Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar ikeadaki bu şifonyerden alan ya da bilen var mı? Bebiş için bunu almak mantıklı mı?

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-25-14-25-26-187_com.android.chrome.webp
    9 KB · Görüntüleme: 11
Kızlar ben de bir şey sorayım ateş ölçer ne aldınız? Braun 6525 alacağım galiba ama aynı işi görüp f/p olarak daha uygun bir şey var mı acaba

Ay bak dün gece tam bu konunun üstüne bende yine gaz sıkışması oldu. Yatmadan Leblebi yedim, sonra ayarım bozuldu ya safra kesesi düzgün calısmadığı için bazı seyleri hiç sindiremiyorum yıllık iznim de bitti sabah kalkıp işe gelicem, evde deli dana gibi geziyorım gece izin dönüşü yoğunluğuyla da tam cinnetlik bi gün oldu yani

Ay aşko vallahi bugün bunu düşündüm hep. Süslensem fön çeksem, göz altlarım baş ağrısından çökmüş durumda olduğu için hiç hoş durmuyor. Güzel giyineyim desem göbüş komik duruyor bi albenisi yok Ama özledim yani saçları savura savura incecik belimle arzı endam etmeyi djdjdjd
Doğumdan sonra bebişler biraz palazlansın sonra bi bakıma girelim topikçe

gece bi yudum çikolata yedim

Şimdi birdhaa ölçtüm 120 çıktı. ben sabah ölçüyorum şekeri. Eğer düşükse tahin pekmez falan yiyorum yada bal falan. Ama yüksek de yumurta ile kapatıyorum hemen. Genelde tatlı şeyler istiyor canım ama böyle bir dengeleme yöntemi buldum

Ben arabayla bir yere giderken zayıf kadınları görünce istemsizce başımı döndürebildiğim son noktaya kadar takip ediyorum. Eşim bile fark etti. Bakma bakma güzel karım. Sana hamilelik çok yakıştı diye avutuyor beni Duygular şelale. O ince bel hep hayallerde

Kız niye böyle olduk anaa bana da bu ay yüklendi bu. Aynaya baktığımda kendimi bi garip görüyorum. Galeriden güzel hallerime bakıyorum falan djdjdjdjdjjsjdjdh
Ama az kaldı bi doğuralım hem bebeğimiz olcak hem de eskisi kadar güzel olcaz

Valla hergun yeni bir güncellemeyle uyanıyoruz. Arada bende galeriye düşüyorum. Sanki 30 yıl öncesine bakar gibi "vayyy beee, ne güzelmişim " diyorum Bizim devreler baya baya yanmış artık

Kendinize gelin güzel kızlarımm daha göbüşümüz yokken ne zaman çıkacak göbeğimiz diye üzülürdük, şimdi o eski halimiz nerde diye üzülüyoruz hamilelik çok acayip birşey ya dhdjd çok tatlıyız çok şekerizzz doğurunca biir bir gidecek kilolar nasılsa, tadını çıkarın üzümlü keklerim

peki 1. saat tokluk sınırı 140 mı

aşırı şekerlikten gebelik şekerim çıkt

Ben de alayım böyle bir şey doktorunuz okeylediyse kendiminkine sormayayım hiç
Evet, hiçbir zararı yok. Tuzlu su sanırım hatta bir arkadaşa doktoru eczaneden serumunu aldırmış, şırıngayla buruna enjekte ediyor bu direkt burun spreyi formunda

Gerçekten bazı insanlarda sıfır düşünce, sanki kendileri hiç bu durumu yaşamamışlar unutmuşlar gibi. Umarım çok ağırlaşmadan atlatırsın benim bir hafta oldu öksürmekten karnım ağrıyor. Üç gün daha bekleyip geçmezse antibiyotik başlıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…