Ben 5-2 de gittim haftaya cuma gel o zaman duyabiliriz dedi canım. 6+4 filan istiyorlar sanırım minumumBen de haftaya Salı gidicem 5+6 oluyor kalp atışı duyamayabilirim o zaman ya üzüldüm şimdi
Mucize gibiCanım tüp bebek benim 2 embrio konuldu .biri tutmamis biri ikiye bölünmüşAllah'ın hikmeti işte tek yumurta ikizi olacaklar . Ailede ikiz yok şok içindeyim hala
Anladım canım artık nasip diyorum sağlıklı olsunda 1 hafta sonra da olsa olur napalımBen 5-2 de gittim haftaya cuma gel o zaman duyabiliriz dedi canım. 6+4 filan istiyorlar sanırım minumum
Bence karnından görür. Burada bazılarına vajinalden bakmışlar galiba ama haftaya gittiğinde 6 bitmek üzere olacak karından görünme ihtimali yüksek. Bana geçen cmrtsi iki hafta sonra gel demişlerdi ama özel olduğu için kontrol olmasın diye olabilir:) benim de sat 3 Şubat bu aradaSelamlar. Son adet görme tarihim 3 şubat. Cuma günü gittik. Doktor 5 hafta 5 günlük dedi. Haftaya cumartesi gelin kalp atışını duyabiliriz dedi. Bunun için muayene alttan mı oluyor kızlar yoksa karnımdan görebilir mi?
Ayrıca karnım taş gibi şiş. Sizde de böyle bir durum var mı ?
28 günde bir olurum.pcos yok. Ama son iki ay çok garip adet gördüm günler bi iki gün karıştı normalde hemen kanamam başlar iki gün kahverengi leke ile başlamıştı son adetlerim değişik olmuştu.Normalde adet döngün nasıl canım? Benim ki de geç döllenme 31 Ocak sat ben ovülasyon testi yaptığım için biliyorum 26 Şubatta çatlama oldu.
Döngün hiç bu kadar uzun sürmüşmüydü? Pcos var mı?
Çok teşekkür ederim. Üçüncü çocuk olacak aslında. Oğlum 18, kızım 15 yaşında. Bebek kokusu özlendi. Herkes sağlıklı sıhhatli alsın kucağına inşallahTebrik ederim hayırlı olsun ikinci çocuğunuz olcak anladığım kadarı ile tecrübeli bir anne daha katıldı aramızasağlıkla büyüsün bebişiniz
HoşbuldumHoşgeldiiinay benim de 10 yıl oldu her şeyi unuttum
Canım kan verdin mi? Ne zamana çıkar bir şey dediler mi? İn şe Allah hayırlı haberle gelirsinKızlar kan vermeye gitcem 1 saat sonra dua edin mübarek ayda
Ama olsun belki de sen duyarsınAnladım canım artık nasip diyorum sağlıklı olsunda 1 hafta sonra da olsa olur napalım
Canım 5+3 de alttan muayane etti beni doktor keseyi gördü. Kalp atışı için haftaya gel dedi ama sanki haftaya karından olabilir gibi geldi banaSelamlar. Son adet görme tarihim 3 şubat. Cuma günü gittik. Doktor 5 hafta 5 günlük dedi. Haftaya cumartesi gelin kalp atışını duyabiliriz dedi. Bunun için muayene alttan mı oluyor kızlar yoksa karnımdan görebilir mi?
Ayrıca karnım taş gibi şiş. Sizde de böyle bir durum var mı ?
Ne güzel herkese şimdiden neşe getirmiş civcivHoşbuldumHayırlı olsun sana da canım Bana da unuttum gibi geliyor. Heyecanlıyım. İkinci evliliğimi yaptım. Eşimin çocuğu yok. O sebeple evde ve aile de duygular yoğun. Eşim tek çocuk. Annesi babası ilk defa torun heyecanı yaşıyor bakalım. Rabbım kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Evet dün sonuç biraz geç çıktı ama varmış kızlarCanım kan verdin mi? Ne zamana çıkar bir şey dediler mi? İn şe Allah hayırlı haberle gelirsin
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesinEvet dün sonuç biraz geç çıktı ama varmış kızlar
Amin rabbim bekleyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin
Hayırlı olsun hoşgeldinEvet dün sonuç biraz geç çıktı ama varmış kızlar
A Altin92 Canım geçmiş olsun öncelikle inşallah doğru zamanda en güzeli seninle olacakİyi günler hanımlar. Benim gebeliğim düşükle sonuçlandı. Aranızda düşük yaşayıp sonrasında hamile olan var mı? Süreç uzar mı düşük sonrasında?
C cilekcanavari yardımsız olmuyor eş desteği çok önemli ben o yönden şanslıyım 15te 1 de yardımcı yetiyor şuan için bakalımBende bu şekilde baş edemicem haftada iki gün birini almam lazım. Eşim asla düzen sağlayamıyor çığrından çıkıyor ev. Böyle oldukça da ben sinirden ağlamak istiyorum alışkın değilim hiç dağıklığa
R Ruhezgisi ben de fazla ayakta kalınca belim ağrıyor biraz o yüzden uzun süre ayaya durmamaya gayret ediyorumUzun süre ayakta kalınca yorulunca benim de kasık ağrım oluyor pek iş yapmıyorum çalışıyorum zaten okulda da kendimi yormamaya çalışıyorum dinlenmemiz gerek aslında
M Meryemhale canım dualarım seninleKızlar ben bugün özel muayenehane gittim. son adet tarihim 23 Ocak kese 4 haftalık dedi hatta Dr da adet tarihin yalnismi diye bı sordu başta yok herşeyi not alıyorum diyince gec döllenme dedi bilemedim.kanamada yerlesmedir ulturasonda kanama alanı yok dedi. İlişki yasak dinlen 1 hafta sonra gel bakalim kese büyüyor mu kötü bişey demedi haftaya herşey daha net olur gelismeyi birakmista olabilir geç döllenme de olabilir
Yalnız akılıma şu takılıyor son adetime göre benim 7+4 olmam gerekiyor bu nasıl bir geç dollenme 4 haftalık görünüyor anlayamadım.3 buçuk haftalık bir gecikme çok değil mi gelişiminimi bıraktı acaba
Evet dün sonuç biraz geç çıktı ama varmış kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?