Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
benim de otururken ve yatarken yumuşak ayakta gergin hissediyorum yani bilmiyorum inşallah normaldir
Normal normal ben onu sormuştum, rahim ayakta daha fazla geriliyor sertlik dediğimiz şey o değil taş gibi olması demişti bana doktor

Demir benim de çok düşük çıktı ferritin 8. İlacı günde 2 ye çıkardık. Sizin de mi öyle?
Evet 9 çıktı benimde günde 2 ye çıkardı. Bide ağrılar için de magnezyumu arttırmamı istedi günde 3,4 kere kullanabilirsin o karnını yumuşatır dedi.

Her zaman olmuyor ama oluyor. Kasık tarafına tekme atıyormuş doktorum öyle dedi. Hatta dün o kadar aşağılarda geziniyordu ki ayağı çıkacak sandım . Sende uzun süre devam ederse geçmezse için rahatlasın diye doktoruna danış istersen ama

Evet 9 çıktı benimde günde 2 ye çıkardı. Bide ağrılar için de magnezyumu arttırmamı istedi günde 3,4 kere kullanabilirsin o karnını yumuşatır dedi.
Aynen benim de magnezyum sayısını artırdı. Hangi kan ilacını içiyorsunuz acaba? Toz şase olanlar mı hap mı?

Bence kilo konusunda korkutmuşlar sizi, ben de 30 haftada 12 kilo aldım ve kontrollü gitmeye çalışarak biraz daha yavaş almaya başladım. Moralinizi bozmayın şekerinize baktırın tabi normalse de yine yeme düzeninizde küçük değişikliklerle yavaşlatırsınız kilo alımını

Herkese selam kızlar umarım bebek bekleyen herkes hayırla sağlıkla kucağına alır biz 29+3 olduk bugün, arada göbek cevremde ve yanlarına doğru ağrı oluyo normal midir benim ilk gebeliğim o yüzden anlamıyorumm 32+0 da doğum iznine ayrılacağım, ufak ufak bebemin kıyafetlerini yıkamaya ütülemeye başlayayım diyorum, siz ne kullanıyorsunuz deterjan olarak, bir de hangi ayarda yıkamak gerekir?

Selam kızlar, başlığı her gün takip ediyorum maşallah yine yüzlerimiz gülmüyor
Benim sorunum bambaşka, benim mental sağlık yerlerde arkadaşlar. Aylar öncesi taşınacağımı söylemiştim, bir takım pürüzler yüzünden Eylül ortasına hatta sonuna kaldı taşınmamız. Üstelik başka bir şehire taşınıyoruz ve ben daha doğum yapacağım doktoru bulmam lazım. Hiç iyi değilim artık, ağlamamı durduramıyorum. Düzensizlik, stres, kaygı hepsi beni aşırı etkiliyor. Bir yandan da eşimin rahat tavırları beni benden alıyor, hiçbir tahammülüm kalmadı. Çok bunaldım, hiç iyi değilim

Benim karnım hala öyle aşağıda ve yumuşak normaldir herhalde dkska maşallah her gün takılacak bi şeyimiz var dün akşam şekerim mi yüksek acabaya takıldım bugünümün konusu bebişin az hareket etmesi sanki hissetmiyormuşum gibi

Taşınma telaşesi bizim de gündemimizde öyle bi geriypr ki insanı gerçekten bilinmezlik, her şey bi şekilde haledilir önemli olan sağlımız diyerek mentali toplamaya çalışıyorum ben de canım

Ben de yeni taşındım bir ay oldu, bir ay önce başka doktora bir hafta önce de başka doktora gittim doğuma kadar deneme yanılmayla bulacağımı düşünüyorum

Ben de yeni taşındım bir ay oldu, bir ay önce başka doktora bir hafta önce de başka doktora gittim doğuma kadar deneme yanılmayla bulacağımı düşünüyorum
Bende 6 ,7 her doktora gittim resmen . Ama net miyim hayır . Yok o doktorun ultrasonu yok onun yumuşak tavrı bir karar veremedim

şu an senle aynı şeyleri yaşıyorum inanır mısın? 1 eylülden itibaren kira başlayacak ama anahtarı vermediler ev taşınması lazım ben izmirdeyim eşim almanyada tüm işleri halletmeye çalışıyo, o yüzden ben de gidemiyorum, taşısa evi gidicem en azından, sürekli tarih atıyor, psikolojim yerle bir, geceleri uyumak zaten haram oldu, sürekli gözyaşım burnumun ucunda

Ya eşim de öyle diyor gayet normal kilo alımın bence abarttı dedi o da. Dikkat etmeye çalışıcam elimden geldiğince artık teşekkür ederim tavsiyeniz için

Çok geçmiş olsun canım. En kısa sürede kontrol altına alınır inşallah tansiyonun

Bende 6 ,7 her doktora gittim resmen . Ama net miyim hayır . Yok o doktorun ultrasonu yok onun yumuşak tavrı bir karar veremedim
Ben de öyle, biri bana gereksiz yere antibiyotik yazdı diye bıraktım mesela. Bi kulp buluyorum sürekli ama istikrarlı aynı doktora gitmenin rahatlığı bi başka bence ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…