Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
O bende de oluyor bi an sanki çok idrara sıkışmışım gibi oluyor sonra geçiyor. Pozisyonuyla ilgili heralde.

Bende henuz 4 kilo aldim, az almisim degil mi, bebegin gelisimi iyi dedi doktor, kendimi yeterince iyi besleyemiyor muyum acaba ? Benim gibi az kilo alan var mi kizlar...
Ben henüz 2 kilo aldım. Bebiş tam haftasıyla uyumlu daha zayıf ya da daha iri değil. Yediğimiz şeyler direkt bebeğe yarıyor demek ki doktor da öyle dedi

Kesinlikle işte ben de öyle düşünüyorum. Zaten sürekli memede olacak vücudumuz bunu ayarlayacaktır. Bir sağlık durumunda ihtiyaç olursa almak kolay zaten

Boyun göre kilon o kadar da çok değil. Bazen gerçekten gereksiz sert olabiliyor kilo konusunda doktorlar. Ben 3 senedir tedavi görüyorum ve tam tedaviyi bıraktım dedim ilaçları çöpe attım, diyete başladım. 90 kg ya indim hamile kaldığımı öğrendim. Ne bulantım oldu ne zorlandım ama ilk 3 ay zaten yememe rağmen 6 kg gitti şimdi 81 e düştüm 1 aydır sabit gidiyorum. Doktorum hiç bi zaman sıkmadı. Sadece dikkat etmem ve tansiyonum için fazla almamam gerektiğini söyledi. Ki haklıymış. Zamanla tansiyonun seni zorlayacak diyordu. Aynı dozda ilaç almama rağmen şu an çok daha kontrollü bir tansiyonum var ayrıca kilo alınır verilir. 20 kg alıp 2 kg doğan bebişler de var. Önemli olan onlar güzel gelişiyor mu ona bakmak lazım. Emzirirken peşinde koşarken her türlü veririz biz

Böyle yazıyor canım. 30-32 haftalar en hareketli olduğu haftalarmış.
Aaaaa benim sağ böbrek genişlemesi var diye sağa yatmam yasak hep sola yatıyorum ve Alya iyice kuduruyor. Bende diyorum yavrum heralde sürekli aynı yatıyorum diye rahatsız oluyor. Meğersem oksijeni artıyomus bak

Dediğim gibi ben karşı değilim sana da gerekliymiş elbette alman mantıklı. Mesela benim bırakacabileceğim kimse olmayacak o nedenle bana gerekli değil sağlık durumunda alırım. Arkadaş evde olacağını bebeğiyle olacağını belirttiği için ben öyle bir yorum yaptım. İşe başlamış olsan, günün belli zamanları bırakman gerekse ya da Allah korusun sağlık durumu olsa elbette ki alırsın. Tabi ki gereksiz kullanımda sorun yarattığı gibi emziremediğinde de sorun yaratır çok mantıklı. Kafa karıştırmak için yazmamıştım ilk yorumumu aslında yanlış anlama, sadece çoğumuzun ilk gebeliği öğrendiğine bir bilgiyi de aktarmak istedim aslında.

Bu haftalardan sonra yeri daraldıkça hareketler daha mı azalacak yani
Bence o değişiyor olabilir ya, benim ki çok sakindi normalde hatta biliyorsun 2 3 kere nst ye gittim bu çocuk hareket etmiyor diye. 3 gündür içeride kazı çalışması var sanırım asla durmuyor kaburgam yamuldu galiba sonrasında ne olur bilemem tabi

Aha seninkide mi kuduruklar kervanına katıldı

Ben 20 kilo aldım

Ayy aminn

Aaaaa benim sağ böbrek genişlemesi var diye sağa yatmam yasak hep sola yatıyorum ve Alya iyice kuduruyor. Bende diyorum yavrum heralde sürekli aynı yatıyorum diye rahatsız oluyor. Meğersem oksijeni artıyomus bak
bende de sağ böbrek genişlemesi çıktı canım bunun için özel bi şey söyledi mi doktorun yapmamız gereken vs. acilde baktıkları için henüz kendi doktoruma soramadm

Kızlar ben daha kızımın kıyafetlerini yıkamaya başlamadım ne zaman başlamalıyım bilmiyorum sizler ne yaptınız? Bir de deterjan ne kullanıyorsunuz?

günaydın nst normal mı çıktı, öyleyse bi sorun yoktur sanırım, bana da karnın periyodik olarak bi sertleşip bi gevşemesi iyi değil dediler ama bu sanırım anlaşılmayacak bişey değilmiş
Evet normal çıktı ama gün içinde yine biraz fazla hareketle beraber oluyor ben önceki gebeliğimde de yaşadım böyle biraz nefes darlığı aniden ateş basması ile geriliyormuşum sırtımdan aşağısı korseye sıkıştırılmış gibi hissediyordum meğer kasılmam varmış yine öyle oluyor sık olmasa da ama bu sefer kemiklerimde acıyor ilk zamanlar normal denilmişti sonra nst de kasılmalar yakalanıp sıklaşınca sürekli serumla ilaçla müdahale edildi ameliyathaneler pandemi nedeniyle dolu diye almadılar da sezeryan için

bende de sağ böbrek genişlemesi çıktı canım bunun için özel bi şey söyledi mi doktorun yapmamız gereken vs. acilde baktıkları için henüz kendi doktoruma soramadm
Kuzum sınır 7 mm. Eğer o boyuta ulaşırsa stent takılması gerekiyormuş benimki şuan 6 sanırım. Sağ yanına asla dönmeyeceksin, otururken bile sola eğimli oturacaksın dedi. Herhangi bi ilaç vermedi bol su iç protein tüketimini azalt ve sadece soluna yat dedi. İnşallah sınırı geçmez ya hamile hamile stent taktırmak falan istemiyorum anestezi yapmadan canlı canlı takıyolarmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…