Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kizlar merhabaa uyanik olan varsa cevaplarmi 23 haftadayim mide yanmasi cok oluyor ve geceleri yatamiyorum ayak altlarim ve avuc iclerim yaniyor bu durumh yasayan varmi yada cozum onerisi

Kizlar merhabaa uyanik olan varsa cevaplarmi 23 haftadayim mide yanmasi cok oluyor ve geceleri yatamiyorum ayak altlarim ve avuc iclerim yaniyor bu durumh yasayan varmi yada cozum onerisi
Ben gaviscon içiyorum. Doktorum bir sürü ilaç denedi. Bende en hızlı rahatlama gaviscon ile oluyor. Artık onunda etki suresi çok kısaldı. El ayak yanması da maalesef ortak sıkıntılardan. Ne geçirir ne iyi gelir ben bulamadım. Hamilelik demek uykusuzluk demek sanırım. Geçmiş olsun

cidden cok zor bi sureç sizin kac haftalik

Aynı ben. Bir su içeyim diyorum sonra bidaha wc, aman midem de kazındı bişeyler atıştırayım derken gece uykusuz geçiyor.
Of al benden de o kadar. Zaten bu gece yatmadan 2 tost yiyip 3'te falan uyuyabilmilştim. Şimdi uyandım zerre uykum yok. Kollarım bacaklarım kaşınıyor midem yanıyor. İyice şaştı hem yeme düzenim hem uyku düzenim. Allahtan başından beri böyle değilim yoksa 30 kilo falan alırdım herhalde.

Mide bulantısı başladı bende ya kaç gündür .ne olsa enfeksiyon mu acaba diyorum iştahım yok mide bulantısı var bende de

memurhanim nasılsın bebekleri görebildin mi?
Bebekleri gördüm canim .biri nazal oksijen alıyor diğeri entube ciğerine hortum gitmiş ona biraz canım sıkıldı .ayrıca sütüm gelmedi hala bebekler için süt istiyorlar 1 damla bile gelmiyor .takviyeler aldım su içiyorum yok iyice moralim bozuk

Selam kızlar . sezaryen doğum bu sefer beni çok zorladı 3. Gün hala hastanedeyimm.agrilarim çok . Bebisler kuvezde biri nazal oksijen alıyor diğeri entube ciğerine hortum gitmiş ona biraz canım sıkıldı . Ne zaman cikacaklari belli değil.esimin babalık izni bitecek geri dönecek bebeklere dokunamadik bile .ayrıca sütüm gelmedi bebekler için süt istiyorlar 1 damla bile gelmiyor .takviyeler aldım su içiyorum yok iyice moralim bozuk

Selam. Ben yabancı bir sayfada bebeği küvezde olan annenin sütünün gelmediğini görmüştüm. Küvezdeki bebeğin kokusunun sindiği bir şapka giysi gibi bir şeyi anneye getiriyorlardı ve anne onu koklayıp bebekle temas etmiş gibi hissedince yavaş yavaş sütü gelmeye başlıyordu. Eğer imkan varsa bir deneseniz mi acaba

Bebeklerim sadece bez ile yatıyorlar kuvezde.yanina bir eldiven koysam hocam kokusunu alsam süt için faydası olur dedim ona bile izin vermediler .kuvez camına bile dokunamiyorumzaten günde 10 dk ziyaret saati var .ikiz oldukları için 5 dk birinin yanında 5 dk birinin yanında kalabiliyorsun.

Canım bebeğinin resimlerine bak kalp atışlarının videosu varsa onları izle stres altındasın onun da etkisi var ama geçici olacak bu süreç inan

Canım bebeğinin resimlerine bak kalp atışlarının videosu varsa onları izle stres altındasın onun da etkisi var ama geçici olacak bu süreç inan
İnşallah canım psikolojim o kadar kötü ki 8. Haftadır hastanedeyim sonra erken doğum bebekler kuvezde benim sütüm gelmedi agrilarim var. Yani koca dağ olsa yıkılır

Canım benim. İnşallah en kısa sürede sütün de gelecek. Sen kendini sakın üzme. 5 dakika görüp yanlarından ayrılmak çok zordur tahmin edebiliyorum ama yeter ki iyi olsunlar biraz daha beklerim diye düşün. Hepimiz sana dua ediyoruz. Sürekli aklımdasın. Arkadaşım doğum yapmış gibi bir heyecanla eşimle paylaştım doğumunu. İlk bebeklerimiz geldi diye sevindik dualar ettik. İyi olacaksınız Kaç kilo doğdular, ciğer gelişimleri nasıl, doktorlar hiç bilgi vermedi mi?

İnşallah canım psikolojim o kadar kötü ki 8. Haftadır hastanedeyim sonra erken doğum bebekler kuvezde benim sütüm gelmedi agrilarim var. Yani koca dağ olsa yıkılır
İstersen doğumdan sonra gerçekten profesyonel bir destek al. Çok zorlu bir süreç geçirdin. Evet sen güçlü bir kadınsın. Ama bazen güçlü olmak yorucudur. Ne zaman ihtiyaç duysan burada hepimiz sıkıntını stresini paylaşmaya hazırız. Bebeklerini alıp evine gidecek ve yeni hayatına başlayacaksın Hersey güzel olacak.

Kesinlikle öyle çok güçlü şekilde sürecini yönettin, 33 haftada arkadaşımın da ikiz kızları oldu şimdi büyüdüler erken doğanlar sandığımızdan çok güçlüler her şeyin iyi olacağına inan ağrıların da hafiflesin inşallah hiç kolay değil Allah yardımcınız olsun

Kızlar gebe pilatesinde bir arkadaşın doktoru ilaçtan önce karbonatlı su dene demiş. Ben yanma için onu yapıyorum. Günde üç kez iç demiş ama ben yanma olunca içiyorum işe yarıyor bir çay bardağına bi küçük kaşık. Bende de huzursuz bacak sendromu gibi bir şey başladı geceleri mahvoluyorum kocamı da baya huzursuz ediyorum yeniden uykuya dalana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…