Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Hahahah oraya yakınım aslında ama Silivri Anadolu ya gidiyorum önceki doktorum orda çalışıyor 🤩

Yok kuzum cam sakura da güzel hastane ama bana çok ters kalıyor yoksa isterdi oraya gitmeyi
Canım selam nasılsın
Beni hatırlar mısın bilmem şuan tesadüfen gördüm seni yazmak istedim
Yine mi hamilesin maşallah 😍

Kızlar iyi geceler , kilolar ne durumda .. ben sanırım pilatese gitmeme , günde en az 7-8.000 atmama rağmen kilo almamı durduramıyorum.. üst sınıra yakın çıkıyor hep. Boyum 1.60, hamile kaldıgımda kilom 52ydi. Şimdi saabahları 59.5-60 çıkmaya başladım.. daha erken gibi geliyor 19. Haftadayım.. gerçi çocuk 1 hafta önden gelişiyor dedi ama ..

Kızlar iyi geceler , kilolar ne durumda .. ben sanırım pilatese gitmeme , günde en az 7-8.000 atmama rağmen kilo almamı durduramıyorum.. üst sınıra yakın çıkıyor hep. Boyum 1.60, hamile kaldıgımda kilom 52ydi. Şimdi saabahları 59.5-60 çıkmaya başladım.. daha erken gibi geliyor 19. Haftadayım.. gerçi çocuk 1 hafta önden gelişiyor dedi ama ..
Ben 18 haftayim yarın dolacak . İki kilo almışım iştahım hiç yok ya normal mi tatlilardan nefret ettim istahimin artması gerekmez mi

Kızlar bu rahim ağzını doktor ne zaman ölçülüyor benim hiç ölçülmedi,bir sıkıntı olsa ben söylerim diyor.Sadece rahim ağzı kapalı düşük tehlikesi yok dedi.Hiç ölçülmemesi çok kafamı karıştırıyor.
Benim doktorum karından ultrason yaparken söylüyor. Bana da hep erken doğum riski yok rahim ağzı kapalı dedi. Ben ölçüsünü sorunca söyledi normalde söylemiyordu hiç. Belki de ona bakarak yorum yapıyolardır.

20+3teyim iştahım açık ben de 64.5 ile başladım şu an 70.5 kiloyum :(( ama sen zayıf başlamışsın hicccbir şey olmaz bence

Bizimki erkek olsaydı Demir Alp veya demirkan koyacaktik demir han da güzel biz de kız ismi arıyoruz 🙂
Alp benim de listemde var 😇 Dünden beri ChatGPT ile konuşuyorum. O da error verecek en sonunda 😂 Ben iki isim koymayı düşünüyorum. Kız olsaydı biri mutlaka Bade veya Asya olurdu sanırım.

Canım selam nasılsın
Beni hatırlar mısın bilmem şuan tesadüfen gördüm seni yazmak istedim
Yine mi hamilesin maşallah 😍
Hatırladım hayatım hatırlamaz mıyım hiç iyiyim çok şükür sen nasılsın evet ben gene hamileyim 🙈😂

Ben 18 haftayim yarın dolacak . İki kilo almışım iştahım hiç yok ya normal mi tatlilardan nefret ettim istahimin artması gerekmez mi
Bende aynı durumdayım yemek icin yiyordum ki 21.haftaya geldim ay ne yicez simdi demeye başladım:) bebeğin gelişimi iyi ise sorun yok ilgini ne çekiyorsa onu yemege devam

Bende iyim çok şükür oğlan büyütüyorum 😅
Senin yanlış hatırlamıyorsam 2 oğlun vardı bu doğal mi oldu tedavi ile mi canım
İki yaşına yaklaşıyor dimi tam hareketli zamanları kolaylıklar canım 😀 evet canım iki oğlum vardı Buda doğal yolla hatta beklenmedik bir zaman da supriz bir bebek oldu önce kız dediler sonra erkek dediler bakalım detaylı da ne çıkacak 😂

18+1’deyim. Çok hareketli değilim. Zaten ilk 3 ay sürekli yatmak zorunda kaldım. İştahım yerinde. Ona rağmen başlangıç kilomdayım. 60 kiloyum yani. Ben de kilo almamış olmayı çok kafama takıyordum. Normal gelmiyordu. Ama doktor bebeğin beslendiğini, gelişiminin iyi olduğunu söyledi. Bence herkesin süreci çok farklı. Birisi kilo aldım diye üzülürken birisi kilo alamadım diye üzülebiliyor. O yüzden kendinizi kötü hissetmeyin. Bebeklerimiz sağlıklı olsun. Kilo alınır, verilir ☺️

18+1’deyim. Çok hareketli değilim. Zaten ilk 3 ay sürekli yatmak zorunda kaldım. İştahım yerinde. Ona rağmen başlangıç kilomdayım. 60 kiloyum yani. Ben de kilo almamış olmayı çok kafama takıyordum. Normal gelmiyordu. Ama doktor bebeğin beslendiğini, gelişiminin iyi olduğunu söyledi. Bence herkesin süreci çok farklı. Birisi kilo aldım diye üzülürken birisi kilo alamadım diye üzülebiliyor. O yüzden kendinizi kötü hissetmeyin. Bebeklerimiz sağlıklı olsun. Kilo alınır, verilir ☺️
Ben de kilo almadım sabahları aç karna +-200 gram olarak değişiyor. Hatta doktorum kızdı beslenmiyor musun diye. Evet mükemmel beslenmiyorum ama kesinlikle aç da kalmıyorum. Ben kilo almamama rağmen bebeğin kilosu 25-30 gram önde gidiyor. Kesinlikle süreçle alakalı size katılıyorum

Kesinlikle katılıyorum 👍 önemli olan bebeğin sağlıklı olması ve sağlıklı dünyaya gelmesi. Ben o kadar spora ve harekete rağmen alıyorsam vardır bi sebebi diye düşünüyorum 🤣🤣 hayırlısı olsun 🙏🏻

Ben de kilo almadım sabahları aç karna +-200 gram olarak değişiyor. Hatta doktorum kızdı beslenmiyor musun diye. Evet mükemmel beslenmiyorum ama kesinlikle aç da kalmıyorum. Ben kilo almamama rağmen bebeğin kilosu 25-30 gram önde gidiyor. Kesinlikle süreçle alakalı size katılıyorum
Evet ve genelde bu süreçte genetik faktörler etkili bence.. instagramda görmüştüm karnı ve göğüsleri yağlamakla alakalı çatlamasın diye ama yine de 13. Haftadan itibaren çatlaklarla ugrasan bir hanım vardı. Sasırmıstım çünkü bennhiç bir önlem almadan sıfır çatlak devam ediyordum. Bence bu da genetikti yani. O yüzden önemli olan bebeğin iyi olması diyip süreci sakin geçirmeye çalışmak . Sadece hayatımda hiç çıkmadığım kiloları görünce insan biraz panikliyor :))

Back
X