Allahım yardımcın olsun canım zor.Pp
Benim de 14 lerde düşmedi zaöanlar oluyor 3 doz kullanıyorum
Ya bi arkadaşıma vs sordum burada hastaneyi bilen ancak kendisine ve samimiyetine hiç güvenmediğim“aa çok yaşlı o adam” falan dedi. Aslında yaşlı olması, tecrübeli olması iyi ama eski sistem de olabilir. Ama genel olarak öyle doktor puanlama sistemi vs olmuyor burda eski kafalar biraz
Expat grupları falan vardır oralarda bir soruşturun istersenizAy şimdi yorumlara baktım, hastane için de kötü yorumlar okudum.. aman tanrım yani Allah yardımcım olsun
Analı babalı büyüsün bahtı açık olsun inşallahKızlar günaydın benim minik cadim geldi her şey yolunda 2010 Gr 43 cm tam 36 haftalık süt de geldi emiyor çok rahat bir sezaryen oldu bir daha doğurur muyum 10 tane bile doğururum bembeyaz teni saçları sarı babasına benziyorhiç ağrım sızım yok 6-8 saatte ancak bacak uyuşması açılırmis o zaman yürüyüş yapılacak darısı tüm bebeklerini bekleyen annelerin başına hepinizi çok seviyorum
Maşallah canım. Gözün aydın.Kızlar günaydın benim minik cadim geldi her şey yolunda 2010 Gr 43 cm tam 36 haftalık süt de geldi emiyor çok rahat bir sezaryen oldu bir daha doğurur muyum 10 tane bile doğururum bembeyaz teni saçları sarı babasına benziyorhiç ağrım sızım yok 6-8 saatte ancak bacak uyuşması açılırmis o zaman yürüyüş yapılacak darısı tüm bebeklerini bekleyen annelerin başına hepinizi çok seviyorum
Doğum iznine de erken cıkmıstım iyi oldu daha fazla vakit geçirmiş olcaz kızıkamlaBizde koala gibi uyuturuz.ayy ne güzel ya doya doya öp kokla bu sayede
Bakıyorum teşekkür ederim, sabah büyük bir tedirginlikle kalkmışım. Şimdi biraz daha iyiyim , teşekkürler yorumlar içinExpat grupları falan vardır oralarda bir soruşturun isterseniz
Canım benim ya, seni çok iyi anlıyorum keşke elimden bi şey gelseydi de yardımcı olabilsem. Çevrende o hastanede tanıdığın çalışan, doğum yapan birileri varsa iletişime geçebilirsin. Yakın çevre bazen deneyimlerinin olumsuz yönlerini aktarabiliyor, bu süreçte daha hassas olduğumuzu unutuyorlar.önemli olan bebeğimiz ve biziz. Herkesin hikayesi farklıAh canım ya , gerçekten aynı şeyler. Ben de kendi doktorumu en son 8 hafta önce gördüm işte, iyileşirse bide doğumda görücem. Bu zamana kadar hiç korkum , çekincem yoktu , mutluydum bebeğime kavusucam diye ben de inan seninle aynı sistemim burada , ama şimdi çok korkuyorum bu yurtdışındaki doktorların tutumlarını duyunca. Hamileliğim de öyle güzel geçti ki inan 1 gün ağlamamıstım, şimdi dünden beri durduramıyorum kendimi. Öğlen bir doktora gidip konuşayım bakayım, sonra toparlamam gerekecek. Çok haklısın, olacak olan oluyor, negative takılıp kalbi karartmamak lazım..
çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin , tansiyon dışında başka bir problem var mı erken doğum riskiniz vs hastanede yatıyordunuz değil miAllahım yardımcın olsun canım zor.Dün benim hiç düşmedi 4 doza rağmen. Sabah tahlil verdim protein kaçağı başlamış. 6 doza çıktık. Bakalım bu ne kadar idare edecek
Bi sling almayı düşünüyorum bendeDoğum iznine de erken cıkmıstım iyi oldu daha fazla vakit geçirmiş olcaz kızıkamla
Gözünüz aydın olsun. sağlıkla mutlulukla büyüsün minik cadın inşallahKızlar günaydın benim minik cadim geldi her şey yolunda 2010 Gr 43 cm tam 36 haftalık süt de geldi emiyor çok rahat bir sezaryen oldu bir daha doğurur muyum 10 tane bile doğururum bembeyaz teni saçları sarı babasına benziyorhiç ağrım sızım yok 6-8 saatte ancak bacak uyuşması açılırmis o zaman yürüyüş yapılacak darısı tüm bebeklerini bekleyen annelerin başına hepinizi çok seviyorum
Siz normal doğum mu bekleyeceksiniz? Günümüz aynı ben önce doğuracağım galiba sezeryanBir saate anca bitirdim sayfaları doğum yapacak arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum ve sizi kavuşacaksınız diye şanslı görüyorum azıcık da kıskandım
Bu grubu ben de çok seviyorum Allah razı olsun doğum yapan annişler bizi evlatlarına olan sevgileriyle motive ettiler.
