Ben Omron kulaktan ölçen bir de braun koltuk altından ölçenden aldım canımKızlar ben de bir şey sorayım ateş ölçer ne aldınız? Braun 6525 alacağım galiba ama aynı işi görüp f/p olarak daha uygun bir şey var mı acaba
Ay beni de arıyolar sürekli, yok riskim var mı yok iyi miyim yok gebe okuluna gelin diyip duruyolar. İzindeyim dedim il dışındayım ne zaman döneceksiniz diyo ona göre yeni gruba planlayalım dfhdg çok sağolun ama gerçekten istemiyorum dedim sonunda bezdimmKızlar beni yine il aile sağlığı merkezi diye bir yerden aradılar. 2 hafta önce de aramışlardı. İlaçlarımı doktorumu durumumu sordular. Psikolojik destek ister misin dediler yok dedimbenim deliliklerimi doktorum çözüyor sizi de arıyorlar mı kendi asm niz dışında genel merkez.
İlkinde evet gebe okulu sordular doktor sordular vs. Şimdi de psikolojin nasıl detaylıya gittin mi ilaçların ne vs sordularAy beni de arıyolar sürekli, yok riskim var mı yok iyi miyim yok gebe okuluna gelin diyip duruyolar. İzindeyim dedim il dışındayım ne zaman döneceksiniz diyo ona göre yeni gruba planlayalım dfhdg çok sağolun ama gerçekten istemiyorum dedim sonunda bezdimmhani takip ediyolar falan iyi hoş da bıktık anacım sürekli bide onlara izahat veriyorum
yoyko travel aldım çok beğenmiştim onu kullanımı da iyi olur inşallahKızlar siz ne güzel bir şeyler almışsınız ben daha bebeğime bir tane zıbın alamadım ya,26.haftamdayım daha bir tane çorap yokMaalesef tayinim ve taşınma ile uğraştığım için bütün yaz bunla geçti .Doğumum da kasım sonu gözüküyor.Yavaştan başlayacağım ama bebek arabası öneriniz var mıdır en çok kafama o takılıyor
benim psikolojimi sorsaydı bugün ambulans isterdim ama onu sormadıİlkinde evet gebe okulu sordular doktor sordular vs. Şimdi de psikolojin nasıl detaylıya gittin mi ilaçların ne vs sordulardoktorumdan sisteme düşmesi gerekiyor aslında sürekli hepsinin ayrı takip etmesi çok can sıkıcı
Aradı doğumu nerde yapacaksınız diye sordu
Ay beni de arıyolar sürekli, yok riskim var mı yok iyi miyim yok gebe okuluna gelin diyip duruyolar. İzindeyim dedim il dışındayım ne zaman döneceksiniz diyo ona göre yeni gruba planlayalım dfhdg çok sağolun ama gerçekten istemiyorum dedim sonunda bezdimmhani takip ediyolar falan iyi hoş da bıktık anacım sürekli bide onlara izahat veriyorum
Şeker yüklemesine göre normalAçlık 88
1. Saat 173
2. Saat 139
Doktorum değerlerimin normal olduğunu söyledi
dün açlık 94 1. saat tokluk 130 gece 22.00'da 120Şeker yüklemesine göre normal
Benim yazdığım değerler evde yaptığımız ölçümler için geçerli
Tokluk iyi de açlık yüksek bende de öyle nasıl düşürcez bu açlığıdün açlık 94 1. saat tokluk 130 gece 22.00'da 120
bugün açlık 102 1. saat tokluk 120 ev ölçümü için iyi mi
Bunun tadı limonlu gibi yarım su bardağına yapıyorum çok sulu olunca içemiyorum zatenŞase çok içemiyorum bunun tadı nasıl acaba . Demir ilacım şase şeklinde oda vişne suyu gibi tadı ondan içebiliyorum
Aynen aynenn bizimki güzelHelal olsun ağustos sıcağında doğurup emzirip sabredeneekim sonu kasım başı harika bi zaman dilimi bence biz şanslıyız
