Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Selam kızlar,
bugün ne kadar zor bir gündü ya, çok sıcaktı çok zorladı beni. İşten geleli yatıyorum.

Sanırım şuan hepsiburada’da Babybjörn indirimi var, bakmak isteyen olursa. Ben ebebekten almıştım ama baya zamlandı orada. Bugün reklam olarak gösterdi instagramda, size haber vereyim dedim :))

Herkes alışverişe dalmış. Ben de odasının boyasını bitirdim. Kiler olarak kullanıyordum odayı o kadar zorlandım ki boşaltana kadar 🤗 göbüş olunca boyamak da zor oldu biraz. İki günde tek başıma hallettim neyse ki💪 30 a hazırlıklı ol deyince doktor ben herşeyi hızlandırdım kızlar, bi odasını haftaya alcaz, bir de ufak tefek genel ihtiyaçlar kaldı ay sonuna onları da bitirip odasını beklemeye başlarım. 28. Hafta gibi de nolur nolmaz çanta hazırlıcam 🤣

Kızlar bugün detaylım vardı. 1 saate yakın inceledik bebeğimi. 🌸 Çok şükür sağlıklı. Plesanta önde olduğu için yüzünü tam net fotoğraf alamadık ama aynı babası şuan 😅. Kıpır kıpırdı elleriyle sürekli karnımı ittiriyordu. Ben tekme sanıyordum o hareketleri ama elleriymiş. Doktorumuz tüm fotoğraf ve videoları mail attı. Çok güzel bir duygu. Uzun uzun izlemek. Girmeden önce tok gittim. Soğuk kahve içtim birde çikolata dedim. Gayet hareketliydi. 🥰

Kızlar bugün detaylım vardı. 1 saate yakın inceledik bebeğimi. 🌸 Çok şükür sağlıklı. Plesanta önde olduğu için yüzünü tam net fotoğraf alamadık ama aynı babası şuan 😅. Kıpır kıpırdı elleriyle sürekli karnımı ittiriyordu. Ben tekme sanıyordum o hareketleri ama elleriymiş. Doktorumuz tüm fotoğraf ve videoları mail attı. Çok güzel bir duygu. Uzun uzun izlemek. Girmeden önce tok gittim. Soğuk kahve içtim birde çikolata dedim. Gayet hareketliydi. 🥰
Maşallah 🧿 darısı bize olsun .

Bende aynı şekilde gerginim ne alacağımı ne kadar almam gerektiğini şaşırdım.
Özel bi takım yaptiriyorsaniz ilk etapta onu vermeyin hemşireye lekelenmeler oluyor. Kitikate den almayı düşünüyorum bi yeni doğan takımı.
Biberon kullanımı belli olmadan sterilazyon cihazi almayin bence. Biberon emzik neredeyse hic kullanmadim oğlumda ihtiyac olursa sonra temin edilebilecektir.

Giyilebilir olanlar çok tavsiye ediliyor. Bende kablolu olanlar var ve 1 saate yakın onun basinda oturmak gerekiyor ve hoş bi durum değil cihaz başında oturmak. Mochi veya lansinoh olanlardan tercih edicem fiyata bağlı olarak :) bence emzirmeye başladıktan sonra ihtiyacınız olursa almanız daha iyi olacaktır.

Sling de bana çok güzel geliyor ama korkuyorum kullanamazsam diye de. Ama denemelik almayı düşünüyorum onlarında kullanım ömrü oldukca az oluyor sanırm
Günaydın, evet biberon konusu şu an aklıma yattı hiç bu açıdan düşünmemiştim , teşekkürler :)
Gözün aydın canım🧿 ay benim kızım da 20. Haftada 396 çıkmıştı şuan 500e gelmişizdir, iri bebiş mi olacak nedir😍 aldığım da toplasan 3 kilo falan yani benim de tam tersi iştahım hiç yok, çocuğum nasıl büyüyor önden önden anlamadım🤣 çatlak kremi kullanıyorum canım bir de hindistan cevizi yağı falan da sürüyorum duştan sonra, şuanlık iyiyiz inş çatlamayız🫠
Ben 21+4 de gittim bebeğim 508gr dı doktor herhangi bi yorum yapmadı ama chatgbt den baktığım zaman biraz önde gösteriyor, bilemedim. Ben 23.haftamdayım ve 8 kilo aldım biraz buna canım sıkkın aslında iştahım da çok açık değil dengeli beslenmeye çalışıyorum neden fazla anlamadım :( Ben çatlaklarım için sabah la roche posay nemlendirici üstüne lierac akşamda bio oil kullanıyorum ama bio oilin içeriği konusunda kafa karıştırıcı şeyler gördüm pureseed markasına geçmeyi düşünüyorum yağ olarak, kullanıp memnun kaldığınız yağ varsa paylaşırsanız sevinirim :)

Maşşallah size🧿çatlak konusu geçince yazmak istedim maalesef ben basenler ve göğüslerden çatlamışım bugün farkettim bir hüsran yaşadım😅 o bölgelere sürüyordum ama göbeğe daha çok yoğunlaşmıştım ben yaptım siz yapmayın bol bol kremlenip yağlanın tüm vücut 😘
Bende burdan okumuşdum daha önceki hamile olan anne adaylarından göğüsüne sürmemişti, bir tek orası çatlamışdı, o yüzden bende bacak, basen, karın, göğüs komple yağlanıyorum🙈🤭bir yağlı güleşçi oluyorum her akşam sanki😂🙈

50 gun oldu dogm yapali kanamam devam ediyor diye dr gittim.bebegin eşinden parca kalmis bu boyle devamli kanatir alinmasi lazim dedi.kürtaj gibi bir islem dedi. Cokmu agrili oluyor dedim.biraz olur tabi ama oyle cok dayaniomicak gibi degil dedi.yarin gel dedi. Korkuyorum cok.basina gelen duyan bilen varmi bu durumu

Günaydın, evet biberon konusu şu an aklıma yattı hiç bu açıdan düşünmemiştim , teşekkürler :)

Ben 21+4 de gittim bebeğim 508gr dı doktor herhangi bi yorum yapmadı ama chatgbt den baktığım zaman biraz önde gösteriyor, bilemedim. Ben 23.haftamdayım ve 8 kilo aldım biraz buna canım sıkkın aslında iştahım da çok açık değil dengeli beslenmeye çalışıyorum neden fazla anlamadım :( Ben çatlaklarım için sabah la roche posay nemlendirici üstüne lierac akşamda bio oil kullanıyorum ama bio oilin içeriği konusunda kafa karıştırıcı şeyler gördüm pureseed markasına geçmeyi düşünüyorum yağ olarak, kullanıp memnun kaldığınız yağ varsa paylaşırsanız sevinirim :)
Ben çatlak kremi olarak İncia’nın çatlaklara karşı kremini kullanıyorum tam 24 saat nemli kalıyorum böyle yapış yapışda olmuyor, çok memnunum ama bakalım çatlama olacak mı sonradan🤔

Bio oilin içeriğinde retinol var yazdıkları için ben mustelanın yağını kullanıyorum tavsiye ederim

Ben Weleda’nın yağını kullanıyorum ve çok memnunum gerçekten. Tavsiye ederim.

Bi detaylı fotosu de benden gelsin kızlar 🧿🧿❤️

Eklentiler

• 073584e4-f97f-40ff-bb88-28adf5b14502.webp
    073584e4-f97f-40ff-bb88-28adf5b14502.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 103
Back
X