Ben de tüp bebekte hiç başarı elde edememiş beklenmedik mucizeyle kendiliğinden bebek sahibi olacak bir anne olarak şükrediyorum hep Allah isteyen herkese versin şikayetlenmek şöyle dursun hafif sitem etmek bile bana ters geliyor şükür hep şükür varlıklarına minik ayaklarına tekmelerine Allahım bizi de kolaylıkla sağlıkla kavuştursun inşallah
Maşallah canım gözün aydın allahım analı babalı büyütsünKızlar günaydın benim minik cadim geldi her şey yolunda 2010 Gr 43 cm tam 36 haftalık süt de geldi emiyor çok rahat bir sezaryen oldu bir daha doğurur muyum 10 tane bile doğururum bembeyaz teni saçları sarı babasına benziyorhiç ağrım sızım yok 6-8 saatte ancak bacak uyuşması açılırmis o zaman yürüyüş yapılacak darısı tüm bebeklerini bekleyen annelerin başına hepinizi çok seviyorum
Ayy çok heyecanlandm canım hayırlı olsunn inşallah sağlıklı ömrü olsunn maşallahhKızlar günaydın benim minik cadim geldi her şey yolunda 2010 Gr 43 cm tam 36 haftalık süt de geldi emiyor çok rahat bir sezaryen oldu bir daha doğurur muyum 10 tane bile doğururum bembeyaz teni saçları sarı babasına benziyorhiç ağrım sızım yok 6-8 saatte ancak bacak uyuşması açılırmis o zaman yürüyüş yapılacak darısı tüm bebeklerini bekleyen annelerin başına hepinizi çok seviyorum
Allahım yardımcın olsun canım zor.Dün benim hiç düşmedi 4 doza rağmen. Sabah tahlil verdim protein kaçağı başlamış. 6 doza çıktık. Bakalım bu ne kadar idare edecek
Kızlar günaydın benim minik cadim geldi her şey yolunda 2010 Gr 43 cm tam 36 haftalık süt de geldi emiyor çok rahat bir sezaryen oldu bir daha doğurur muyum 10 tane bile doğururum bembeyaz teni saçları sarı babasına benziyorhiç ağrım sızım yok 6-8 saatte ancak bacak uyuşması açılırmis o zaman yürüyüş yapılacak darısı tüm bebeklerini bekleyen annelerin başına hepinizi çok seviyorum
Sağol canım benimCanım benim ya, seni çok iyi anlıyorum keşke elimden bi şey gelseydi de yardımcı olabilsem. Çevrende o hastanede tanıdığın çalışan, doğum yapan birileri varsa iletişime geçebilirsin. Yakın çevre bazen deneyimlerinin olumsuz yönlerini aktarabiliyor, bu süreçte daha hassas olduğumuzu unutuyorlar.önemli olan bebeğimiz ve biziz. Herkesin hikayesi farklıbugün konuş doktorun ile endişelerini dile getir. Doktorun ona göre seni yönlendirir. Ben inanıyorum bgn ki görüşmenden sonra daha iyi hissedeceksin.
Aman allahım masallahKızlar günaydın benim minik cadim geldi her şey yolunda 2010 Gr 43 cm tam 36 haftalık süt de geldi emiyor çok rahat bir sezaryen oldu bir daha doğurur muyum 10 tane bile doğururum bembeyaz teni saçları sarı babasına benziyorhiç ağrım sızım yok 6-8 saatte ancak bacak uyuşması açılırmis o zaman yürüyüş yapılacak darısı tüm bebeklerini bekleyen annelerin başına hepinizi çok seviyorum
kızlar bende bugün kontrole gittim 32+4 olduk bebeğin kilosu 2300 gr dedi göbek kısmı büyük çıkıyor dedi doktor haftasına göre iyiymiş kilosu ama şuan için suyu normal olduğundan sancı kanama vs olmadığından dolayı ciğer geliştirici iğneyi şuanlık gerek görmüyorum dedi etkisi 15 günmüş zaten sürekli sürekli de yapılınca yan etkileri olabiliyormuş haftalık çağırıyor artık eşi önde olduğu için grupta eşi önde olup doğum yapan veya yapacak olan var mıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?