- 25 Şubat 2025
- 675
- 508
- 18
gece bi yudum çikolata yedimBenimde bugün 100 çıktı canım. Sınırda bir değer gece yiyip içtiysen ondan çıkmış olabilir. Aslında 95 altı çıkması gerek. Bu şeker yüklemesinde de sınır 95 ti bende.
activeplus kullanıyorum ben yeni başladım bu haftaKızlar magnezyum ilacı ne kullanıyorsunuz?
Ben de 95 sınır diye biliyorum toklukta da 1.saat 120 2.saat 150 diye biliyorumaçlık şekeri sınırımız 110 değil miydi ya bana hemşire öyle demişti 110'u geçmemesi lazımmış ama internette 95 yazıyo bazı yerlerde
Ay bak dün gece tam bu konunun üstüne bende yine gaz sıkışması oldu. Yatmadan Leblebi yedim, sonra ayarım bozuldu ya safra kesesi düzgün calısmadığı için bazı seyleri hiç sindiremiyorumben de aynı kasılmaları yaşıyordum. Bir de ağrı gibi oluyordu doktorum iç organlarıma baktı çok büyük ihtimalle gaz sıkışması dedi kuzum ayaklarımı sıcak tutmaya başladığımdan beri olay bitti
Ay aşko vallahi bugün bunu düşündüm hep. Süslensem fön çeksem, göz altlarım baş ağrısından çökmüş durumda olduğu için hiç hoş durmuyor. Güzel giyineyim desem göbüş komik duruyor bi albenisi yokYanlış hatırlamıyorsam 3 aylık olana kadar yasaklamıştı doktor. Sonra yasak kalktı ama biz korkuyu atamadık üstümüzden. Ben böyle doğuma kadar giderim herhalde. Eşim benden beter. O ilk defa baba olacak. Bir ilişki denemesinde kanamam olunca aklı çıktı. Birşey olursa kendimi affedemem diye fenalıklar geçirdi. Biz eleğimizi astık yani
Evet spermde adını hatırlamadığım bir hormon doğum için uyarıcı etki yapıyor diye biliyorum bende. Bu sebeple ilişki yasak değil ama geri çekilme ya da prezervatif gibi bir yöntem ile birliktelik yaşamak gerekiyormuş.
Geçmiş olsun canım. Ben arada tuzlu su ile temizleme yapıyorum ama birkaç dakikadan fazla rahatlama sağlamıyor. Bazen nefes almak aşırı zorlaşıyor ve yatsam da otursam da rahatlamıyorum.
Ahhh Çileğim. Bende hep böyle hissediyorum. Yürüyen bir hormonum ve cazibe, çekicilik asla kalmadı. Özellikle 3. trimestere girerken. Sanki sınırdan geçerken yasak diye pasaport memuruna teslim ettim bütün kadınlığımıYeniden kendimi seksi hissetmek, süslenip makyaj falan yapmak istiyorum. Oje benim kırmızı çizgimdir. Şuan oje sürmek bile gelmiyor içimden. Ne zaman düzeliriz kim bilir? Daha bunun lohusalığı olacak
Canım bende birkaç defa oldu. Metsil kullandım. Gaz sancısı epey acılı oluyor. Ama her seferinde gaz sancısı olacak diye birsey yok. Arada da yalancı kasılma vuruyor. Göbeğim kaskatı oluyor. Bunlar artık sıklaşacak.
