Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Doktora ben sormuştum bazen yüzüstü uyumuş olarak uyanıyorum farkında olmadan bişey olur mu diye. O su dolu kesenin içinde hissetmiyor bile rahat ol demişti.
Ay çok sevindim buna. İnsan endişe ediyor illa ki. Daha bugün annem telefonda uyardı üstüne yatma diye:))

Bende akşamları bıçak girer gibi ağrı oluyor bazen parol içiyorum bazen kendi kendine geçiyor. Çok zor valla inşallah sıkıntısız atlatırız bu durumu

Kızlar bende ikinci keredir sol göğsümden sıvı geliyor. Süt değil renksiz sıvı. Ama sağda tık yok çok ilginç solda olup sağda olmayan ne olabilir acabaa:))

Bu arada normal doğum için bol yürüyüş yapmak lazım dedi biri ben yapamıyorum yaa, pilates haftada üç gün yerini tutmaz mı ki. Doktoru bu konuda bir şey diyen oldu mu

Hanımlar kaç tane hastane çıkışı gerekiyor? Adı üstünde hastaneden çıkarken giyildiği için bi tane mi hiçbir bilgim yok bu konuda yaaa

aynısı bende oldu bugün sadece sol göğsümde tarif ettiğin gibi sıvı vardı çok az
Ama normal olduğunu okumuştum hatta çoğalırsa şırıngaya çekin saklayın doğunca bebeğe verin diyorlardı ama uyarmamak adına hiç oynamamak en iyisi.
Aslında doğunca anne sütü ilk geldiğinde gelir bu sıvı bebeğin bağışıklığı için

Son düzenleme:
Selam kızlar benim 2 gündür genital bölgede kemik ağrım oluyor yürürken çok zorlanıyorum çok acı veriyor var mı bunu yaşayan yoksa yine bayrak bende mi ? Ajjajs

Ya bende de sağ böbrekte genişleme var. Gece farkında olmadan çok sağa dönüp uyuyorum sol tarafım çok ağrıdığı için istemsiz yapıyorum sanırım. Çok korkuyorum
Böbrekte genişleme olduğunu nasıl anladınız? Şikayetiniz neydi

Hanımlar kaç tane hastane çıkışı gerekiyor? Adı üstünde hastaneden çıkarken giyildiği için bi tane mi hiçbir bilgim yok bu konuda yaaa
Yani illa hastane cikisi olarak alinmasi gerekmiyor, ama 3 takim olsun yaninda, battaniye, zibin alt ust takim ve sapka olarak veriliyor ebeye. Eldiven tercihen koyulabilir. Ilk takim hemen kirleniyor zaten bebek yikanmadigi icin ertesi gunu temiz bir takimla cikisimizi yapmistik biz.

Kızlar sanırım bugün yürürken fln zorlanmaya başladım. Çok aşağılara bastırıyor sanki. Vajinamın oralarda bi doluluk ağrı hissi gibi bi his var. Normal mi bilemedim

Kızlar az önce kaburgama öyle bir tekme yedim ki ilk defa bağırdım resmen o neydi öyle. Küçük totosuyla şimdi böyleyse ilerde napacam düşündürdü

Kızlar şampuan pişik kremi vücut losyonu olarak ne aldınız acaba? Mustelanın yeni doğan setini alacaktım ama kimyasal var içinde diyorlar siz ne tercih ettiniz

Benim de sağdan geliyor ve evet süt değil su gibi damla damla çok az, nedir bilmiyorum ben de.

Ben de bugün yürüdüm biraz beni öyle yordu ki, pilatese başlayacağım haftada üç ben de. Ama doktorumun instası full sezaryen dolu, işin sonu oraya bağlanırsa da çok üzülürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…