Büyük u şeklinde olanı aldım beğenmedim bugün sırt bel destekli olandan geldi gece denerimBüyük olanlardan mı
Maşallah canım Allah nazardan saklasın gözün aydınHerkese selamdetaylı usg yaptırdım şükür hiçbir sorunumuz yok, bebek gayet sağlıklıymış. Darısı diğer bekleyen arkadaşlara
Ya benim doktor kendi dedi ben eşimi bile perinatologa yolladım diye o yüzden itiraz etmedimBenim de özeldeki doktorum hastanenin muayene ücreti 1100tl
Her muayenede kalbini kemiklerini eklemlerini ve uzuvlarını tek tek ölçüp kontrol ediyor. Kendisi detaylı ultrason için hastanenin herhangi bir ücretlendirmesi olmadığı için yapmıyorum diyor ancak her muayene kısa bir detaylı usg yapar gibi bakıyor
Benim de 2727sine aldım randevu. heyecandan her an cırcır olabilirim ahjhhjahahhahj
O kadar aklımdaydin ki kendi kendime dedim kız tatil yapıyor herhaldeAy kızlar napıyonuz yaa kaç gündür ortada yokum insan der nerde buuu yaşıyo muubayram itibarı ile uzun bir izin yaptım ama hep okudum buraları ara ara. Hamişlikler nasıl geçiyor göbekler büyüdü mü hani hiç göremedimm, prenseslik dönemine geçmediniz mi prilamlara devam mıı
Bide ben işyerimde artist artist 32.hafta çalışabilir alır işe devam ederim ya diyordum. Şimdiden şaftım kaydıEvet son aylarimiz sıcağa denk geldigi için bir de ağırlaştığımız için kul kedisi modu yasiyacagiz
Benim de 23 Hazirannn heyecan doruktaO tepkilerini yerim onlarınn ya hareket etmeye başladığı andan itibaren daha bi annelik güncellemesi geldi çıldırmalıkk hisler23 haziranda kuşum pazartesi gidicem yine evhamlık loading bikaç gündür shdkd okuduğum kadarıyla baya kişi var haftaya detaylıya girecek güzel haberlerle şenlendirelim buraları inşallah
Ben de sağda hissediyorum hep, bugün kalp sesini de sağdan dinledimYa kızlar ben bebitoyu hep solda hissediyorum. Sizde de öyle mi? Yani hep bi tarafta mı?
Seni hep cırcır ve gaz la hatırlıycam İlk haftalar da hep öyle oluyordun. Bundan sonraki aşama kızlar doğuma gidiyorum inşallah cırcır olmam27sine aldım randevu. heyecandan her an cırcır olabilirim ahjhhjahahhahj
Yhaaaaaa yesinler onu maşallah canımaSelam kizlar ben de doktordan geldimtam 20 haftam bitti bugun oglum o kadar kipirtili o kadar hareketliydi ki adam gibi fotograf bile alamadik ilk kez iyi ki iki hafta once yuzunu cok net gormusuz dedik, doktorumuz babaya benzetti ama ikidir yandan yandan yanakli bir sey gelisimi yine cok sukur 3-4 gun ileride 370 gr olmus. Net tekme olarak hissetmememin sebebi plasentam öndeymis, 24 haftaya kadar yolu var dedi. 16 dan beri sadece gobegimde kayma ve tirmiklama gibi anlik hisler oluyor net tekme yok ekranda bakiyoruz gum gum vuruyor bende tik yok
Haftaya persembe de 21+1 detayli usg var bakalim
Doktor da soldan gördü hep ama bi emin olamadım detaylı ultrasonda dikkat etcemBenim de 23 Hazirannn heyecan dorukta
Ben de sağda hissediyorum hep, bugün kalp sesini de sağdan dinledim
Gözün aydınHerkese selamdetaylı usg yaptırdım şükür hiçbir sorunumuz yok, bebek gayet sağlıklıymış. Darısı diğer bekleyen arkadaşlara
Benim ağrım hep solda ultrasonda da solda çıkıyorYa kızlar ben bebitoyu hep solda hissediyorum. Sizde de öyle mi? Yani hep bi tarafta mı?
Evet canim bekleriz napalim yeterki boyle kipir kipir mutlu saglikli geliskin olsunlaroyy canim saglikli olsunda. bende 2 ci cocuk ama bende yeni yeni hiss ediyorum o da cok az. plasenta onde benimde ayni senin oglus gibi gecen hafta doktor zor baka bildi durmuyordu ben ama hic bisey hiss etmiyorum. 24 haftada cokmus bekleriz ne yapalim
Kic bas ayri oynuyodu vallaAhahahhahahaha kız çok güldüm yaÇılgın Sedat
Benimki en son bacak bacak üstüne bir elini de enseye atmıştı, kahkahalarım bile rahatsız etmedi öyle durdu
Ben de ayrılmayı bekliyorum dört gözle de 37 ye kadar çalışacağız mecburBide ben işyerimde artist artist 32.hafta çalışabilir alır işe devam ederim ya diyordum. Şimdiden şaftım kaydı
Uygulamada da bir kac gun hic anlamayabilirsiniz diyordu sabah bakmistim canimYhaaaaaa yesinler onu maşallah canımabenim kızdan tık yok bayramın ikinci günü bi kaydı karnimda o kadar poposunu kaldıramıyor sanırım anası kılıklı
Eveet hep soldan vuruyor şellakeYa kızlar ben bebitoyu hep solda hissediyorum. Sizde de öyle mi? Yani hep bi tarafta mı?
Malesef ücretsiz izne ayrılamıcam yeni ev almıştık ev kredimiz var. Bende bebeğimle daha çok vakit geçirebilmek için dayanabildiğim kadar çalışmak istiyorum ama şimdiden ağrım oluyor. Karnımda adet olacakmış gibi ağrı oluyor belimde de aynı. Miyomum var onun etkisi büyük ihtimalle doktorum demişti senin ağrın olacak korkma diyeBen de ayrılmayı bekliyorum dört gözle de 37 ye kadar çalışacağız mecburbebik doğunca insan bir günün bile hesabını yapıyor. Aylıksız izne ayrılacak mısın
CansınO kadar aklımdaydin ki kendi kendime dedim kız tatil yapıyor herhaldebulantılarım durdu benim prilami bıraktım çok şükür 27 sinde detaylı ultrason var bir de bonus olarak erken doğum riskim var sen nasılsın keyfin bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?