Bu bende de oluyor sanki mesanem dolu altıma kaçırcakmışım gibi bi baskı. Ama benim en son kontrolümde başı yukardaydı 4 Ağustosta. Benimki de baş aşağı dönmüş olabilir mi acabakızlar yürürken mesanemde baskı hissediyorum tuvaletim olmadığı halde oğluş doğum pozisyonunda takılıyo hep en son 27+3'te gittim 1300 gr olmuştu acaba artık ağırlaştığı ve kafası aşağıda olduğu için mi böyle oluyo genelde de aşağılara tekme atıyo zaten en fazla 5000 adım yürüyebiliyorum altıma yapıcam gibi geliyo baskıdan böyle olan var mı yürüyüş veya egzersiz yaparken
Canım kendine güzel bir alışveriş listesi hazırla hatta marka modeline kadar belirle listende. Giysileri, bakım ürünleri, banyo eşyaları, puseti arabası, nevresim uyku setleri, alacaksan oda takımı, anne yanı beşiği vs.. kendin için de lohusa takımı,pijama takımı,süt sağma makinası, göğüs ucu kremi, emzirme sütyeni vs.. aklına geldikçe yaz listene.Sonra kafa karışıklığın ve stresin olmasın alacakların belli olduğu için bikaç günde bile yaparsın bütün alışverişini.Kızlar siz ne güzel bir şeyler almışsınız ben daha bebeğime bir tane zıbın alamadım ya,26.haftamdayım daha bir tane çorap yokMaalesef tayinim ve taşınma ile uğraştığım için bütün yaz bunla geçti .Doğumum da kasım sonu gözüküyor.Yavaştan başlayacağım ama bebek arabası öneriniz var mıdır en çok kafama o takılıyor
Benim tam geçen hafta kontrole gittiğim gün 28+1 pozisyon değiştirdi onu hissettim doktor başı aşağıda dedi bebeğin konumu da biraz aşağı inmiş dedi yürümeyi bırak 32 ye kadar dedi hakikaten dedikten sonra birkaç gün mesanemde baskı sürekli tuvalet ihtiyacı yürürken karnımdan düşecekmiş gibi his geldi birkaç güne yine pozisyon değiştirince geçtikızlar yürürken mesanemde baskı hissediyorum tuvaletim olmadığı halde oğluş doğum pozisyonunda takılıyo hep en son 27+3'te gittim 1300 gr olmuştu acaba artık ağırlaştığı ve kafası aşağıda olduğu için mi böyle oluyo genelde de aşağılara tekme atıyo zaten en fazla 5000 adım yürüyebiliyorum altıma yapıcam gibi geliyo baskıdan böyle olan var mı yürüyüş veya egzersiz yaparken
kızlar yürürken mesanemde baskı hissediyorum tuvaletim olmadığı halde oğluş doğum pozisyonunda takılıyo hep en son 27+3'te gittim 1300 gr olmuştu acaba artık ağırlaştığı ve kafası aşağıda olduğu için mi böyle oluyo genelde de aşağılara tekme atıyo zaten en fazla 5000 adım yürüyebiliyorum altıma yapıcam gibi geliyo baskıdan böyle olan var mı yürüyüş veya egzersiz yaparken
beni de ya of. açlık 95 altı mı olmalıydıTokluk iyi de açlık yüksek bende de öyle nasıl düşürcez bu açlığı
Delirtecek bu şeker beni
aaa keşke ben de yürümeseydim yaBenim tam geçen hafta kontrole gittiğim gün 28+1 pozisyon değiştirdi onu hissettim doktor başı aşağıda dedi bebeğin konumu da biraz aşağı inmiş dedi yürümeyi bırak 32 ye kadar dedi hakikaten dedikten sonra birkaç gün mesanemde baskı sürekli tuvalet ihtiyacı yürürken karnımdan düşecekmiş gibi his geldi birkaç güne yine pozisyon değiştirince geçti
yürümemi sabote ediyo yaAynısını hissediyorum biraz yürüyünce aniden çişim geliyor halbuki yoktu.Ve bir anda o kısımda bir doluluk oluyor bence başını koyuyor.Kaç grm oldu çok merak ediyorum. Bebek arabasının linkini atar mısın buraya bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?