Kız nergissss güneş istemiyom bennn yağmur olsunnn kara bulutlar, rüzgarda uçuşan perdeler olsunDayannn çilekgüzel günler göreceğiz güneşli günler kdjdjd
gece bi yudum çikolata yedim
Ben arabayla bir yere giderken zayıf kadınları görünce istemsizce başımı döndürebildiğim son noktaya kadar takip ediyorum. Eşim bile fark etti. Bakma bakma güzel karım. Sana hamilelik çok yakıştı diye avutuyor beniAy aşko vallahi bugün bunu düşündüm hep. Süslensem fön çeksem, göz altlarım baş ağrısından çökmüş durumda olduğu için hiç hoş durmuyor. Güzel giyineyim desem göbüş komik duruyor bi albenisi yokAma özledim yani saçları savura savura incecik belimle arzı endam etmeyi djdjdjd
Doğumdan sonra bebişler biraz palazlansın sonra bi bakıma girelim topikçe
Kız niye böyle olduk anaaBen arabayla bir yere giderken zayıf kadınları görünce istemsizce başımı döndürebildiğim son noktaya kadar takip ediyorum. Eşim bile fark etti. Bakma bakma güzel karım. Sana hamilelik çok yakıştı diye avutuyor beniDuygular şelale. O ince bel hep hayallerde
Valla hergun yeni bir güncellemeyle uyanıyoruz. Arada bende galeriye düşüyorum. Sanki 30 yıl öncesine bakar gibi "vayyy beee, ne güzelmişim " diyorumKız niye böyle olduk anaabana da bu ay yüklendi bu. Aynaya baktığımda kendimi bi garip görüyorum. Galeriden güzel hallerime bakıyorum falan djdjdjdjdjjsjdjdh
Ama az kaldı bi doğuralım hem bebeğimiz olcak hem de eskisi kadar güzel olcaz
Kendinize gelin güzel kızlarımm daha göbüşümüz yokken ne zaman çıkacak göbeğimiz diye üzülürdük, şimdi o eski halimiz nerde diye üzülüyoruzKız niye böyle olduk anaabana da bu ay yüklendi bu. Aynaya baktığımda kendimi bi garip görüyorum. Galeriden güzel hallerime bakıyorum falan djdjdjdjdjjsjdjdh
Ama az kaldı bi doğuralım hem bebeğimiz olcak hem de eskisi kadar güzel olcaz
peki 1. saat tokluk sınırı 140 mıŞimdi birdhaa ölçtüm 120 çıktı. ben sabah ölçüyorum şekeri. Eğer düşükse tahin pekmez falan yiyorum yada bal falan. Ama yüksek de yumurta ile kapatıyorum hemen. Genelde tatlı şeyler istiyor canım ama böyle bir dengeleme yöntemi buldum
ay hep farklı değerler yazıyo kafam çok karıştı yaBen de 95 sınır diye biliyorum toklukta da 1.saat 120 2.saat 150 diye biliyorum
aşırı şekerlikten gebelik şekerim çıktKendinize gelin güzel kızlarımm daha göbüşümüz yokken ne zaman çıkacak göbeğimiz diye üzülürdük, şimdi o eski halimiz nerde diye üzülüyoruzhamilelik çok acayip birşey ya dhdjd çok tatlıyız çok şekerizzz doğurunca biir bir gidecek kilolar nasılsa, tadını çıkarın üzümlü keklerim
ay hep farklı değerler yazıyo kafam çok karıştı ya1. saat tokluk 140 2. saat 120 diye biliyorum
Evet, hiçbir zararı yok. Tuzlu su sanırımBen de alayım böyle bir şey doktorunuz okeylediyse kendiminkine sormayayım hiç
Açlık sınır 94gece bi yudum çikolata yedim
Gerçekten bazı insanlarda sıfır düşünce, sanki kendileri hiç bu durumu yaşamamışlar unutmuşlar gibi. Umarım çok ağırlaşmadan atlatırsın benim bir hafta oldu öksürmekten karnım ağrıyor. Üç gün daha bekleyip geçmezse antibiyotik başlıcakKızlar ben yine grip oluyorum ya hafiften ateşim başladıÖnceki gribi 3 haftada zor atlatmıştım antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım. İki gün önce bir tanıdığın çocuğuna baktım ilgilendim annesi çalışıyor diye ve çocuğu almaya geldiğinde dediği şey “tüm gece uyumadı ateşi çıktı hasta” Hasta çocuğunu niye hamile bir kadının yanına bırakırsın ki aşırı sinirim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?