıklıymış. Darısı diğer bekleyen arkadaşlara
yaaa canım benim çok sevindim ne heyecanlı gemiştir ama dimi benim 4 Temmuzda daha vaktim var zaman geçmek bilmiyor, yarın kendi doktoruma kontrole gideceğim özledim kızçemi

Herkese selam detaylı usg yaptırdım şükür hiçbir sorunumuz yok, bebek gayet sağlıklıymış. Darısı diğer bekleyen arkadaşlara
Gozunaydin bebeğim darısı bizlere kacinci haftada gitmiş oldun

yaaa canım benim çok sevindim ne heyecanlı gemiştir ama dimi benim 4 Temmuzda daha vaktim var zaman geçmek bilmiyor, yarın kendi doktoruma kontrole gideceğim özledim kızçemi
Ayy güzel haberler ver inşallah

Hahahahha hosgeldin canim bayramdan sonra herkes yoğun bende çoğunlukla okuyorum bir de yaz geldi ya çoğunlukla dışarıda vakit geçiriliyor çok bakma fırsatı olmiyor nasılsın nasıl gidiyor
Korkma korkma benim 2 saat sürdü ajsnsn ellerini yüzünden hiç çekmedi çünkü 2 kez yürüdüm geldim yok 3 saniye çekti sadece onda da yarım görüntü alabildik
Ahhhh nazlı bir kuş normal kontrollerde de öyle mi annesi
İlk başta bende 20+1 almıştım 22-24 daha iyi olur dedi asistanı sonrasında eşim izin ayarlayamadı diye 7 temmuza çektim o zamanlar da 23 haftalık falan olacağım
sen ne zaman gidiyodun canım
7 Temmuz da gideceğim hayatım Altan Cebeci’den aldım randevu 26 temmuza boşluk bulursam erkene çekeceğim bulamazsam da temmuz da artık

Sen gitmedin mi canım . Senin bebiş cinsiyeti tam belli olurdu
Ayyy yok gidemedim henüz 7 Temmuz da detaylı randevum aslında cinsiyet belli erkek dedi ama bu degisen cinsiyeti videoları izlemekten belki bir umut kızdır diyorum hala eşim kızıyor sacmalama artık diye

Aşkım iyiyim 23 haziranda detaylım var onu bekliyorum heyecanla bi de bel ağrılarım dışında çokk çok iyiyim bebişim kıpır kıpır karnımda gayet mutluyuz sen nasılsın nasıl gidiyor hürrem sultanımmm

hadi bakalım az kalmış

Her gittiğinde detaylı incelemen ne büyük şans fiyat da uygunmuş
Benim de özeldeki doktorum hastanenin muayene ücreti 1100tl
Her muayenede kalbini kemiklerini eklemlerini ve uzuvlarını tek tek ölçüp kontrol ediyor. Kendisi detaylı ultrason için hastanenin herhangi bir ücretlendirmesi olmadığı için yapmıyorum diyor ancak her muayene kısa bir detaylı usg yapar gibi bakıyor

Çok şükür iyiyiz bizde canım hersey yolunda iki erkek çocuğuyla baş etmeye calisiyorum
Malum okullar da kapanıyor bu haftadan da evde kavga gürültü bende bahçeye indiriyorum sıcaklar malum evde pek durulmuyor
Bu iki gündür benim de kipir kipir önceden bir yada iki kere hissederdim şuan heran hareketli ama hala kasiklar da hareket ediyor şeninde öyle mi
hadi bakalım az kalmış
Azzz kaldı artık netleşsin de alisberise baslayacagim
Bende henüz hiç bisey almadım emzik almıştım pembis onu da çevrem de ilk kızı olana hediye edeceğim sanırım
dimi yaa epeydir ortalarda yoktu sessiz sessiz büyütmüş kızçesini detaylılara gitmiş bi de
Evet oda arada sessiz sessiz okuyordu galiba hızlı bir dönüş yaptı sahalara daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…