Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Merhaba ben uzun zamandır ara vermeden doğum kontrol hapı kullanıyorum bu yüzden bayadır adet olmadım ama bugün şans eseri hamile olduğumu öğrendim ve beta 109 bin çıktı kaç haftalık oluyo Acaba
Bilmiyorum ben . Ama yeni doğum haberleri olan bir foruma mi yazsan daha güncel bilgileri vardır

Kızlar günaydın.
Bende iki gündür belden kalça ve makata vuran şiddetli bir ağrı var. dün evde süpürge tuttum akşam ve sonrasında tamamen tutuldu tüm gece lavaboya desteksiz kalkamadım.
20 hafta dolaylarında bunu yaşayan var mı ? şimdi işe geldim hala ağrıyor mesela sabah nineler gibi inleyerek indim arabadan :D
Çileğim Bende birkaç gündür bu şekildeyim. Çok zorluyor. Yürüyemiyorum. Uzun süre aynı pozisyonda oturduysam kalkamıyorum. Bir de ben gece yatakta sağa sola dönemiyorum çünkü karın kaslarım zorlasam kopacakmışcasına kitleniyor. Kramp değil asla. Sanki kasları biri tutup çekiyor, dönemezsin diyor 🥹 Bak 2 den beri uyanığım. Dönmeye çalışırken uyandım. Şimdi de kızım sağolsun tekme yağmuruna tuttuğu için uyuyamıyorum 🥰

Ahahahah gecen carsamba doktora anlattim dedim tum bayram bulandim ama ilaci da birakmak istiyorum napalim ne edelim, bi dene hadi bulanti devam ederse ic dedi. O gunden beri temizim ajdjdjdj. Ama mesela iki gun bulantim oldu yine🤭 bir de nasil guzel uyutuyormus beni geceleri 10–11 saat, 6-7 saatte uyanir oldum sevmedim bu isi🤣 esim diyor ki arada uyumak icin mi icsen ahahahaha
Ay sevindim senin adına 😍 güneşli günler geldi demek ki 🧿

Çileğim Bende birkaç gündür bu şekildeyim. Çok zorluyor. Yürüyemiyorum. Uzun süre aynı pozisyonda oturduysam kalkamıyorum. Bir de ben gece yatakta sağa sola dönemiyorum çünkü karın kaslarım zorlasam kopacakmışcasına kitleniyor. Kramp değil asla. Sanki kasları biri tutup çekiyor, dönemezsin diyor 🥹 Bak 2 den beri uyanığım. Dönmeye çalışırken uyandım. Şimdi de kızım sağolsun tekme yağmuruna tuttuğu için uyuyamıyorum 🥰
Ya bravo o kadar güzel tarif etmişsin ki gece dönerken yaşadığın rahatsızlığı. Birebir aynısı bende de var ve tanımlayamadığım için anlatmıyordum. Gece sağdan sola dönmeye çalışırken karnımın içinde bi kilit oluyor sanki, önce doğrulup oturup sonra dönüyorum. Demek ki normal şeyler kuzum ya karnımız büyüdükçe baskı ve ağırlık oluyor alt batında

Merhaba ben uzun zamandır ara vermeden doğum kontrol hapı kullanıyorum bu yüzden bayadır adet olmadım ama bugün şans eseri hamile olduğumu öğrendim ve beta 109 bin çıktı kaç haftalık oluyo Acaba
Tebrik ederim sağlıkla büyüsün bebeğiniz neredeyse okula baslayacakmis ♥️🧿 kesin haftalığı ancak Dr ölçüm yaparak söyleyebilir

Herkese günaydın kızlar ben de bebeğimin tepismelerinden sonra ilk defa gece 4 te 2 sağlam tekme yedim mutluluktan ağla ağla uyuya kaldım 🥹😍 S simlumina detaylı ultrason için çok çok bol şanslar canikosu kaçta gideceksin 😘
Ahhh için erimiştir annesiii :anne:
Nasip oldu da ne güzel mutluluklar yaşıyoruz Allahım nazarlardan saklasın :KK200::nazar:

Ya bravo o kadar güzel tarif etmişsin ki gece dönerken yaşadığın rahatsızlığı. Birebir aynısı bende de var ve tanımlayamadığım için anlatmıyordum. Gece sağdan sola dönmeye çalışırken karnımın içinde bi kilit oluyor sanki, önce doğrulup oturup sonra dönüyorum. Demek ki normal şeyler kuzum ya karnımız büyüdükçe baskı ve ağırlık oluyor alt batında
Valla yok biz prenses dönemi yaşayamayacağız bence. Boşuna bekliyoruz 🥲 Benim karnım epey büyüdü zaten ama bu kadar kuvvetli gerilerek, kitlenmeler yine bir büyüme atağının geldiğini düşündürüyor. Birde bulantı geçti ama mide yanmaları, mide asitinin yukarı doğru çıkması başladı. 4 temmuzda benim de detaylı ultrason randevum var. Çok heyecanlıyım.

Valla yok biz prenses dönemi yaşayamayacağız bence. Boşuna bekliyoruz 🥲 Benim karnım epey büyüdü zaten ama bu kadar kuvvetli gerilerek, kitlenmeler yine bir büyüme atağının geldiğini düşündürüyor. Birde bulantı geçti ama mide yanmaları, mide asitinin yukarı doğru çıkması başladı. 4 temmuzda benim de detaylı ultrason randevum var. Çok heyecanlıyım.
biz senle birebir aynı şeyleri yaşıyoruz, büyüme atağındayız bence yine :D
aynı şekilde bulantılar bitmişti ama bu salak çilek sabah evden cıkmadan parfüm sıktı ve onun kokusundan 10 dakikada bir istifra ediyor :D
ay detaylı harika bişey ya otur bebonun bütün surat ifadelerini izle yani. yüzünü ekşitiyor, ağzını açıp kapatıyor kaşlarını çatıyor. ahhhh harikaydı onu izlemek ya 1 haftan kalmış hadi iyisin :anne:

Aa verildi diye okudumm cnm her doktor başka ilerliyor olabilir ama genel olarak görüştüğüm tüm gebelere verilmiş
Rahmimde hafif kasılmalar gözüküyor ultrasonda. Ağrılarım oluyor. Ona rağmen verilmedi. Sorayım en iyisi. Aile hekimi özellikle demir ilacının çok önemli olduğunu söylemişti.

Rahmimde hafif kasılmalar gözüküyor ultrasonda. Ağrılarım oluyor. Ona rağmen verilmedi. Sorayım en iyisi. Aile hekimi özellikle demir ilacının çok önemli olduğunu söylemişti.
benim doktorum da vermedi. kullandığın vitaminin içinde gerekli her şey var yeterli dedi. kan sonuçlarımda kan değerlerimden düşük olanlar da vardı aslında ama öyle dedi. doktoruma güveniyorum. ama tedbiri elden bırakmamak için ayda bir sağlık ocağında kan tahlili veriyorum. 😊

Günaydın kızlar. 18+2’deyim. Demir ilacı ve magnezyum ilacı verilmedi bana. Bu normal midir?
bana 16.haftada değerlerim iyi olmasına rağmen bu haftadan sonra bebek senden çok fazla beslenecek değerlerin sabit kalsın diye veriyorum dedi şu an elenatal 2+demir hapı+d vitamini damla olarak ilerliyorum 16'dan beri

Back
X