• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Nidicard ama dilaltı değil direk yutuluyor
Ya Nidilat yada nidicarttı canım ilacı veren ebeye sormuştum ne diye aklımda tam kalmamış ismi. Turuncu renk kapsüldü açıp dil altına koydu dil altı daha hızlı emildiği için galiba. Normalde yutarak içiliyordur muhtemelen. Sonrasında çarpıntı huzursuzluk sersemleme falan oldu bende de.

Daha hayatta dokunmam. Bırakayım dağınık kalsın 😂😂
Kuzu sancı çıkınca açılma yoksa doğum başlıyor mu oluyor ya. Nasıl birşey . Senin sezeryan olacaktı dimi
Açılma olmadığı için direkt doğuma almadılar kuzu işte durdurmaya çalışıyorlar sancıyı da açılma yapmasın diye. Sancı gelince ağrılı oluyor baya hissediyorum

Birebir aynısını yaşadım bende, ilaç ancak etki eder ama sen birşey yeme içme dediler ilk gün, ertesi sabah ufak ufak etki etmeye başladı, sonra doktorum yemeye başlayabilirsin dedi, sancıları durduruyor gerçekten serum ve ilaç umarım size de etki eder.

Evet çok şükür doğumu durdurdu, bizde sevindik ona gerçekten🙏 herşey bebişler için🙏 sonra ne zaman bıraktırdılar size?
5 gün sonra bırakmıştım, açılmam yoktu

Ya Nidilat yada nidicarttı canım ilacı veren ebeye sormuştum ne diye aklımda tam kalmamış ismi. Turuncu renk kapsüldü açıp dil altına koydu dil altı daha hızlı emildiği için galiba. Normalde yutarak içiliyordur muhtemelen. Sonrasında çarpıntı huzursuzluk sersemleme falan oldu bende de.
Az önce bana da verdiler onu tansiyonunu düşürebilir dedi hemşire.

Az önce bana da verdiler onu tansiyonunu düşürebilir dedi hemşire.
Kısa bir süre hafif çarpıntı da yapabilir öyle bişey yaşarsan korkma, bide yataktan ani şekilde kalkma, önce biraz yatakta otur ayaklarını aşağı sallandır sonra kalk.

Seninki ne zaman gelmeye kalkıştı şimdi bu ilaç işe yararsa sabah beni taburcu edecekler o zaman dimi
benim 29. haftamda oldu aynı senin gibi. nidicard dan sonra baya rahatlamıştım. aralıklarla 3-4 nst yaptılar taburcu olana kadar, ertesi gün akşam üstü taburcu olmuştum canım

ama ilaçtan sonraki ilk nst bile etki ediyodu doktorda öyle demişti

benim 29. haftamda oldu aynı senin gibi. nidicard dan sonra baya rahatlamıştım. aralıklarla 3-4 nst yaptılar taburcu olana kadar, ertesi gün akşam üstü taburcu olmuştum canım

ama ilaçtan sonraki ilk nst bile etki ediyodu doktorda öyle demişti
1 hap etkili ve yeterli oluyor öu acaba yarın çıksam 2 gün sonra yine başlarsa napcam mesela 🥹

1 hap etkili ve yeterli oluyor öu acaba yarın çıksam 2 gün sonra yine başlarsa napcam mesela 🥹
sancılarım durumuna göre devam ettirebilirler ilaca beni taburcu ettikten sonra da 4 günlük ilaç vermişlerdi evde devam ettim canım

emin olmadan taburcu etmiyolar ben de bıraktıktan sonra başlar mı diye tedirgin olmuştum ama çok şükür olmadı, olursa yine hastaneye☺️ şimdiki haftalarımız daha güvenli çok şükür

Kısa bir süre hafif çarpıntı da yapabilir öyle bişey yaşarsan korkma, bide yataktan ani şekilde kalkma, önce biraz yatakta otur ayaklarını aşağı sallandır sonra kalk.
Çarpıntı benim göbek adım biliyosun ki aşko😀

sancılarım durumuna göre devam ettirebilirler ilaca beni taburcu ettikten sonra da 4 günlük ilaç vermişlerdi evde devam ettim canım

emin olmadan taburcu etmiyolar ben de bıraktıktan sonra başlar mı diye tedirgin olmuştum ama çok şükür olmadı, olursa yine hastaneye☺️ şimdiki haftalarımız daha güvenli çok şükür
1 2 hafta daha sıksın dişini de sonra zaten doğacaktı sıpa 😀

bide bol su iç, sancılara su çok iyi geliyomuş, serumla da su veriyolar sen de içersen güzel olur
2 tane 1000 ml serum taktılar zaten sık wc gidiyodum artık daha sık gidiyorum

Benimki progestan başladı iki haftadır kullanıyorum heralde haftam ilerleyince bıraktırır. Heralde kişiye göre önlem için tedavi planlıyorlar.

doktor bana 34 den sonra korkma dedi ama inşallah 36 dan sonraya kadar bekler kuzucuklar
Dursunlar ya ne kadar kalırlarsa kar onlar için hap iyi geldi ama hareketleri düzene girdi içeride mutlu mutlu dolanıyor şuan

O da olabilir ama ben toplam günde 6 tane içiyorum o yüzden de olabilir yada ikisi bir araya geldi ama sürekli sıcak basması, terleme beni çok yordu gerçekten😔
6 tane çokmuş canım şimdi ben 2 içtiğim için bir yan etki görmedim oturduğum yerden sallamayayim riskli gebelik mi sizin tansiyon problemi mi ne için vermişti belki yazdınız kafam gidik kaçırdım

Back
X