Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Kızlar bugün anestezi ile görüştüm kesin olarak gün verildi bana iki hafta sonraya ama kontrole falan çağırmadı direk doğuma gel dedi devlet hastaneleri böyle mi yapıyor yahu anlam veremedim özelde olsaydım haftaya çağırırdı sonraki hafta gene çağırırdı

24 ekim mi mavişimm hangi güne aldın

Hanımlarr hemşireye verilecek hurca penye battaniye mi koydunuz? Ben setimdeki penye battaniyeyi koydum, yanıma tabi kalın battaniye aldım sonrası için ama hemen üşür mü bebem üşümesin çıkana kadar ameliyathanede

Ben bi tane penye setin kendi battaniyesi bir tanede şu tomurcuklu polarlardan koydum, eve çıkarken kullanmak içinde pusete daha kalın bir tane koydum.

Yeter karnında taşıdığın yahuuu biraz da kucağında taşı

Askım içine kısa kollu zıbın ve corap, üstüne hastane cıkış setiyle beraber penye battaniyesi yetiyor. Zaten üşümesi irkilmesi lazım ki ilk anda ağlasın hemen. Sonra ebeleri onu sarıp sarmalayıp babaya veriyor cok uzun sürmez yani

Ay ameliyattan çıkınca başka yere alınmıyor dimi bebiş, bu ara eşim buna takmış durumda başka odaya alıp götürür işte kontrol yaparlar mı peşinden mi gideyim yok kaçırırlar mı derdine düşmüş töbe yarabbim dhdjdjd

Ya böyle sık sık doktora gitme adeti bi tek bizim Türkiye’de var. Beşinci aya kadar yurtdısında doktorumu üç defa görmüşümdür. Anormal bir şey olmadığı sürece gitmiyordum çağımıyordu zaten gerek yok diyordu

Kısa kollu zıbın dediğin body mi

Ya ben doktora ulaşabilmeye karşı değilim. Benim doktorum zorunlu olanları söylüyordu ama sen istediğin kadar gelebilirsin ben paramı kazanıyorum demişti ama iyi ki gitmişim çünkü benim kafama göre gittiğim bir kontrolde rahim ağzı kısalmasını tespit ettik. Bir anda 8 mm gitmişti. Birkaç mm daha girseydi seklaj yapılacak deniyordu. Allahtan uzadı sonra tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…