Saçma olduğunun farkındasınız aslında da. Sizin haftalarınızda bu topikte kimse cinsiyet sormadı tahmin yaptırmadı, şimdi 20 leri geçen bir topikte cinsiyet tahmini yapmayı istemeyebilir. Ocak annelerinde size yardımcı olurlar farklı sorunları konuşursunuz hem biz de öyle yaptıkSizin zaten öyle bir özelliğiniz olmadığı kesinherşeyi bu kadar kasmayın yaa grup liderimisiniz ne bu havalar
Nazlı mı inat mı bilmiyoruz ahajsbAh nazlı kuzum benim saklamış kendini
Neden bu kadar hayatı ciddiye alıyorsunuz anlamış değilim tahminde bulunup geçebilirsiniz ki bulunmak zorunda değilsiniz heycanliyim meraklıyım sadece eğlence olsun diye yazdım daha güzel dille söylemek zor olmasa gerek yanlış yere yazmış olsam dahiSaçma olduğunun farkındasınız aslında da. Sizin haftalarınızda bu topikte kimse cinsiyet sormadı tahmin yaptırmadı, şimdi 20 leri geçen bir topikte cinsiyet tahmini yapmayı istemeyebilir. Ocak annelerinde size yardımcı olurlar farklı sorunları konuşursunuz hem biz de öyle yaptık. Grup lideriyim bu arada.
sizin ne gibi özellikleriniz var biraz bahsetsenize bize? Hava derken? anlayamadım? Grup lideri değilim ekibimizin adminimizSizin zaten öyle bir özelliğiniz olmadığı kesinherşeyi bu kadar kasmayın yaa grup liderimisiniz ne bu havalar
İstediğime istedigimi yazarım ayrıca sizi ilgilendiren şey nedir?sizin ne gibi özellikleriniz var biraz bahsetsenize bize? Hava derken? anlayamadım? Grup lideri değilim ekibimizin adminimizPuxhu varsa bir sıkıntınız kendisiyle görüşebilirsiniz. Herkese açık bir gruba yorum yazmışsınız alacağınız cevaptan rahatsız oluyorsanız yazmayınız
Heryere yazmışsın işte belli heyecanlı olduğun. Hayatı ciddiye almak iyidir nerde ne konuşacağını bildirir insana. Sizin durumunuz şöyle görünüyor uzaktan bizim gidip ağustos annelerine detaylı sormamız gibi. Anlatabildim mi? O kadar yere yazmışsınız cevapta vermişler tatmin olmamışsınız eee? Bekleyin yani hepimiz bekledik.Neden bu kadar hayatı ciddiye alıyorsunuz anlamış değilim tahminde bulunup geçebilirsiniz ki bulunmak zorunda değilsiniz heycanliyim meraklıyım sadece eğlence olsun diye yazdım daha güzel dille söylemek zor olmasa gerek yanlış yere yazmış olsam dahi
Bana yazmanızİstediğime istedigimi yazarım ayrıca sizi ilgilendiren şey nedir?
Siz önce insanlarla nasıl konusluacagini nasıl daha yapıcı olunur , konuşulur onu öğrenin ondan sonra burda hayatın ne kadar ciddiye alınıp konuşulması hakkında eğitim veririsinizHeryere yazmışsın işte belli heyecanlı olduğun. Hayatı ciddiye almak iyidir nerde ne konuşacağını bildirir insana. Sizin durumunuz şöyle görünüyor uzaktan bizim gidip ağustos annelerine detaylı sormamız gibi. Anlatabildim mi? O kadar yere yazmışsınız cevapta vermişler tatmin olmamışsınız eee? Bekleyin yani hepimiz bekledik.
Keser misiniz sesinizi lütfen çok bilmişlerBana yazmanızbana yazdığınız size cevap veriyorum, özelliklerinizden bahsetmemişsiniz?
Hahahaha çok saygısızca bir yaklaşım neden gerildiniz kiKeser misiniz sesinizi lütfen çok bilmişler
Gerilen sizsinizHahahaha çok saygısızca bir yaklaşım neden gerildiniz ki
Bu yalakalikla sizi de grup başkanı yardımcısı yapmışlardır umarımHahahaha çok saygısızca bir yaklaşım neden gerildiniz ki
Diğer türlü bu cabanizin boşa gitmesi uzer beniHahahaha çok saygısızca bir yaklaşım neden gerildiniz ki
Konuyu saptırmalar başladıysa ne demek istediğim anlaşılmış, sadece işime gelmiyor durumları başlamış demektir. Topikten kısıtlamadan kendiniz çıkın iyi günlerSiz önce insanlarla nasıl konusluacagini nasıl daha yapıcı olunur , konuşulur onu öğrenin ondan sonra burda hayatın ne kadar ciddiye alınıp konuşulması hakkında eğitim veririsiniz
Haddinizi bilin hamınefendi belliki terbiye alamamışsınız, hamilesiniz erken haftalardasınız sizi germek istemedikçe siz ekstra saygısızlaşıyorsunuz lütfen gidip başka yerde eğlenin!Bu yalakalikla sizi de grup başkanı yardımcısı yapmışlardır umarım
Lütfen beni kistlar misinizKonuyu saptırmalar başladıysa ne demek istediğim anlaşılmış, sadece işime gelmiyor durumları başlamış demektir. Topikten kısıtlamadan kendiniz çıkın iyi günler
Terbiyesiz olan sizsiniz yanlış yere yazmış olsam dahi insan gibi dile getirip konuşabilirsiniz salak saçma konuşursanız alacağınız cevap sizi üzerHaddinizi bilin hamınefendi belliki terbiye alamamışsınız, hamilesiniz erken haftalardasınız sizi germek istemedikçe siz ekstra saygısızlaşıyorsunuz lütfen gidip başka yerde eğlenin!
İnsan gibi söyledim zaten size ama anlaşılan canınız sıkılmış kendi yönteminizde eğlenmek istemişsiniz size başarılar..Terbiyesiz olan sizsiniz yanlış yere yazmış olsam dahi insan gibi dile getirip konuşabilirsiniz salak saçma konuşursanız alacağınız cevap sizi üzer
KısıtladımLütfen beni kistlar misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?