Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
yanıma elma ceviz aldım öyle uyucam keşke büyük gofrik yesem ama malesef
Peki benim bu saatte uyanıp açlıktan ölmüşüm gibi Tarhana çorbası içmem hamileliğin kaçıncı seviyesi Ben her gece böyle aç uyanıyorum. Yemezsem mide bulantısı, halsizlik başlıyor.

Mamas papas öneririm indirimde denk gelmisti hemen aldim

Günaydın kızlar. Kan şekeri ile ilgili bilgi vereyim yaklaşık 1 aydır hastanede tedavi gördüğüm için sık sık dahileye doktoru dahileye hemşiresi ile bilgi alisverisim oluyor .açlık kan şekeri sınırı 90 altı tokluk kan şekeri sınırı 140 Alti . normalde gebelerde 1. Saat tokluk normal şeker hastalarında 2. Saatte tokluk bakılıyor .diyelim ki 1. Saat tokluğunuz çok çıktı ozaman 2. Saate bakılıyor onunda 120 altı olması bekleniyor .size küçük bir tüyo diyelim ki kaçamak yaptınız tatlı vs yediniz hemen arkasına ayran yada yoğurt yiyin ve yemeğinizi yer yemez 15 dj yürüyus yapın .şeker hemen düşüyor.Ek olarak tokluk şekerinizi yemeğe başladıktan sonra ağzınıza ilk lokmayı attıktan tam 1 saat sonra olceceksiniz.yemek bittikten sonra değil .akşam 17.00 de yemek yenecek yatmadan önce ara öğün yapılacak sabah da en geç 9 gibi kahvaltıya oturulacak

Kızlar günaydın. Açlık kan şekerim 92 çıktı nasıl oluyor anlamıyorum akşamları ekmek bile yemiyorum ya. Korkumdan 2 tane bisküvi yemiştim sadece

kızlar bebişlerin yüzüne ne sürcez nemlendirici olarak vücuduna sürdüğümüzden olmaz galiba dimi ben hindistan cevizi yağı sürmek istiyorum vücuduna en doğal o diye ama yüzüne olur mu acaba
Ben pureseed marka nemlendirici ve yağ alacağım canım hatta yağı şimdiden kendi göbüşümede sürerim diye düşündüm. Pişik kremi ve şampuanı da oradan alacağım şampuanda stok yoktu onu bekliyorum sipariş için

Bu arada dün akşam uludağ şekersiz limonata içmiş bulundum ben de kızçem bana şov yaptıı dedim ki C cilekcanavari haklıymış. Bu etkisini senden duymuş olmasaydım bütün gece tripteydim artık noluyor bu çocuğa diye dkfjs

gece aşırı acıkıyorum ben karnımdan sesler geliyo dün gece mesela çok aç uyudum bir yudum çikolata yedim sadece açlığı da 11:20'de ölçtüm yüksek çıktı bu sefer gece aç uyumicam
Ya bende aynı durumdayım seninle zaten akşam yemeği porsiyonunu küçülttük çabuk acıkıyorum
Gece 22 gibi 1 kase yoğurt üzerine Müsli attım şimdi ölçtüm yine yüksek 116
Dün aç uyudum yine 116 çıktı
Nasıl yapacaz inan bilmiyorum
Ölçünce yaz bakalım kaç çıktı gece ne yedin onuda yaz

Günaydın canım
Bende aynen bu şekil devam ediyorum ama açlık sürekli yüksek tokluk normal çıkıyor
Senin şeker kaç olunca insülin başladılar
Açlık 116 larda bikaç gündür bebeğe zararı olur mu acaba düşünmekten uykum kaçıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…