Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Kızlar bebeğin hareketlerini nasıl sayıyorsunuz
Günde 10 kez hareket etmesi gerekiyor itme dönme tekme şeklinde açıkçası bu zamana kadar saymadım çünkü belli bir rutini oluştu günün belli saatlerinde aktif o yüzden hiç saymadım

Kızlar kanguru olarak ne aldınız? Babyjörn açıkçası gereksiz pahalı geldi. Daha ortalama fiyatta memnun kaldığınız bir marka var mı?

kızlar ya bugün aşırı bi mide bulantım var, sabah söylemesi ayıp bi ayran içtim her sabah içerim ama bugün içerken aniden bi başladı çok kötü oldum hiçbi şey yiyemedim geçmiyoda ilk trimestere döndüm sanki

Günde 10 kez hareket etmesi gerekiyor itme dönme tekme şeklinde açıkçası bu zamana kadar saymadım çünkü belli bir rutini oluştu günün belli saatlerinde aktif o yüzden hiç saymadım
Bana da 10 hareket say dediler ama bazen hıçkırık tarzı ritmik hareketler de oluyor. Hangisini sayacağımı bilemediğimden hiç saymadım. Benimki de genelde sabah ve akşam hareketleniyor.
Ben saymıyorum canım. Açıkçası akıl sağlığımı korumak adına sadece sabah öğle akşam bi yokluyorum hareketsizlik farkedince de etsin diye uğraşıyorum
Ben de öyle yapıyorum canım. Benimki normalde sabahları baya hareket ediyordu. Bugün etmeyince bir tık tedirgin oldum. Biraz dürtükledim ama yok. Kahvaltıdan sonra canlandı. O yüzden size bir sorayım dedim

Kızlar kanguru olarak ne aldınız? Babyjörn açıkçası gereksiz pahalı geldi. Daha ortalama fiyatta memnun kaldığınız bir marka var mı?
Ben kızımda ergobaby kullanmıştım çok memnundum ama şuan fiyatları nasıldır hiç bilmiyorum canım

Yok yok dert etme Bu bebelere belli olmuyor

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Tansiyon konusu çok ciddi gerçekten. Hastanede yatışım yapıldığından beri oda sıcaklığından tutun Tv yada ekrana bakmamam konusunda bile dikkatli oluyorlar.

Şimdilik tansiyon 4 ilaç ile, sürekli dinlenme halinde kontrol altında. İki gündür ki idrarlarda protein çıkmadı. 24 saatlikde de çıkmazsa gebelik zehirlenmesini eleyeceğiz inş. Son kontrollerde bebeğin beyin boşluklarında artış görüldü ve sınırda (10-9.8) çıktı. Onunda takip edilmesi gerekiyormuş. Artışı Çok sıkıntılı imiş. 22 haftada 6.8 mm ölçülmüştü. İnş. Sağlıkla gelir yavrum o kadar hareketli ki son günlerde her saniye varlığını hissettiriyor

İnşallah canım çok geçmiş olsun sağ salim kucağına aldığın zamanları da görürsün inşallah

12 haftan var daha dikkat ettt diye gözlerini çıkarttı bana nst ye bağlıydım o sırada çıktı gitti odadan ağlıcaktım nerdeyse
Bazıları kiloya çok takıntılı oluyor onlardan galiba bebek normal gelişiminde ilerliyorsa gerisi hiç önemli değil canım her dediklerini dinlersek anksiyeteden uyuyamayız zaten

Bazıları kiloya çok takıntılı oluyor onlardan galiba bebek normal gelişiminde ilerliyorsa gerisi hiç önemli değil canım her dediklerini dinlersek anksiyeteden uyuyamayız zaten
Cidden öyle haklısın canım bu kiloya takan kesimden demek ki. Çok şükür bebiş iyi gerisi cidden boş

Kızlar lütfen yardım edin o kadar üzgünüm ki. Evdeki kedim saldırdı bana, bir anda sırtıma atladı ve boynumu sırtımı cırmaladı. Yanağıma da tırnağını geçirdi orası baya kanadı. Sadece bana böyle yapıyor. Bir anda yüzüme atlıyor. 2 yıl önce daha 10 günlükken sokakta bulmuştum annesi terk etmiş. Süt mamayla besledim büyüttüm bebek büyütür gibi... Şimdi bana böyle yapması o kadar üzülüyorum ki... Eşim bu olaydan sonra kesinlikle istemiyor evden gidecek diyor. Bebeğe de saldırır diye korkuyor. Ama normalde saldırgan bir kedi değil. Bana yapıyor sadece oyun mu sanıyor artık ne bilmiyorum. Çok üzülüyorum , kedimi de çok seviyorum. Arada kaldım napcam?

Ayy ama cidden tehlikeli bir durum sadece sana yapıyor ama kıskanıp ona da yaparsa ya..

Bende boba 4g var fiyatlar ne alemde bilmiyorum ama çok memnun kaldım. Başta sling kullanırım sonra 4g ye geçerim

Kızlar ben de içimi dökmeye geldim,valla 2.trimester mental anlamda çok zor geçti bana,bebeğimi en 3 hafta önce gördüm iyiydi şükür haftaya tekrar gideceğim.Ama şu yaz ayından beri taşınma,misafir ağırlama,tayin durumum derken hiç dinlenemeden okul açılıyor ve ben 45 dk uzaklıkta bir okula tayin oldum.Nerdeyse her gün ağlıyorum ve bebeğim de ağlayınca sanki daha iyi tekmeliyor bir daha ağlıyorum Çok duygusalım ve sanki zor geçiyor,zaten ağrılarım var her gün farklı farklı yerde.Bir yandan 37 e kadar çalışayım istiyordum nasıl yapacağım bilmiyorum üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…