Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ay beni de arıyolar sürekli, yok riskim var mı yok iyi miyim yok gebe okuluna gelin diyip duruyolar. İzindeyim dedim il dışındayım ne zaman döneceksiniz diyo ona göre yeni gruba planlayalım dfhdg çok sağolun ama gerçekten istemiyorum dedim sonunda bezdimm hani takip ediyolar falan iyi hoş da bıktık anacım sürekli bide onlara izahat veriyorum

İlkinde evet gebe okulu sordular doktor sordular vs. Şimdi de psikolojin nasıl detaylıya gittin mi ilaçların ne vs sordular doktorumdan sisteme düşmesi gerekiyor aslında sürekli hepsinin ayrı takip etmesi çok can sıkıcı

Kızlar siz ne güzel bir şeyler almışsınız ben daha bebeğime bir tane zıbın alamadım ya,26.haftamdayım daha bir tane çorap yok Maalesef tayinim ve taşınma ile uğraştığım için bütün yaz bunla geçti .Doğumum da kasım sonu gözüküyor.Yavaştan başlayacağım ama bebek arabası öneriniz var mıdır en çok kafama o takılıyor

kızlar bebişlerin yüzüne ne sürcez nemlendirici olarak vücuduna sürdüğümüzden olmaz galiba dimi ben hindistan cevizi yağı sürmek istiyorum vücuduna en doğal o diye ama yüzüne olur mu acaba

yoyko travel aldım çok beğenmiştim onu kullanımı da iyi olur inşallah tekerlekleri büyük istedim bi de burası yollar tepeli falan sıkıntılı biraz ondan

benim psikolojimi sorsaydı bugün ambulans isterdim ama onu sormadı
Aradı doğumu nerde yapacaksınız diye sordu

kızlar yürürken mesanemde baskı hissediyorum tuvaletim olmadığı halde oğluş doğum pozisyonunda takılıyo hep en son 27+3'te gittim 1300 gr olmuştu acaba artık ağırlaştığı ve kafası aşağıda olduğu için mi böyle oluyo genelde de aşağılara tekme atıyo zaten en fazla 5000 adım yürüyebiliyorum altıma yapıcam gibi geliyo baskıdan böyle olan var mı yürüyüş veya egzersiz yaparken

Bu bende de oluyor sanki mesanem dolu altıma kaçırcakmışım gibi bi baskı. Ama benim en son kontrolümde başı yukardaydı 4 Ağustosta. Benimki de baş aşağı dönmüş olabilir mi acaba

Canım kendine güzel bir alışveriş listesi hazırla hatta marka modeline kadar belirle listende. Giysileri, bakım ürünleri, banyo eşyaları, puseti arabası, nevresim uyku setleri, alacaksan oda takımı, anne yanı beşiği vs.. kendin için de lohusa takımı,pijama takımı,süt sağma makinası, göğüs ucu kremi, emzirme sütyeni vs.. aklına geldikçe yaz listene.Sonra kafa karışıklığın ve stresin olmasın alacakların belli olduğu için bikaç günde bile yaparsın bütün alışverişini.

Benim tam geçen hafta kontrole gittiğim gün 28+1 pozisyon değiştirdi onu hissettim doktor başı aşağıda dedi bebeğin konumu da biraz aşağı inmiş dedi yürümeyi bırak 32 ye kadar dedi hakikaten dedikten sonra birkaç gün mesanemde baskı sürekli tuvalet ihtiyacı yürürken karnımdan düşecekmiş gibi his geldi birkaç güne yine pozisyon değiştirince geçti

Aynısını hissediyorum biraz yürüyünce aniden çişim geliyor halbuki yoktu.Ve bir anda o kısımda bir doluluk oluyor bence başını koyuyor.Kaç grm oldu çok merak ediyorum. Bebek arabasının linkini atar mısın buraya bir de

aaa keşke ben de yürümeseydim ya

yürümemi sabote ediyo ya
Yoyko City Seyahat Sistem Bebek Arabası 3 İn 1 Siyah Rose

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…