Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Canım Allah yardımcın olsun. Dua ediyorum sütün gelir inşallah yakın zamanda. Süt sağma makinesi de uyarıyor süt geliyor diyorlar denedin mi

Allah razı olsun canim yanımda annem var o bile anlamiyor beni her arayana sütu gelmedi diyor . O yüzden sık sık buraya yazıyorum

Canım Allah yardımcın olsun. Dua ediyorum sütün gelir inşallah yakın zamanda. Süt sağma makinesi de uyarıyor süt geliyor diyorlar denedin mi
Hastanede izin verilmiyor elle sağ diyor göğüs ucu yada olur diye izin verilmiyormus .eğer çıkarsam hastaneden iki saatte bir pompa ile uyaracam elbet gelecek inanıyorum

Allah razı olsun canim İnanıyorum bu Eylül ayı bizim ayımız olacak

Canımm oy kıyamam sana annene millet soruyordur ondan diyordur meraklı insanlar onlara neyse
Sen rahatttt bir nefes al oh cocuklarını doğurdun haftalaardır elinden geleni yaptın ve suan onlar kontrol altında ve inanki gececek neler gecti sadece kendine odaklan rahatlaa sal kendini bitti gecti coook sükür.
Sütte normal gelmeyebilir ne yani ama azıcık zamanı kaldı belki gelecek bi rahat ol kimseyi degil kendini düşün at kafandaki olumsuzlukları. Sen nasıl rahatlayacagını daha iyi biliyorsun hatırla kendini panik yapmak hiç fayda saglamıyor. Agla kız annene ama sonra sal kendini güçlü kadın. bırak gitsin yüklerini

İnşallah daha iyi olacak bebeklerin senin de sütün gelecek canım gece yatarken sabah kalktığımda hep dualarımdasın. Rabbim kolaylaştırsın tüm sürecini
Allah razı olsun canim bende doğumda hepinize dua ettim

Ah canım bu günlerde geçecek sen çok güçlü çok sabırlı bir annesin hamileliğin başından beri çok sabrettin. Sütünde gelecek ağrıların da geçecek inşallah. Zamanla atlatıcaksınız bugünleri bebişlerinle birlikte

Kızlar ya bende bu ara hiç iyi değilim psikolojim alt üst resmen. Hamile olduğumu öğrendikten 1 ay sonra ev alma sürecine girdik. Ev 3 aydır tadilatta işler hep aksi gidiyor. Neyse ki son düzlüğe girdik sayılır ay sonuna kadar taşınıcaz inşallah.
Bu süreçte kayınvalidem kayınpederim bize destek olmak amaçlı bizle kaldılar.
Ama ev ev üstüne olmuyor o kadar bunaldım ki artık bi an önce taşınıp düzenimi kurmak istiyorum.
Kayınvalidem doğum da kalamayacak.
Eşimin babalık izni olucak 2 ay o şekilde idare edicez ister istemez korkuyorum başarabilecekmiyiz diye.
Bi yandan çekirdek ailemle kalmak istiyorum bi yandan da ya bana bişey olursa gurbette eşim kızım ne yaparlar diye düşünmekten alamıyorum kendimi.
İçinizi sıktıysam kusura bakmayın kimseyle de paylaşamıyorum bu düşüncelerimi

Emin ol iki başınıza daha güzel olur her kafadan bir ses çıkıyor evde aileden de olsa başka biri olunca olmuyor araya mesafe giriyor bence eşle ve baba biraz sürecin dışına itilmiş oluyor. Bir kere rahat hareket edemiyorsun zaten eşinin de izni varmış idare edersiniz bence.

Canım inan yanlız olman zor olsada kafan daha rahat olur. Herkesin yapısı farklıdır mutlaka ama ben birinin sürekli bir şeylere yorum yapması şöyle yapalım böyle yapalım demesi falan bunlarda daha çok zorlanıyorum. Başarabilirsiniz 2 ay eşin sana destek olacakmış ne güzel. İnan sağlık olsun Herşey hallodur hiç sıkma sen canını. Çok normal bu endişelerin

Canım moralini yüksek tutmaya çalış ki sütün gelsin sağlıkla kavuşcaksın bebeklerine inşallah. Biraz daha dayanmanız lazım, bunu da atlatacaksınız

Hangi takviyeleri aldin canim, bestlak damla var o da cok iyi denemediysen onu bi dene. Merak etme bu sureclerde gececek, insallah agrilarinda hemen gecer

Hangi takviyeleri aldin canim, bestlak damla var o da cok iyi denemediysen onu bi dene. Merak etme bu sureclerde gececek, insallah agrilarinda hemen gecer
Bestlak damla ve humana çay aldım

Bestlak damla ve humana çay aldım
Canım inşallah sağlıkla çıkarlar kucaklarsın bebeklerini süt konusu çok karışık biliyorsun. Düşündükçe de gelmiyor tabi sen bebeklerinden ayrısın şimdi o da etkiliyor. Zamanla gelecektir kendini kasma daha negatif etkiler süt durumunu. Olursa olur. Olmuyorsa senlik bir durum yok elinden geleni şimdiye kadar fazlasıyla yaptın. zamanla olacak zaten diye düşün.
Bestlak, hurma bunlar etkili oluyor ve bol bol su. Solgarın takviyesi vardı ama onu yaşı büyükken kullanmıştım. Bir de bebek videoları izlemek gögsü ovalamak vs bunları da dene bakalım. İnşallah en kısa zamanda evinize sağlıkla dönersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…