- 18 Şubat 2025
- 445
- 620
- 18
Aynen kuzum bazen göbek deliğimin biraz altında ama çoğunlukla kasıklara doğru oluyor bir haftayı geçkindir sürekli kıpırdıyo Allahımm ne güzel bir hismişÇok şükür iyiyiz bizde canım hersey yolunda iki erkek çocuğuyla baş etmeye calisiyorum
Malum okullar da kapanıyor bu haftadan da evde kavga gürültü bende bahçeye indiriyorum sıcaklar malum evde pek durulmuyor
Bu iki gündür benim de kipir kipir önceden bir yada iki kere hissederdim şuan heran hareketli ama hala kasiklar da hareket ediyor şeninde öyle mi
Azzz kaldı artık netleşsin de alisberise baslayacagim
Bende henüz hiç bisey almadım emzik almıştım pembis onu da çevrem de ilk kızı olana hediye edeceğim sanırım
Evet oda arada sessiz sessiz okuyordu galiba hızlı bir dönüş yaptı sahalara daim olsun
Evet doğumdan sonra en çok ozlenilen şey hareketleri tekmeleri oluyorAynen kuzum bazen göbek deliğimin biraz altında ama çoğunlukla kasıklara doğru oluyor bir haftayı geçkindir sürekli kıpırdıyo Allahımm ne güzel bir hismişkıpırdasın diye yatıp bekliyorum resmen
Kaçıncı haftaniz. Ben 16bitecek çok net hissetmiyorum hala . Arada gidip gelen titreşim gibi anlık oluyorAynen kuzum bazen göbek deliğimin biraz altında ama çoğunlukla kasıklara doğru oluyor bir haftayı geçkindir sürekli kıpırdıyo Allahımm ne güzel bir hismişkıpırdasın diye yatıp bekliyorum resmen
Canikom valla göbüş çok olmasa da büyüdü, bebiş kıpır kıpır çok şükürAy kızlar napıyonuz yaa kaç gündür ortada yokum insan der nerde buuu yaşıyo muubayram itibarı ile uzun bir izin yaptım ama hep okudum buraları ara ara. Hamişlikler nasıl geçiyor göbekler büyüdü mü hani hiç göremedimm, prenseslik dönemine geçmediniz mi prilamlara devam mıı
20. Haftam olacak canım 17nin sonuna doğru çok minik minik hissetmeye başlamıştım ama anlamamışım ilk defa yaşadığım için kestiremedim meğersem bebişimmişKaçıncı haftaniz. Ben 16bitecek çok net hissetmiyorum hala . Arada gidip gelen titreşim gibi anlık oluyor
Allahım benimki de kuduruk gibi kıpır kıpır bi de gündüz uyuyor gececi benim kızım yatağa bi geçiyorum Allaah bi mendili eksik elinde sjdkdk göbüş de çok tatlı bi yuvarlak olduCanikom valla göbüş çok olmasa da büyüdü, bebiş kıpır kıpır çok şükür27sinde detaylı randevum var tamamen ona kuruk durumdayım
sen nasılsın büyüdü mü göbüşün iyice
ay ciddi misin benimki tam tersi gündüz her an uyanık ve aktif20. Haftam olacak canım 17nin sonuna doğru çok minik minik hissetmeye başlamıştım ama anlamamışım ilk defa yaşadığım için kestiremedim meğersem bebişimmiş18 den sonra sıklaştı benim ama herkeste farklı olabiliyor zamanı kiloya göre vs de değişebiliyor az kaldı hissedersin sende merak etme
Allahım benimki de kuduruk gibi kıpır kıpır bi de gündüz uyuyor gececi benim kızım yatağa bi geçiyorum Allaah bi mendili eksik elinde sjdkdk göbüş de çok tatlı bi yuvarlak olduher şey yolunda çok şükür
