- 25 Şubat 2025
- 666
- 501
- 18
Buldum kitikatede onu alcam bide kraftta var bende günlerdir bakıyorumkızlar anne bebek çantası almak zorunda mıyız ya günlerdir bakıyorum hiçbiri içime sinmedi bir türlü
hiçbirini beğenemedim gerçekten görüntüleri çok kötü ve aşırı büyükler poloda bi tane beğenmiştim bitmiş hemen o daBuldum kitikatede onu alcam bide kraftta var bende günlerdir bakıyorum
Link bekliyoruzBuldum kitikatede onu alcam bide kraftta var bende günlerdir bakıyorum
Biraz can sıkıcı olacak her gün eline iğne batırmak ama annelik işte herşeye sabrediyor insan. İnşallah böyle normal devam etsin hep canım.bugün normal çıktılar benim glukometre ile 2 hafta her gün ölçücemdoktor tekrar şeker yükletmek istemedi 50'lik yüksek çıkınca
bugün yapana kadar beş iğne harcadım ama öğrendm sonunda parmaklarım delik deşik en az 7 defa deldimBiraz can sıkıcı olacak her gün eline iğne batırmak ama annelik işte herşeye sabrediyor insan. İnşallah böyle normal devam etsin hep canım.
Bitirin diye mi aalsksms daha ben almadım bi tane bırakın bariLink bekliyoruz
Ya çok güzelmiş bu
Ben yorum yapıyım, 3. Olanı tavsiye etmem, benzeri bende var aslında şık güzel duruyo ama kullanımı zor, üstten gelen kapak gibi kısım kullanımı zorlaştırıyoYa çok güzelmiş bu
Ama hiç yorum alan yok güvenilir değil mi
Artık geçmiyo da her gece aynı yere girmeye basladıO krampın acısı da 3 gün sonra geçiyor dimi
Merhaba ilk çocuğunuz galibaKızlar merhaba herkesin keyfi yerindedir umarımbenim kafama takılan bir konu var doğumdan sonra gelecek olan kolostrumun fazlasını saklamak için süt sağma makinesini önceden almamıza gerek olacak mı, önceden alsam mı almasam mı karar veremedim
Doğurunca boşluğa düşcez bu takviyelerden kurtuluncasabah tiroit öğleden sonra aspirin kalsiyum ve normal vitaminim akşam omega 3 gece demir ve magnezyum haftanın bir günü de d vit..... hapçı diye ben xşjxkdjdhhd
evet çok belli oluyor değil miMerhaba ilk çocuğunuz galibasüt fazlasından ziyade özellikle ilk günler çocuk doğru ve düzgün biçimde emmeyebiliyor kanallarda süt birikince de tıkanıp mastite kadar götürebiliyor bizi. Özellikle kendi sağlığın için sağım yapıp göğsü her dolduğunda boşaltman gerekiyor emzirme yetmediğinde. Nolur nolmaz kesinlikle mağdur olmamak için öncesinde edinirseniz iyi olur.
Rica ederimevet çok belli oluyor değil mibi kaç yer de ilk sütü sağıp daha sonra hasta olduğunda verdim tarzı bir şeyler okumuştum ordan aklımda kaldı sanırım bu dediğiniz olayı arkadaşım yaşamış o nedenle alıcam mutlaka ben de teşekkürler
Doğurunca boşluğa düşcez bu takviyelerden kurtulunca
Bende arada değil, çook sık atlamaya başladım allah affetsinBen arada atlıyorum bazılarını ya. 3 tane de tansiyon ilacı olunca tüm saatler birbirine giriyor.
Ben bugün gözümü doktorumun yanında açtım eminim yine hiç bir soruma cevap alamadan dönücem ama bebeğimi göreyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?