- 5 Kasım 2021
- 1.309
- 1.326
- 83
Bende dusuk tansiyonluyumdur 60a 90 70e 100 falan bu araliklarda. Bir sorun yasamadim merak etmeyin iciniz rahat olsunDüşük tansiyon da bir risk mi ki ya,sürekli 9 larda tansiyonum.Bir kalp atışım hızlanıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dusuk tansiyonluyumdur 60a 90 70e 100 falan bu araliklarda. Bir sorun yasamadim merak etmeyin iciniz rahat olsunDüşük tansiyon da bir risk mi ki ya,sürekli 9 larda tansiyonum.Bir kalp atışım hızlanıyor
Canım selam nasılsınHahahah oraya yakınım aslında ama Silivri Anadolu ya gidiyorum önceki doktorum orda çalışıyor
Yok kuzum cam sakura da güzel hastane ama bana çok ters kalıyor yoksa isterdi oraya gitmeyi
Ben 18 haftayim yarın dolacak . İki kilo almışım iştahım hiç yok ya normal mi tatlilardan nefret ettim istahimin artması gerekmez miKızlar iyi geceler , kilolar ne durumda .. ben sanırım pilatese gitmeme , günde en az 7-8.000 atmama rağmen kilo almamı durduramıyorum.. üst sınıra yakın çıkıyor hep. Boyum 1.60, hamile kaldıgımda kilom 52ydi. Şimdi saabahları 59.5-60 çıkmaya başladım.. daha erken gibi geliyor 19. Haftadayım.. gerçi çocuk 1 hafta önden gelişiyor dedi ama ..
Benim doktorum karından ultrason yaparken söylüyor. Bana da hep erken doğum riski yok rahim ağzı kapalı dedi. Ben ölçüsünü sorunca söyledi normalde söylemiyordu hiç. Belki de ona bakarak yorum yapıyolardır.Kızlar bu rahim ağzını doktor ne zaman ölçülüyor benim hiç ölçülmedi,bir sıkıntı olsa ben söylerim diyor.Sadece rahim ağzı kapalı düşük tehlikesi yok dedi.Hiç ölçülmemesi çok kafamı karıştırıyor.
Kesinlikle çok yakında hissedersin hatta şöyle bir şey soyliyim benimki erik karpuz cips yerken daha çok hareketleniyor bir de sırt üstü yatincaYa hala tam öyle hissedemiyorum. Ama çok yakında artık hissederim diye vazgeçtim almaktan
Bizimki erkek olsaydı Demir Alp veya demirkan koyacaktik demir han da güzel biz de kız ismi arıyoruzMerhaba kızlar. Ben isim arayışına girdim ama hiçbir isim tam olarak içime sinmiyor. Erkek çocuk için isim bulmak çok zormuşİsim listeniz varsa fikir olsun diye buraya da atar mısınız
![]()
20+3teyim iştahım açık ben de 64.5 ile başladım şu an 70.5 kiloyumKızlar iyi geceler , kilolar ne durumda .. ben sanırım pilatese gitmeme , günde en az 7-8.000 atmama rağmen kilo almamı durduramıyorum.. üst sınıra yakın çıkıyor hep. Boyum 1.60, hamile kaldıgımda kilom 52ydi. Şimdi saabahları 59.5-60 çıkmaya başladım.. daha erken gibi geliyor 19. Haftadayım.. gerçi çocuk 1 hafta önden gelişiyor dedi ama ..