O tepkilerini yerim onlarınn ya hareket etmeye başladığı andan itibaren daha bi annelik güncellemesi geldi çıldırmalıkk hisleray ciddi misin benimki tam tersi gündüz her an uyanık ve aktifher yemeğe mutlaka bi tepki verir teşekkür eder annesine
senin detaylı ne zaman
Bunu da atlattıktan sonra kafam rahat edecekmiş gibi hissediyorum. Sürekli bi tarama testi beklentisinden gına geldi yani hiçbiseyi düşünmeden hamileliğimin tadını cıkarmak istiyorummO tepkilerini yerim onlarınn ya hareket etmeye başladığı andan itibaren daha bi annelik güncellemesi geldi çıldırmalıkk hisler23 haziranda kuşum pazartesi gidicem yine evhamlık loading bikaç gündür shdkd okuduğum kadarıyla baya kişi var haftaya detaylıya girecek güzel haberlerle şenlendirelim buraları inşallah
Her seferinde onu da atlatayım bunu da atlatayım derken bugünlere geldik şükür olsunBunu da atlattıktan sonra kafam rahat edecekmiş gibi hissediyorum. Sürekli bi tarama testi beklentisinden gına geldi yani hiçbiseyi düşünmeden hamileliğimin tadını cıkarmak istiyorumm
İnşallah hepimiz güzel haberler vericez bakalım
Ya inanmıyorum sanaaa Arya Stark bende cok severrdimmmmHer seferinde onu da atlatayım bunu da atlatayım derken bugünlere geldik şükür olsunbu arada okudum yazamamıştım güzel kızçenin ismini çok beğendimm Alya çok tatlı bir isim benim kızçemle yakın olacak isimleri bizim de belli gibi bir değişiklik olmazsa son anda djdjd seneler önce eşimle Game of thrones dizisi izlerken orda bi Arya karakteri vardı çok severdik, ismi çok hoşumuza giderdi kızımız olsa koyarız diyorduk sanırım yüksek ihtimalle bizim de Arya olacak
Kısa öz kibar ve naif isimler kesinlikle bence de mükkYa inanmıyorum sanaaa Arya Stark bende cok severrdimmmm
valla güzel isimler kuzum ya hem güncel hem telaffuz olarak kibar çıkıyor ağızdan. Alin de güzel ama onu yakın arkadaşımız koyacak. Alin ve Alya panpalar ahjahahhjahhajh
Amiiin kuzum hepimizinki sağlıkla sıhhatle gelsin sırasıylaKısa öz kibar ve naif isimler kesinlikle bence de mükkAlin ve Alya panpalar ahahahahdf Beta kuşağının gülleriiii sağlıkla gelsinler
Yaaa yerim ne güzel ismiKısa öz kibar ve naif isimler kesinlikle bence de mükkAlin ve Alya panpalar ahahahahdf Beta kuşağının gülleriiii sağlıkla gelsinler
Teşekkür ederiz teyzesiiYaaa yerim ne güzel ismi
İdrar yolu enfeksiyonu belirtisi olabilirKızlar birşey soracağım. Tuvaletim gelmiş gibi sıkışık sekilde tuvalate gidiyorum bişi yok .Şu 2 saatte 3 kez oldu .Normal mi bu acaba ? Başına Gelen var mı?
7 temmuzda olanlar 3 kişi oldukAyyy yok gidemedim henüz 7 Temmuz da detaylı randevum aslında cinsiyet belli erkek dedi ama bu degisen cinsiyeti videoları izlemekten belki bir umut kızdır diyorum hala eşim kızıyor sacmalama artık diye
ay o kadar da su içiyorum inşallah değildirİdrar yolu enfeksiyonu belirtisi olabilir
Aaa baska kimler vsr canım yer bulursam daha erkene çekmeyi planlıyorum7 temmuzda olanlar 3 kişi olduk
27 haziran var mı aşkolar birlikte gün sayalım7 temmuzda olanlar 3 kişi olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?