Normal normal ben onu sormuştum, rahim ayakta daha fazla geriliyor sertlik dediğimiz şey o değil taş gibi olması demişti bana doktorbenim de otururken ve yatarken yumuşak ayakta gergin hissediyorum yani bilmiyorum inşallah normaldir
Evet 9 çıktı benimde günde 2 ye çıkardı. Bide ağrılar için de magnezyumu arttırmamı istedi günde 3,4 kere kullanabilirsin o karnını yumuşatır dedi.Demir benim de çok düşük çıktı ferritin 8. İlacı günde 2 ye çıkardık. Sizin de mi öyle?
Her zaman olmuyor ama oluyor. Kasık tarafına tekme atıyormuş doktorum öyle dedi. Hatta dün o kadar aşağılarda geziniyordu ki ayağı çıkacak sandımSende de kasıklarında alt karnında sızlama falan oluyor mu, zaten bebeğin tekmelerini vajinamda makatımda hissediyorum içten yumuşak bir şekilde. Ben geçen hafta gittim bebek normal duruyordu bugün altlarda olduğunu hissediyorumkorktum sadece
Aynen benim de magnezyum sayısını artırdı. Hangi kan ilacını içiyorsunuz acaba? Toz şase olanlar mı hap mı?Evet 9 çıktı benimde günde 2 ye çıkardı. Bide ağrılar için de magnezyumu arttırmamı istedi günde 3,4 kere kullanabilirsin o karnını yumuşatır dedi.
Bence kilo konusunda korkutmuşlar sizi, ben de 30 haftada 12 kilo aldım ve kontrollü gitmeye çalışarak biraz daha yavaş almaya başladım. Moralinizi bozmayın şekerinize baktırın tabi normalse de yine yeme düzeninizde küçük değişikliklerle yavaşlatırsınız kilo alımınıKızlar selam doktordan çıktım. Nst gayet normal çıktı şükür. Ağrılarım bebeğin pozisyonundan dolayıymış. Popo ayaklar rahim kısmına doğru baş yukarda olduğu için o yüzden ağrın olur normal dedi doktorum.
28+2 haftalığız 1300 gr 39 cm olmuş kızımherşey yolunda çok şükür. Ama benim moralim bozuldu demirim baya düşük çıktı birde diyabet doktoruna gidemedim şeker ölçümü yapamadım doktorun asistanı 11 kg almışsın acil şekerine baktırman lazım dedi. Çok fazla bu haftaya göre doğuma kadar 30 kg alırsın dedi keyfim kaçtı.
Benim karnım hala öyle aşağıda ve yumuşak normaldir herhalde dkska maşallah her gün takılacak bi şeyimiz varAy inanmıyorum sana ya bu aksamımın gündeminden bahsetmişsinmide kısmım sanki bomboş kalmış ve karnım sağa eğimli dkdjdkdjdjdjdj bende dedim aşağı mı indi acep diye. Bide garip bi batma var kasığımın en alt kısmında bugün
Taşınma telaşesi bizim de gündemimizde öyle bi geriypr ki insanı gerçekten bilinmezlik, her şey bi şekilde haledilir önemli olan sağlımız diyerek mentali toplamaya çalışıyorum ben de canımSelam kızlar, başlığı her gün takip ediyorum maşallah yine yüzlerimiz gülmüyor
Benim sorunum bambaşka, benim mental sağlık yerlerde arkadaşlar. Aylar öncesi taşınacağımı söylemiştim, bir takım pürüzler yüzünden Eylül ortasına hatta sonuna kaldı taşınmamız. Üstelik başka bir şehire taşınıyoruz ve ben daha doğum yapacağım doktoru bulmam lazım. Hiç iyi değilim artık, ağlamamı durduramıyorum. Düzensizlik, stres, kaygı hepsi beni aşırı etkiliyor. Bir yandan da eşimin rahat tavırları beni benden alıyor, hiçbir tahammülüm kalmadı. Çok bunaldım, hiç iyi değilim
Ben de yeni taşındım bir ay oldu, bir ay önce başka doktora bir hafta önce de başka doktora gittim doğuma kadar deneme yanılmayla bulacağımı düşünüyorumSelam kızlar, başlığı her gün takip ediyorum maşallah yine yüzlerimiz gülmüyor
Benim sorunum bambaşka, benim mental sağlık yerlerde arkadaşlar. Aylar öncesi taşınacağımı söylemiştim, bir takım pürüzler yüzünden Eylül ortasına hatta sonuna kaldı taşınmamız. Üstelik başka bir şehire taşınıyoruz ve ben daha doğum yapacağım doktoru bulmam lazım. Hiç iyi değilim artık, ağlamamı durduramıyorum. Düzensizlik, stres, kaygı hepsi beni aşırı etkiliyor. Bir yandan da eşimin rahat tavırları beni benden alıyor, hiçbir tahammülüm kalmadı. Çok bunaldım, hiç iyi değilim
Bende 6 ,7 her doktora gittim resmen . Ama net miyim hayır . Yok o doktorun ultrasonu yok onun yumuşak tavrı bir karar veremedimBen de yeni taşındım bir ay oldu, bir ay önce başka doktora bir hafta önce de başka doktora gittim doğuma kadar deneme yanılmayla bulacağımı düşünüyorum
şu an senle aynı şeyleri yaşıyorum inanır mısın? 1 eylülden itibaren kira başlayacak ama anahtarı vermediler ev taşınması lazım ben izmirdeyim eşim almanyada tüm işleri halletmeye çalışıyo, o yüzden ben de gidemiyorum, taşısa evi gidicem en azından, sürekli tarih atıyor, psikolojim yerle bir, geceleri uyumak zaten haram oldu, sürekli gözyaşım burnumun ucundaSelam kızlar, başlığı her gün takip ediyorum maşallah yine yüzlerimiz gülmüyor
Hap olandan verdi ben almanyadayım marka olarak farklı olabilirAynen benim de magnezyum sayısını artırdı. Hangi kan ilacını içiyorsunuz acaba? Toz şase olanlar mı hap mı?
Ya eşim de öyle diyor gayet normal kilo alımın bence abarttı dedi o da. Dikkat etmeye çalışıcam elimden geldiğince artık teşekkür ederim tavsiyeniz içinBence kilo konusunda korkutmuşlar sizi, ben de 30 haftada 12 kilo aldım ve kontrollü gitmeye çalışarak biraz daha yavaş almaya başladım. Moralinizi bozmayın şekerinize baktırın tabi normalse de yine yeme düzeninizde küçük değişikliklerle yavaşlatırsınız kilo alımını
Çok geçmiş olsun canım. En kısa sürede kontrol altına alınır inşallah tansiyonunKızlar bugün benimde yatışım yapıldı.. Holter de 3 tane tansiyon ilacı ile 17 leri görünce bugün bırakmadı hastane. Dualarınıza beni de eklerseniz sevinirim. İyi haberler ile çıkayım kısa zamanda inş.
Ben de öyle, biri bana gereksiz yere antibiyotik yazdı diye bıraktım mesela. Bi kulp buluyorum sürekli ama istikrarlı aynı doktora gitmenin rahatlığı bi başka bence yaBende 6 ,7 her doktora gittim resmen . Ama net miyim hayır . Yok o doktorun ultrasonu yok onun yumuşak tavrı bir karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?