- 18 Şubat 2025
- 447
- 623
- 18
Ay bir an önce gelsinnn o günnBenim de 23 Hazirannn heyecan dorukta
Ben de sağda hissediyorum hep, bugün kalp sesini de sağdan dinledim
Sanırım zaten genelde solda oluyormuşDoktor da soldan gördü hep ama bi emin olamadım detaylı ultrasonda dikkat etcem
Uygulamada da bir kac gun hic anlamayabilirsiniz diyordu sabah bakmistim canimbosver sakin olsun kiz, benimki duvara tirmanacak gibi esim diyor ki doktora neden ayaklari agzina girecek gibi ters donuyor bu cocuk
Amin canım bak keyfine vallaCansınay prilamı bıraktığım gün hayata yeniden başladığım gündü benim de resmen. Kendini strese sokma sakın ben inanıyorum zamanında sağlıkla gelecek bebişin biz iyiyiz biraz kafa tatili yaptık bebiş kıpırdanmaya başladı falan derken keyifler mis Allaha şükür, hepimizin çiçek gibi geçsin hamileliği
Artik basketten cikip sirikla atlama kursuna filan geceriz bu enerjiyle ajdjdjdjdjdSağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değilhemen atletizme yazdır
Oh misss moralin hep yüksek oldukça bebiş de iyi sağlıklı olur merak etme no stresssAmin canım bak keyfine vallabende de annem var herkes panik oldu yatıyorum sürekli keyfim yerinde moralim yüksek çok şükür prenses dönemi hiç böyle düşünmemiştim
Benim de solda canım kafası sol tarafta ayaklar sağa doğruYa kızlar ben bebitoyu hep solda hissediyorum. Sizde de öyle mi? Yani hep bi tarafta mı?
Masa başı ise gene çalisirsin canım agrilara magnezyum veriyorBide ben işyerimde artist artist 32.hafta çalışabilir alır işe devam ederim ya diyordum. Şimdiden
Malesef günde 1 magnezyum ve 1 progestan fitille böyleyim. 7 cm miyomum var keseye uzak ama ağrı olacak ve erken doğum ihtimalin var dedi o yüzden progestan kullanıyorum. Progestanı ağrın oldukça arttırabilirsin dedi günde 4 e kadar çıkabilirsin dedi. Şuan günde 1 le idare ediyorum.Masa başı ise gene çalisirsin canım agrilara magnezyum veriyor
Hamileliğim cırcırla başladı cırcırla devam etti ya böyle bisey olamazSeni hep cırcır ve gaz la hatırlıycam İlk haftalar da hep öyle oluyordun. Bundan sonraki aşama kızlar doğuma gidiyorum inşallah cırcır olmam
Canım ağrılar bende de çok oluyordu magnezyum rahatlattı biraz. Ama şimdi bankada akşama kadar masa başında oturunca yine ağrı oluyor. Ya da evde biraz fazla işleneyim karnım bi garip ağrıyor anlamadım. Kist falan da yok ama gebeliğin doğası böyle bisey galiba. Dinlenince geçiyorMalesef günde 1 magnezyum ve 1 progestan fitille böyleyim. 7 cm miyomum var keseye uzak ama ağrı olacak ve erken doğum ihtimalin var dedi o yüzden progestan kullanıyorum. Progestanı ağrın oldukça arttırabilirsin dedi günde 4 e kadar çıkabilirsin dedi. Şuan günde 1 le idare ediyorum.
Hadi bakalım birlikte gün saycaz deseneBenim de 27
merak her hamilelikte varEvet canim bekleriz napalim yeterki boyle kipir kipir mutlu saglikli geliskin olsunlarben benim ilk oldugu icin merak ediyorum sadece
Canım kimden aldın bende şimdi onu arastiriyordumKızlar yarın 17 haftalık oluyoruz. Bebeğin hareketleri mi emin olamıyorum ama bazen kayma hissi bazen çırpınma gibi bir his oluyor saniyelik. Detaylı ultrasonu da 21 Temmuz'a aldım. 21+1 oluyoruz sanırım o gün. Mersin'de yaşayanlar için özel klinikte 3 bin TL. Mersin'de yaşayan varsa bilgi verebilirim
Teşekkürler konu açtığınız içinKonu 'Devlette veya özelde suda doğum'
Devlette veya özelde suda doğum açtım bakalım umarım dönüş olur ya
Ben suda doğum yapmaya kalkışsam varya mundar ederimKonu 'Devlette veya özelde suda doğum'
Devlette veya özelde suda doğum açtım bakalım umarım dönüş olur ya
Evet bende de iş dönüşü çok oluyor dinlenince hafifliyor. İşten eve gelir gelmez magnezyum içip fitillenip yatıyorum rahatlatıyor. Ben oturarak çalışmıyorum ama çok fazla ayakta da kalmıyorum. Tuhaf olan çalışırken ağrım olmuyor eve dönerken başlıyor.Canım ağrılar bende de çok oluyordu magnezyum rahatlattı biraz. Ama şimdi bankada akşama kadar masa başında oturunca yine ağrı oluyor. Ya da evde biraz fazla işleneyim karnım bi garip ağrıyor anlamadım. Kist falan da yok ama gebeliğin doğası böyle bisey galiba. Dinlenince geçiyor
Sırıkla atlama ne güzel bisey ya uçarcasınaArtik basketten cikip sirikla atlama kursuna filan geceriz bu enerjiyle ajdjdjdjdjd
Çünkü yorgunluk eve dönerken çıkıyor piyasaya. Bende evde iş yaparken ağrımıyor kendimi kaptırıyorum yarınlar yokmuşcasına. Sonra koltuğa totomu koymaya calıstığım anda zort sesi geliyor her yerimdenEvet bende de iş dönüşü çok oluyor dinlenince hafifliyor. İşten eve gelir gelmez magnezyum içip fitillenip yatıyorum rahatlatıyor. Ben oturarak çalışmıyorum ama çok fazla ayakta da kalmıyorum. Tuhaf olan çalışırken ağrım olmuyor eve dönerken başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?