Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Ay onu da konuştuk doktorlar 1 hafta öncesine sezeryan için randevu oluşturulur dedi herşey yolunda giderse 10,12 Kasım arası olur diye düşünüyorum ben
Benimki normal gibi görünüyor şimdi benim de kasımın ilk haftası olur gibime geliyor o zaman göreceğiz

Kızlar kanguru olarak ne aldınız? Babyjörn açıkçası gereksiz pahalı geldi. Daha ortalama fiyatta memnun kaldığınız bir marka var mı?
Bende arayistayim henuz karar vermedim, wellgro'nunkini begendim , indirim kolluyorum.

Ben de öğretmenim, milli eğitime önceden gidip durumunu belirttin mi? Resen mi atadılar?

canım 37 ye kadar çalışmak için ben de çok plan yapmıştım ama 30. haftamda erken doğum riskiyle bi anda işten ayrılmak zorunda kaldım.

doğum sonrasına aktaramayacağım için üzgünüm ama hayırlısı böyleymiş diyorum. önemli olan bizim ve bebeklerimizin iyi olması, sen de çok zorlanırsan erken izne ayrılırsın

Ben de öğretmenim, milli eğitime önceden gidip durumunu belirttin mi? Resen mi atadılar?

Ay sonunda beni anlayan birini buldum önceden belirtmedim ama belirtsem de anlamazlar zaten.İl resenine kalıyordum puanım düşük olunca ilçeden tercih yapayım dedim onu da en sona yazdım bence gelmez dedim bana yedirmezler dedim,bir anda geldi.Gelince de kendi elimle yazdım diye pişman oldum çok ağladım,bir yandan da ee yazdım ama öteki yerlere kesin ben gidecektim böyle iyi oldu dedim.Ama resen iptal olsa ben boşuna mı böyle uzaklıkta kaldım diye üzülüyorum,her şeye çok üzülüyorum ya bu sene bu bizi buldu Kendi memleketime geldim diye sevinirken neler oldu böyle

Ücretsiz izin bütçemizi hem çok zorlamasın diye düşündüm ne kadar çalışırsam o kadar iyi dedim ama uzaklık canımı çok sıktı,süt iznimi bile düşünür oldum.Sanji bebek doğmuş gibi 5.ayı filan düşünüp ağlıyorum

bence 5. aya geldiğimizde bu kadar korkutucu görünmeyecek durumlar, insan hayallerinde hep en kötüsünü düşünüyo

planlar hep yapılır ama duruma göre revize edilir kendinizi çok yıpratmamaya çalışın

Ayy ama cidden tehlikeli bir durum sadece sana yapıyor ama kıskanıp ona da yaparsa ya..
İşte onu bilemiyorum... O kadar üzülüyorum ki ağlıyorum sürekli. Onu gerçekten sevecek birini bulabilsem de sahiplendirsem sanırım herkes için en iyisi olacak

Ben yazmadım, zaten açık da yoktu geldiğim şehirde. Ama öncesinde gidip durumumu belirtip kasımda izne ayrılacağımı söylemiştim. Ona göre bir yere veririz sizi demişlerdi zaten bana. Çok üzüldüm kadron da orda artık demek ki. Reseni iptal ederlerse o da sıkıntı ya, çok mu uzak? Branşçı mısın

Ben büyükşehire geldim haliyle açık vardı,ancak görevlendirme filan olsam kolaylık sağlarlardı.Evet kadromda gitti,resen olsaydım uzaklık 1 saat 10 dk idi.Bu daha kötü geldi çok uzak.Tek sevindiğim şey atandığım okul konusunda sıkıntısız,az öğrencili olması.Branşçıyım evet.Resen gitmesem de özel eğitim ya da görevlendirme oluyormuşsun.Bunlar da ayrı dert işte ama çok üzgünüm

Sıkıntı yapma branşçısın durumun göz önüne alınıp idare ona göre bir program yapar bence,iyi düşün iyi olsun. Hakkında hayırlısı olsun ama bence bir iki haftaya alışır uyum sağlarsın

Kızlar bebeğin hareketlerini nasıl sayıyorsunuz
Canım saymıyorum ben strese girmemek için.
Canım gelecekle ilgili bi şeye sakın ağlama her zaman bizim tahayyül ettiğimizden daha kolay oluyor. İnşallah senin durumun da öyle olacak. Kendini de yavrunu da sıkma boşver biraz gamsız olmak lazım.

Merhabalar eş durumu mu yapmıştınız? Belki hamile durumunuzu mazeret göstererek kısa sürekli görevlendirme alırsınız

Ben de 2 sene ilçe emrinde görevlendirme çalıştım, onun da stresi ayrı nereye verecekler korkusu, bazen ders saatini tamamlamak için iki üç okula birden veriyorlar o yüzden tercih yaparak iyi bir şey yapmışsınız, uzaklık biraz sıkıntı olabilir ama hayatınız ona göre de şekillenecek programınızı ayarlarlar az ders alırsınız bir şekilde çözülür canınızı sıkmayın.

Branşım rehberlik mecbur 5 gün gideceğim yaşamadan görmediğim günlerin üzüntüsüne düştüm

Çok fazla gelecek kaygım oluştu hamilelikte,bence kaygılarımız bazı dönemlerde uykuya dalıp bazı dönemlerde hortluyor.Benim de hamileliğin ikinci etabında böyle oldu,gelmemiş günü dert ediyorum durmadan.Gerçekten çok yıpratıcı bazı günler,keşke bütün hamileler sadece kendi hamilelik süreciyle ilgilense de bunlar olmasa

Evet ve bence şu süreçlerde takip ettiniz mi bilmiyorum baya olumsuz şeyler oluyor.Her yıl görevlendirme olmak da zor ama 45 dk uzakta gözümde çok büyüdü.Branşım rehberlik benim okul içinde belki çok yorucu olmaz ama her gün gitmek zorundayım Benim şanssızlığım bu yıl eş durumu yapmak oldu,hamile halimle stresten perişan oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…