• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Kızlar serumdan sonra yine sancı çıktı yatış verdiler nst ile takip edecekler şuan doğumu durdurabildikleri kadar durduracaklarmış. Rahim ağzı açılmam olmadığı için doğuma almadılar ama kızım gelmekte ısrarcıymış o yüzden eve göndermediler düzenli takip edilecekmiş şimdilik durum böyle.
Stres sancıyı çok etkiliyor burdan söylemek kolay biliyorum ama stres yapma. Bana da serumdan sonra Şehir hastanesine gidip yatış yap diye gönderdiler yer yok diye. Kendi doktorumu aradığımda eve git sakinleş ondan sonra yatış yap gideceksen dedi. Stresli olursan sancın çıkmaya devam eder demişti.

Stres sancıyı çok etkiliyor burdan söylemek kolay biliyorum ama stres yapma. Bana da serumdan sonra Şehir hastanesine gidip yatış yap diye gönderdiler yer yok diye. Kendi doktorumu aradığımda eve git sakinleş ondan sonra yatış yap gideceksen dedi. Stresli olursan sancın çıkmaya devam eder demişti.
Yok hiç stresli değilim aksine doğabilir kafasındayım hamilelikten sıkıldım biraz ajsjsn kilosu iyiymiş ciğer geliştirici yapılırmış olası durumda korkmana gerek yok dediler o yüzden içim rahat

Kızlar serumdan sonra yine sancı çıktı yatış verdiler nst ile takip edecekler şuan doğumu durdurabildikleri kadar durduracaklarmış. Rahim ağzı açılmam olmadığı için doğuma almadılar ama kızım gelmekte ısrarcıymış o yüzden eve göndermediler düzenli takip edilecekmiş şimdilik durum böyle.
Kuzum açılman yoksa durdurabilirler bi süre ama durdurulamasa bile haftan çokk çokk iyi artık hiç korkma🙏🏻🙏🏻

Kızlar ben doğuma girebilirim 1 saat içinde belli olacak şuan serum veriliyor. Dua edin bana ve kızıma düzenli sancım çıktı ağrım da var
Canım ne oldu birden bire çok geçmiş olsun inşallah serumla falan geçer stres yapma hiç dualarım seninle🤲

Yok hiç stresli değilim aksine doğabilir kafasındayım hamilelikten sıkıldım biraz ajsjsn kilosu iyiymiş ciğer geliştirici yapılırmış olası durumda korkmana gerek yok dediler o yüzden içim rahat
Senin adına sevindim canım aynen dediğin gibi zaten haftası güzel senin bebişin kilosu da iyiydi önden gidiyordu. İstediği zaman gelsin bakalım hayırlısı olsun 🙏

Bol su içip sol tarafına uzan biraz dinlen canım. Eğer dinlenmene rağmen geçmiyorsa artıyorsa doktoruna danış. Bu aralar çok yorulmamaya dikkat et ve uzun süre aç susuz kalma.
Tamam canım çok teşekkür ederim bu aralar da çok yoğunum belki ondan olmuştur. Tavsiyelerini dikkate alacağım🩷🩷

Bebeğin ve senin hakkında en hayırlısı olsun canım. Doktorlar bebeği ellerinden geldiğince içeride tutmaya çalışırlar. Yine de bebeğin şimdiden gelmeye niyetlenmişse bile bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Riskli haftaları geçtin çok şükür 🤲🏻

Puxhu Puxhu Senin sağlık ocağındaki Hemşire doğru söylüyormuş demekki. Karnımız aşağı inip yüzümüze doğum şeysi gelince ciddiye almak lazımmış 😂
Ay Allah onu bildiği gibi yapsın dicem ajsjs perşembe kontrolüm vardı 1 ekimde son kez gel doğurmamış olursan dedi abla sen beni doğurtcan koydun kafaya dedim erken gelecek bu diyodu valla haklıymış 🤣

Ay Allah onu bildiği gibi yapsın dicem ajsjs perşembe kontrolüm vardı 1 ekimde son kez gel doğurmamış olursan dedi abla sen beni doğurtcan koydun kafaya dedim erken gelecek bu diyodu valla haklıymış 🤣
Ay nasıl bilmiş o kadar ya 1 Ekime doğurmazdan gel demiş 😂

İyi yapmışsın gitmekle kuzum tabiki için rahatladı en azından, artık sonlara geldik çok normal kasılmalar gerilmeler olacak.

Herkese sesleniyorum burdan haftamız gereği artık sık sertleşmeler normal güzel kızlarım benim panik yapmayın, bebiş hareketi hissetmiyorsanız ve çok ağrınız varsa tabiki tedbir amaçlı acile gidip kendimizi rahatlatabiliriz ki yapmalıyız da. Ama ben farkettim ki sürekli takıp stres yaptıkça bebo da daha çok geriliyor. O yüzden olumlu düşünüyoruz karnımız gerilse de biz gerilmiyoruz hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız yavrularımızı Allahın izniyle, tek tekk burda doğurdum yazıp tebrikleşicezz daha ayy hadi bakalım kendinize gelin seviyorum sizi♥️🤣🤣
Gergin ve semsert, panikten 2 3 günde bir doktora gider oldum. Artık doktor manyak diyecek. Psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum o kadar kaygilandirdi beni. Dün tansiyonum 14-10 oldu evde, hastaneye gittim bebek okdr rahat ki hickiriyor nst de. Tansiyonda 11-7 çıktı.

Puxhu Puxhu Senin sağlık ocağındaki Hemşire doğru söylüyormuş demekki. Karnımız aşağı inip yüzümüze doğum şeysi gelince ciddiye almak lazımmış 😂
Puxhu Puxhu Sen de hissetmiş gibi kaç gündür çekmeceye kadar temizledin hazırsın bi açıdan da iyi bi şey. Ne yaparken geldi sancı durup dururken mi oldu bi de bebikin kilosu ne kadar

Ben de kocama bebikin dolabını sildiriyorum ama hem onun canı çıktı hem benim. Bu halimle daha hızlı silerdim adamın can çekişmesini izliyorum daraldım🤣 Aman duymasın bunları canım kocacım harika yapıyor😂😂😂

Back
X