Alp benim de listemde varBizimki erkek olsaydı Demir Alp veya demirkan koyacaktik demir han da güzel biz de kız ismi arıyoruz![]()
Hatırladım hayatım hatırlamaz mıyım hiç iyiyim çok şükür sen nasılsın evet ben gene hamileyimCanım selam nasılsın
Beni hatırlar mısın bilmem şuan tesadüfen gördüm seni yazmak istedim
Yine mi hamilesin maşallah![]()
Bende iyim çok şükür oğlan büyütüyorumHatırladım hayatım hatırlamaz mıyım hiç iyiyim çok şükür sen nasılsın evet ben gene hamileyim![]()
Bende aynı durumdayım yemek icin yiyordum ki 21.haftaya geldim ay ne yicez simdi demeye başladım:) bebeğin gelişimi iyi ise sorun yok ilgini ne çekiyorsa onu yemege devamBen 18 haftayim yarın dolacak . İki kilo almışım iştahım hiç yok ya normal mi tatlilardan nefret ettim istahimin artması gerekmez mi
İki yaşına yaklaşıyor dimi tam hareketli zamanları kolaylıklar canımBende iyim çok şükür oğlan büyütüyorum
Senin yanlış hatırlamıyorsam 2 oğlun vardı bu doğal mi oldu tedavi ile mi canım
Canım hemen hemen aynı kiloları almışız.. ben baya da dikkat edeceğim artık ya ..20+3teyim iştahım açık ben de 64.5 ile başladım şu an 70.5 kiloyum( ama sen zayıf başlamışsın hicccbir şey olmaz bence
Canım herkes başka yaşıyor hamileliği.. eğer bebek sağlıklıysa hiç bir problem yok kilonda bence , doktorun eğer aksi bir durum söylemiyorsaBen 18 haftayim yarın dolacak . İki kilo almışım iştahım hiç yok ya normal mi tatlilardan nefret ettim istahimin artması gerekmez mi
18+1’deyim. Çok hareketli değilim. Zaten ilk 3 ay sürekli yatmak zorunda kaldım. İştahım yerinde. Ona rağmen başlangıç kilomdayım. 60 kiloyum yani. Ben de kilo almamış olmayı çok kafama takıyordum. Normal gelmiyordu. Ama doktor bebeğin beslendiğini, gelişiminin iyi olduğunu söyledi. Bence herkesin süreci çok farklı. Birisi kilo aldım diye üzülürken birisi kilo alamadım diye üzülebiliyor. O yüzden kendinizi kötü hissetmeyin. Bebeklerimiz sağlıklı olsun. Kilo alınır, verilirKızlar iyi geceler , kilolar ne durumda .. ben sanırım pilatese gitmeme , günde en az 7-8.000 atmama rağmen kilo almamı durduramıyorum.. üst sınıra yakın çıkıyor hep. Boyum 1.60, hamile kaldıgımda kilom 52ydi. Şimdi saabahları 59.5-60 çıkmaya başladım.. daha erken gibi geliyor 19. Haftadayım.. gerçi çocuk 1 hafta önden gelişiyor dedi ama ..
Ben de kilo almadım sabahları aç karna +-200 gram olarak değişiyor. Hatta doktorum kızdı beslenmiyor musun diye. Evet mükemmel beslenmiyorum ama kesinlikle aç da kalmıyorum. Ben kilo almamama rağmen bebeğin kilosu 25-30 gram önde gidiyor. Kesinlikle süreçle alakalı size katılıyorum18+1’deyim. Çok hareketli değilim. Zaten ilk 3 ay sürekli yatmak zorunda kaldım. İştahım yerinde. Ona rağmen başlangıç kilomdayım. 60 kiloyum yani. Ben de kilo almamış olmayı çok kafama takıyordum. Normal gelmiyordu. Ama doktor bebeğin beslendiğini, gelişiminin iyi olduğunu söyledi. Bence herkesin süreci çok farklı. Birisi kilo aldım diye üzülürken birisi kilo alamadım diye üzülebiliyor. O yüzden kendinizi kötü hissetmeyin. Bebeklerimiz sağlıklı olsun. Kilo alınır, verilir![]()
Kesinlikle katılıyorum18+1’deyim. Çok hareketli değilim. Zaten ilk 3 ay sürekli yatmak zorunda kaldım. İştahım yerinde. Ona rağmen başlangıç kilomdayım. 60 kiloyum yani. Ben de kilo almamış olmayı çok kafama takıyordum. Normal gelmiyordu. Ama doktor bebeğin beslendiğini, gelişiminin iyi olduğunu söyledi. Bence herkesin süreci çok farklı. Birisi kilo aldım diye üzülürken birisi kilo alamadım diye üzülebiliyor. O yüzden kendinizi kötü hissetmeyin. Bebeklerimiz sağlıklı olsun. Kilo alınır, verilir![]()
Evet ve genelde bu süreçte genetik faktörler etkili bence.. instagramda görmüştüm karnı ve göğüsleri yağlamakla alakalı çatlamasın diye ama yine de 13. Haftadan itibaren çatlaklarla ugrasan bir hanım vardı. Sasırmıstım çünkü bennhiç bir önlem almadan sıfır çatlak devam ediyordum. Bence bu da genetikti yani. O yüzden önemli olan bebeğin iyi olması diyip süreci sakin geçirmeye çalışmak . Sadece hayatımda hiç çıkmadığım kiloları görünce insan biraz panikliyor :))Ben de kilo almadım sabahları aç karna +-200 gram olarak değişiyor. Hatta doktorum kızdı beslenmiyor musun diye. Evet mükemmel beslenmiyorum ama kesinlikle aç da kalmıyorum. Ben kilo almamama rağmen bebeğin kilosu 25-30 gram önde gidiyor. Kesinlikle süreçle alakalı size katılıyorum