Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ya benim doktor kendi dedi ben eşimi bile perinatologa yolladım diye o yüzden itiraz etmedim

O kadar aklımdaydin ki kendi kendime dedim kız tatil yapıyor herhalde bulantılarım durdu benim prilami bıraktım çok şükür 27 sinde detaylı ultrason var bir de bonus olarak erken doğum riskim var sen nasılsın keyfin bebişin

Benim de 23 Hazirannn heyecan dorukta
Ya kızlar ben bebitoyu hep solda hissediyorum. Sizde de öyle mi? Yani hep bi tarafta mı?
Ben de sağda hissediyorum hep, bugün kalp sesini de sağdan dinledim

Yhaaaaaa yesinler onu maşallah canıma benim kızdan tık yok bayramın ikinci günü bi kaydı karnimda o kadar poposunu kaldıramıyor sanırım anası kılıklı

Evet canim bekleriz napalim yeterki boyle kipir kipir mutlu saglikli geliskin olsunlar ben benim ilk oldugu icin merak ediyorum sadece

Ahahahhahahaha kız çok güldüm ya Çılgın Sedat

Benimki en son bacak bacak üstüne bir elini de enseye atmıştı, kahkahalarım bile rahatsız etmedi öyle durdu
Kic bas ayri oynuyodu valla seninki keyifci demek, benim de 16 ya kadar daha sakindi, 16/18/20 hafta kontrollerinde giderek kuduruyor hayrolsun

Bide ben işyerimde artist artist 32.hafta çalışabilir alır işe devam ederim ya diyordum. Şimdiden şaftım kaydı
Ben de ayrılmayı bekliyorum dört gözle de 37 ye kadar çalışacağız mecbur bebik doğunca insan bir günün bile hesabını yapıyor. Aylıksız izne ayrılacak mısın

Yhaaaaaa yesinler onu maşallah canıma benim kızdan tık yok bayramın ikinci günü bi kaydı karnimda o kadar poposunu kaldıramıyor sanırım anası kılıklı
Uygulamada da bir kac gun hic anlamayabilirsiniz diyordu sabah bakmistim canim bosver sakin olsun kiz, benimki duvara tirmanacak gibi esim diyor ki doktora neden ayaklari agzina girecek gibi ters donuyor bu cocuk

Ben de ayrılmayı bekliyorum dört gözle de 37 ye kadar çalışacağız mecbur bebik doğunca insan bir günün bile hesabını yapıyor. Aylıksız izne ayrılacak mısın
Malesef ücretsiz izne ayrılamıcam yeni ev almıştık ev kredimiz var. Bende bebeğimle daha çok vakit geçirebilmek için dayanabildiğim kadar çalışmak istiyorum ama şimdiden ağrım oluyor. Karnımda adet olacakmış gibi ağrı oluyor belimde de aynı. Miyomum var onun etkisi büyük ihtimalle doktorum demişti senin ağrın olacak korkma diye

Cansın ay prilamı bıraktığım gün hayata yeniden başladığım gündü benim de resmen. Kendini strese sokma sakın ben inanıyorum zamanında sağlıkla gelecek bebişin biz iyiyiz biraz kafa tatili yaptık bebiş kıpırdanmaya başladı falan derken keyifler mis Allaha şükür, hepimizin çiçek gibi geçsin hamileliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…