Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil hemen atletizme yazdır
Uygulamada da bir kac gun hic anlamayabilirsiniz diyordu sabah bakmistim canim bosver sakin olsun kiz, benimki duvara tirmanacak gibi esim diyor ki doktora neden ayaklari agzina girecek gibi ters donuyor bu cocuk

Amin canım bak keyfine valla bende de annem var herkes panik oldu yatıyorum sürekli keyfim yerinde moralim yüksek çok şükür prenses dönemi hiç böyle düşünmemiştim

Amin canım bak keyfine valla bende de annem var herkes panik oldu yatıyorum sürekli keyfim yerinde moralim yüksek çok şükür prenses dönemi hiç böyle düşünmemiştim
Oh misss moralin hep yüksek oldukça bebiş de iyi sağlıklı olur merak etme no stresss en güzel prenses zamanlarımızz ilgilenilsin bakılsın bize

Masa başı ise gene çalisirsin canım agrilara magnezyum veriyor
Malesef günde 1 magnezyum ve 1 progestan fitille böyleyim. 7 cm miyomum var keseye uzak ama ağrı olacak ve erken doğum ihtimalin var dedi o yüzden progestan kullanıyorum. Progestanı ağrın oldukça arttırabilirsin dedi günde 4 e kadar çıkabilirsin dedi. Şuan günde 1 le idare ediyorum.

Kızlar yarın 17 haftalık oluyoruz. Bebeğin hareketleri mi emin olamıyorum ama bazen kayma hissi bazen çırpınma gibi bir his oluyor saniyelik. Detaylı ultrasonu da 21 Temmuz'a aldım. 21+1 oluyoruz sanırım o gün. Mersin'de yaşayanlar için özel klinikte 3 bin TL. Mersin'de yaşayan varsa bilgi verebilirim

Seni hep cırcır ve gaz la hatırlıycam İlk haftalar da hep öyle oluyordun. Bundan sonraki aşama kızlar doğuma gidiyorum inşallah cırcır olmam
Hamileliğim cırcırla başladı cırcırla devam etti ya böyle bisey olamaz
Kızlar doğuma gircem ama cırcırım acil taktik skdjdkdjdjjdjdjdhd

Canım ağrılar bende de çok oluyordu magnezyum rahatlattı biraz. Ama şimdi bankada akşama kadar masa başında oturunca yine ağrı oluyor. Ya da evde biraz fazla işleneyim karnım bi garip ağrıyor anlamadım. Kist falan da yok ama gebeliğin doğası böyle bisey galiba. Dinlenince geçiyor

Canım kimden aldın bende şimdi onu arastiriyordum

Evet bende de iş dönüşü çok oluyor dinlenince hafifliyor. İşten eve gelir gelmez magnezyum içip fitillenip yatıyorum rahatlatıyor. Ben oturarak çalışmıyorum ama çok fazla ayakta da kalmıyorum. Tuhaf olan çalışırken ağrım olmuyor eve dönerken başlıyor.

Çünkü yorgunluk eve dönerken çıkıyor piyasaya. Bende evde iş yaparken ağrımıyor kendimi kaptırıyorum yarınlar yokmuşcasına. Sonra koltuğa totomu koymaya calıstığım anda zort sesi geliyor her yerimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…