- 3 Nisan 2023
- 2.747
- 2.702
- 63
- 38
yaaa canım benim çok sevindim ne heyecanlı gemiştir ama dimiHerkese selamdetaylı usg yaptırdım şükür hiçbir sorunumuz yok, bebek gayet sağlıklıymış. Darısı diğer bekleyen arkadaşlara
Gozunaydin bebeğim darısı bizlere kacinci haftada gitmiş oldunHerkese selamdetaylı usg yaptırdım şükür hiçbir sorunumuz yok, bebek gayet sağlıklıymış. Darısı diğer bekleyen arkadaşlara
Ayy güzel haberler ver inşallahyaaa canım benim çok sevindim ne heyecanlı gemiştir ama dimibenim 4 Temmuzda daha vaktim var zaman geçmek bilmiyor, yarın kendi doktoruma kontrole gideceğim özledim kızçemi
Ayy güzel haberler ver inşallahyaaa canım benim çok sevindim ne heyecanlı gemiştir ama dimibenim 4 Temmuzda daha vaktim var zaman geçmek bilmiyor, yarın kendi doktoruma kontrole gideceğim özledim kızçemi
20+5 canım.Gozunaydin bebeğim darısı bizlere kacinci haftada gitmiş oldun
sen ne zaman gidiyodun canımGozunaydin bebeğim darısı bizlere kacinci haftada gitmiş oldun
Sen gitmedin mi canım . Senin bebiş cinsiyeti tam belli olurduGozunaydin bebeğim darısı bizlere kacinci haftada gitmiş oldun
zaman hızlı geçiyor merak etme senin de çabucak gelir gitme zamanınBenim detaylı ultrason randevum 25 Temmuz’da. 22. haftama denk geliyor. Daha çok var. Sizlerin gittiğini gördükçe çok hevesleniyorum. İnşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırız
Hahahahha hosgeldin canim bayramdan sonra herkes yoğun bende çoğunlukla okuyorum bir de yaz geldi ya çoğunlukla dışarıda vakit geçiriliyor çok bakma fırsatı olmiyor nasılsın nasıl gidiyorAy kızlar napıyonuz yaa kaç gündür ortada yokum insan der nerde buuu yaşıyo muubayram itibarı ile uzun bir izin yaptım ama hep okudum buraları ara ara. Hamişlikler nasıl geçiyor göbekler büyüdü mü hani hiç göremedimm, prenseslik dönemine geçmediniz mi prilamlara devam mıı
Ahhhh nazlı bir kuş normal kontrollerde de öyle mi annesiKorkma korkma benim 2 saat sürdü ajsnsn ellerini yüzünden hiç çekmedi çünkü 2 kez yürüdüm geldim yok 3 saniye çekti sadece onda da yarım görüntü alabildik
İlk başta bende 20+1 almıştım 22-24 daha iyi olur dedi asistanı sonrasında eşim izin ayarlayamadı diye 7 temmuza çektim o zamanlar da 23 haftalık falan olacağım20+5 canım.
7 Temmuz da gideceğim hayatım Altan Cebeci’den aldım randevu 26 temmuza boşluk bulursam erkene çekeceğim bulamazsam da temmuz da artıksen ne zaman gidiyodun canım
Ayyy yok gidemedim henüz 7 Temmuz da detaylı randevum aslında cinsiyet belli erkek dedi ama bu degisen cinsiyeti videoları izlemekten belki bir umut kızdır diyorum hala eşim kızıyor sacmalama artık diyeSen gitmedin mi canım . Senin bebiş cinsiyeti tam belli olurdu
Aşkım iyiyim 23 haziranda detaylım var onu bekliyorum heyecanlaHahahahha hosgeldin canim bayramdan sonra herkes yoğun bende çoğunlukla okuyorum bir de yaz geldi ya çoğunlukla dışarıda vakit geçiriliyor çok bakma fırsatı olmiyor nasılsın nasıl gidiyor
Ahhhh nazlı bir kuş normal kontrollerde de öyle mi annesi
İlk başta bende 20+1 almıştım 22-24 daha iyi olur dedi asistanı sonrasında eşim izin ayarlayamadı diye 7 temmuza çektim o zamanlar da 23 haftalık falan olacağım
7 Temmuz da gideceğim hayatım Altan Cebeci’den aldım randevu 26 temmuza boşluk bulursam erkene çekeceğim bulamazsam da temmuz da artık
hadi bakalım az kalmışHahahahha hosgeldin canim bayramdan sonra herkes yoğun bende çoğunlukla okuyorum bir de yaz geldi ya çoğunlukla dışarıda vakit geçiriliyor çok bakma fırsatı olmiyor nasılsın nasıl gidiyor
Ahhhh nazlı bir kuş normal kontrollerde de öyle mi annesi
İlk başta bende 20+1 almıştım 22-24 daha iyi olur dedi asistanı sonrasında eşim izin ayarlayamadı diye 7 temmuza çektim o zamanlar da 23 haftalık falan olacağım
7 Temmuz da gideceğim hayatım Altan Cebeci’den aldım randevu 26 temmuza boşluk bulursam erkene çekeceğim bulamazsam da temmuz da artık
dimi yaa epeydir ortalarda yoktu sessiz sessiz büyütmüş kızçesini detaylılara gitmiş bi de
yaaa senin de detaylıya az kalmış harikaaAşkım iyiyim 23 haziranda detaylım var onu bekliyorum heyecanlabi de bel ağrılarım dışında çokk çok iyiyim bebişim kıpır kıpır karnımda gayet mutluyuz sen nasılsın nasıl gidiyor hürrem sultanımmm
Benim de özeldeki doktorum hastanenin muayene ücreti 1100tlHer gittiğinde detaylı incelemen ne büyük şansfiyat da uygunmuş
Ay çok heyecanlıyım bir aydır görmüyorum zaten kızçemi, ama kıpır kıpırız hiç durmuyoruz aynı performansı detaylıda da bekliyorum oynasın azıcık gönlümüz şenlensinyaaa senin de detaylıya az kalmış harikaa
Çok şükür iyiyiz bizde canım hersey yolunda iki erkek çocuğuyla baş etmeye calisiyorumAşkım iyiyim 23 haziranda detaylım var onu bekliyorum heyecanlabi de bel ağrılarım dışında çokk çok iyiyim bebişim kıpır kıpır karnımda gayet mutluyuz sen nasılsın nasıl gidiyor hürrem sultanımmm
Azzz kaldı artık netleşsin de alisberise baslayacagimhadi bakalım az kalmış
Evet oda arada sessiz sessiz okuyordu galiba hızlı bir dönüş yaptı sahalara daim olsundimi yaa epeydir ortalarda yoktu sessiz sessiz büyütmüş kızçesini detaylılara gitmiş bi de
Benim de o tarihte bende 21 hafta oluyorum.. Zaman aksın bizim içinBenim detaylı ultrason randevum 25 Temmuz’da. 22. haftama denk geliyor. Daha çok var. Sizlerin gittiğini gördükçe çok hevesleniyorum. İnşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?