Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
kızlar anne bebek çantası almak zorunda mıyız ya günlerdir bakıyorum hiçbiri içime sinmedi bir türlü

kızlar anne bebek çantası almak zorunda mıyız ya günlerdir bakıyorum hiçbiri içime sinmedi bir türlü
Buldum kitikatede onu alcam bide kraftta var bende günlerdir bakıyorum

bugün normal çıktılar benim glukometre ile 2 hafta her gün ölçücem doktor tekrar şeker yükletmek istemedi 50'lik yüksek çıkınca
Biraz can sıkıcı olacak her gün eline iğne batırmak ama annelik işte herşeye sabrediyor insan. İnşallah böyle normal devam etsin hep canım.

Biraz can sıkıcı olacak her gün eline iğne batırmak ama annelik işte herşeye sabrediyor insan. İnşallah böyle normal devam etsin hep canım.
bugün yapana kadar beş iğne harcadım ama öğrendm sonunda parmaklarım delik deşik en az 7 defa deldim amin inşallah 2 hafta böyle çıkar

Merhaba ilk çocuğunuz galiba süt fazlasından ziyade özellikle ilk günler çocuk doğru ve düzgün biçimde emmeyebiliyor kanallarda süt birikince de tıkanıp mastite kadar götürebiliyor bizi. Özellikle kendi sağlığın için sağım yapıp göğsü her dolduğunda boşaltman gerekiyor emzirme yetmediğinde. Nolur nolmaz kesinlikle mağdur olmamak için öncesinde edinirseniz iyi olur.

evet çok belli oluyor değil mi bi kaç yer de ilk sütü sağıp daha sonra hasta olduğunda verdim tarzı bir şeyler okumuştum ordan aklımda kaldı sanırım bu dediğiniz olayı arkadaşım yaşamış o nedenle alıcam mutlaka ben de teşekkürler

Rica ederim sağlıkla kucağımıza alalım hep birlikte inşallah bebişleri

Doğurunca boşluğa düşcez bu takviyelerden kurtulunca

Ben arada atlıyorum bazılarını ya. 3 tane de tansiyon ilacı olunca tüm saatler birbirine giriyor.

Ben bugün gözümü doktorumun yanında açtım eminim yine hiç bir soruma cevap alamadan dönücem ama bebeğimi göreyim dedim

Bende arada değil, çook sık atlamaya başladım allah affetsin

Ay hadi haber ver cıkınca bakalım bebiş ne alemde

Günaydin kızlar. Doktorunuz artık kaç haftada bir çağırıyor. Ben haftaya cuma gideceğim 1 ay olmuş olacak. Ne zaman kısalacak bu kontrol rutinleri?

Günaydın kızlar ağrısı sızısı sorunu olanlara çok geçmiş olsun az kaldı artık hepimiz sağlıkla vaktinde kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı dünden beri kalçamda kuyruk sokumumda ağrı var hareket edemiyorum resmen bunu yaşayanlar çözüm bulabildi mi nasıl geçecek bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…