Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Aynen kuzum bazen göbek deliğimin biraz altında ama çoğunlukla kasıklara doğru oluyor bir haftayı geçkindir sürekli kıpırdıyo Allahımm ne güzel bir hismiş kıpırdasın diye yatıp bekliyorum resmen

Evet doğumdan sonra en çok ozlenilen şey hareketleri tekmeleri oluyor

Kaçıncı haftaniz. Ben 16bitecek çok net hissetmiyorum hala . Arada gidip gelen titreşim gibi anlık oluyor

Canikom valla göbüş çok olmasa da büyüdü, bebiş kıpır kıpır çok şükür 27sinde detaylı randevum var tamamen ona kuruk durumdayım
sen nasılsın büyüdü mü göbüşün iyice

Kaçıncı haftaniz. Ben 16bitecek çok net hissetmiyorum hala . Arada gidip gelen titreşim gibi anlık oluyor
20. Haftam olacak canım 17nin sonuna doğru çok minik minik hissetmeye başlamıştım ama anlamamışım ilk defa yaşadığım için kestiremedim meğersem bebişimmiş 18 den sonra sıklaştı benim ama herkeste farklı olabiliyor zamanı kiloya göre vs de değişebiliyor az kaldı hissedersin sende merak etme
Allahım benimki de kuduruk gibi kıpır kıpır bi de gündüz uyuyor gececi benim kızım yatağa bi geçiyorum Allaah bi mendili eksik elinde sjdkdk göbüş de çok tatlı bi yuvarlak oldu her şey yolunda çok şükür

ay ciddi misin benimki tam tersi gündüz her an uyanık ve aktif her yemeğe mutlaka bi tepki verir teşekkür eder annesine
senin detaylı ne zaman

ay ciddi misin benimki tam tersi gündüz her an uyanık ve aktif her yemeğe mutlaka bi tepki verir teşekkür eder annesine
senin detaylı ne zaman
O tepkilerini yerim onlarınn ya hareket etmeye başladığı andan itibaren daha bi annelik güncellemesi geldi çıldırmalıkk hisler 23 haziranda kuşum pazartesi gidicem yine evhamlık loading bikaç gündür shdkd okuduğum kadarıyla baya kişi var haftaya detaylıya girecek güzel haberlerle şenlendirelim buraları inşallah

Bunu da atlattıktan sonra kafam rahat edecekmiş gibi hissediyorum. Sürekli bi tarama testi beklentisinden gına geldi yani hiçbiseyi düşünmeden hamileliğimin tadını cıkarmak istiyorumm
İnşallah hepimiz güzel haberler vericez bakalım

Her seferinde onu da atlatayım bunu da atlatayım derken bugünlere geldik şükür olsun bu arada okudum yazamamıştım güzel kızçenin ismini çok beğendimm Alya çok tatlı bir isim benim kızçemle yakın olacak isimleri bizim de belli gibi bir değişiklik olmazsa son anda djdjd seneler önce eşimle Game of thrones dizisi izlerken orda bi Arya karakteri vardı çok severdik, ismi çok hoşumuza giderdi kızımız olsa koyarız diyorduk sanırım yüksek ihtimalle bizim de Arya olacak

Ya inanmıyorum sanaaa Arya Stark bende cok severrdimmmm
valla güzel isimler kuzum ya hem güncel hem telaffuz olarak kibar çıkıyor ağızdan. Alin de güzel ama onu yakın arkadaşımız koyacak. Alin ve Alya panpalar ahjahahhjahhajh

Kısa öz kibar ve naif isimler kesinlikle bence de mükk Alin ve Alya panpalar ahahahahdf Beta kuşağının gülleriiii sağlıkla gelsinler

Kızlar birşey soracağım. Tuvaletim gelmiş gibi sıkışık sekilde tuvalate gidiyorum bişi yok .Şu 2 saatte 3 kez oldu .Normal mi bu acaba ? Başına Gelen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…