Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Been ilk bebegimin kiyafetlerini yikayip hurclara kaldirmistim, gecen cikardim aylarina gore dizdim onlari, tekrar yikasam mi napsam 2 senedir hurctalar.

Ben henüz 2 kilo aldım. Bebiş tam haftasıyla uyumlu daha zayıf ya da daha iri değil. Yediğimiz şeyler direkt bebeğe yarıyor demek ki doktor da öyle dedi
Yav bu nasıl oluyor kilo mu veriyorsunuz hamilelik süresince….plasentası suyu bebisin kilosu zaten 3-4 kilo en az

Kızlar ben daha kızımın kıyafetlerini yıkamaya başlamadım ne zaman başlamalıyım bilmiyorum sizler ne yaptınız? Bir de deterjan ne kullanıyorsunuz?
32 hafta civarında yıkayıp ütülemeyi sonra da çantasını hazırlamayı düşünüyorum, granül sabun ile yıkayıp çift durulama yaptırıyorum

Yav bu nasıl oluyor kilo mu veriyorsunuz hamilelik süresince….plasentası suyu bebisin kilosu zaten 3-4 kilo en az
Şöyle oldu 55 kilo hamile kaldım bulantılı dönemlerde 52 oldum sonra tekrar güncel kiloma gelip +2 kilo aldım şu an 57yim. Bulantılı dönemde kilo vermeseydim +7 kilo olurdum sanırım

Kızlar bikaç gündür de bel ağrısı başladı ayrıca akıntıda çoğaldı varmı benim gibi olan

Kızlar bikaç gündür de bel ağrısı başladı ayrıca akıntıda çoğaldı varmı benim gibi olan
Ben öyleyim şu an. Özellikle çok ayakta kaldıysam ve yürüdüysem bel ağrısı dayanılmaz oluyor kuyruk sokumuna doğru bir ağrı oluyor. Akıntım da fazla. İdrar testi verdim temiz çıktı

Ilk 3 ay bende de bulanti, istahsizlik vardi o sira kilo da verdim arkadas gibi, yeni yeni almaya basladim yani, 4 kilo bebis ile plasenta demek ki kendim hic kilo almamisim

Ben öyleyim şu an. Özellikle çok ayakta kaldıysam ve yürüdüysem bel ağrısı dayanılmaz oluyor kuyruk sokumuna doğru bir ağrı oluyor. Akıntım da fazla. İdrar testi verdim temiz çıktı
Bende aynıyım geçen hafta bende idrar verdim temiz çıktı
Progesteron fitile de devam ediyorum akıntılar birbirine karışıyor ama artış bariz ortada son aylarda artış normalmiş
Ya şu bel ağrısı hayat kalitemi düşürdü inşallah doğuma kadar böyle sürmez

sizde mi kasılma için nidicard kullandınız

geçmiş olsun canım olumlu düşünelim olmaz inşallah çok sık görülen bi durum dediler bana da

Ilk 3 ay bende de bulanti, istahsizlik vardi o sira kilo da verdim arkadas gibi, yeni yeni almaya basladim yani, 4 kilo bebis ile plasenta demek ki kendim hic kilo almamisim
Bebişin iyiyse sıkıntı yok canim ben 20 kilo aldiğim için hayret ediyorum sadece

Siveno kullandık biz çok ağırlaşmadan halletmek lazım
Evet ben de o nedenle yavaştan başlamak istiyorum şimdiden çok çabuk yorulur oldum sivenoda çamaşırları çok sertleştirdi diye bir kaç yorum gördüm sizde öyle bir durum oldu mu?

Been ilk bebegimin kiyafetlerini yikayip hurclara kaldirmistim, gecen cikardim aylarina gore dizdim onlari, tekrar yikasam mi napsam 2 senedir hurctalar.

Bir sudan geçirseniz iyi olabilir bence ben hurçtan çıkardıklarımı kısa programda yıkattırıyorum genelde

32 hafta civarında yıkayıp ütülemeyi sonra da çantasını hazırlamayı düşünüyorum, granül sabun ile yıkayıp çift durulama yaptırıyorum
32de çok ağırlaşmış olmaz mıyız acaba ben şimdiden çok yoruluyorum iş yapamıyorum

Yok canım öyle bir şey olmadı bende tesadüfen almıştım memnun kaldım

geçmiş olsun canım olumlu düşünelim olmaz inşallah çok sık görülen bi durum dediler bana da
Evet canım önemli olan ne kadar büyüdüğü. Sınırı geçmezse eğer, doğumdan sonra düzeliyormuş. Öyle 2-3 mm cok sorun olmuyor ama 7de mutlska müdahale gerekiyormuş böbrek iflas etmesin diye. İyi senaryoya göre doğuma kadar idare eder doğumda düzelir, kötü senaryoya göre stent takılıp böbreğin içi boşaltılır benm doktor böyle söyledi

Ya bende de sağ böbrekte genişleme var. Gece farkında olmadan çok sağa dönüp uyuyorum sol tarafım çok ağrıdığı için istemsiz yapıyorum sanırım. Çok korkuyorum

kızlar geçen hafta yaşadığımız şoktan sonra acilen kıyafetlerini yıkayıp ütüledik hastane çantasının hurçlarını da yapmaya başladım

Ya bende de sağ böbrekte genişleme var. Gece farkında olmadan çok sağa dönüp uyuyorum sol tarafım çok ağrıdığı için istemsiz yapıyorum sanırım. Çok korkuyorum
Canım çok fazla genişlememiştir seninki, öyle olsa üstüne yatamazsın. Korkma o yüzden önemli boyutta değildir. Benimki sınıra cok yakın olduğu için üstüne yatmayı bırak arkama yaslanarak oturamıyorum bile cayır cayır ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…