Ben bundan aldım, ama biraz farklı modelini. Şimdilik eşyaları buna koyuyorum :))Kızlar ikeadaki bu şifonyerden alan ya da bilen var mı? Bebiş için bunu almak mantıklı mı?
Kesinlikle yanlışKafan karışmakta haklı. Şimdi baktım referans değerler şöyle
Açlık 70-126
1. Saat 70-180
2. Saat 70-140
Ama bence açlık 120 yüksek yaa
Çok mantıklı ben 4 çekmeceli olandan almıştım yer kaplamasın diye ama yetmedi bu daha iyi.Kızlar ikeadaki bu şifonyerden alan ya da bilen var mı? Bebiş için bunu almak mantıklı mı?
Ben arabayla bir yere giderken zayıf kadınları görünce istemsizce başımı döndürebildiğim son noktaya kadar takip ediyorum. Eşim bile fark etti. Bakma bakma güzel karım. Sana hamilelik çok yakıştı diye avutuyor beniDuygular şelale. O ince bel hep hayallerde
Yaa senin şekerini yerimmaşırı şekerlikten gebelik şekerim çıkt
Benim ilk gebelikte doktora sordum bir yasak yok dedi biz de hiç kısıtlamadık doğurduğum güne kadarKızlar doğuma yakın ilişki yasakları tekrar geliyor dimi ya ne zaman başlıyor doktoru bir şey diyen oldu mu?
Kesinlikle yanlış
Açlık: < 94 mg/dl
1. saat tokluk: < 140 mg/dl
2. saat tokluk: < 120 mg/dl
180 çok yüksek bir değer
Gebelikte olması gereken değerler bunlar
Bu da şıkmış. Hayırlı olsun. Bir sürü mağazaya baktım beğenemedim sanırım ben de bundan alacağımBen bundan aldım, ama biraz farklı modelini. Şimdilik eşyaları buna koyuyorum :))
benim yüklediğim fotolar neden hep ters oluyor ya
Evet canımpeki 1. saat tokluk sınırı 140 mı
Canım bunlar laboratuvarın kendi referans aralıkları.Ben şehir hastanesinin sonuç referasnlarını söyledim.
Alayım o zaman. Teşekkür ederimÇok mantıklı ben 4 çekmeceli olandan almıştım yer kaplamasın diye ama yetmedi bu daha iyi.
benim de 1. saat sonu 181 çıkmış. üst sınır referans değerinde diye doktora göndermedim bile. dediğiniz gibiyse korktum şimdi çok rahatım sürekli dondurma tatlı yiyorum çünküKesinlikle yanlış
180 çok yüksek bir değer
Ay evet tam tersi söylemişim doğru doğruay hep farklı değerler yazıyo kafam çok karıştı ya1. saat tokluk 140 2. saat 120 diye biliyorum ama
Şeker yüklemesi farklı evde yapılan farklı olabilir mi ? Ben evde yapılan ölçümde çıkması gereken değeri 140 biliyorumbenim de 1. saat sonu 181 çıkmış. üst sınır referans değerinde diye doktora göndermedim bile. dediğiniz gibiyse korktum şimdi çok rahatım sürekli dondurma tatlı yiyorum çünkü
Bu 75 gr için mi geçerliKesinlikle yanlış
180 çok yüksek bir değer
Evet canım
Birinci saat
Canım bunlar laboratuvarın kendi referans aralıkları.
Ama bunlar gebelik için değil, genel erişkin popülasyon için hazırlanmış değerler
Bugün bikaç farklı doktorla görüştüm emin olmasam yazmam yanıltmam sizi
İstersen doktoruna bidaha sor bu değer aralıkları gebeler için geçerli değil
yok canım bu evde aletle yaptığımız ölçüm için geçerliBu 75 gr için mi geçerli
Ay dur neden anlaşamadığımızı buldumKuzum arkadaşım hamilelikte şeker çıkmıştı bu onun sonuçları. Benim de mesela 1.saat 164 2. Saat 149 du. Şeker yüklemesinde. Doktor son değer olan 149 için sınıra yakın dedi bana. Belki sizin doktor garanti olsun diye daha ufak rakamlar söylemiştir. Bak bu da chatcpt :
Gebelikte 75 gramlık oral glukoz tolerans testi (OGTT) için Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve Türkiye’de Sağlık Bakanlığı tarafından kabul edilen referans değerler şu şekildedir:
75 g OGTT Referans Değerleri:
- Açlık: ≤ 92 mg/dL
- 1. saat: ≤ 180 mg/dL
- 2. saat: ≤ 153 mg/dL
*Bu değerlerden sadece biri bile aşılırsa, gestasyonel diyabet (gebelik şekeri) tanısı konur.
Ben aldım canım geldi ama hala pakette yarın beşikle kurulacakKızlar ikeadaki bu şifonyerden alan ya da bilen var mı? Bebiş için bunu almak mantıklı mı?
Evet evet . Ben onu diyorum. Şeker yüklemesi sonrası değerlerim biraz yüksek çıkınca araştırmıştım baya.Ay dur neden anlaşamadığımızı buldum
Sen yüklemeden bahsediyorsun o başka bir durum
Ben evde aletle kendimiz ölçüyoruz ya onu diyorum
Bunun dik olanı var beşli ben de onu alacağım inşallahKızlar ikeadaki bu şifonyerden alan ya da bilen var mı? Bebiş için bunu almak mantıklı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?