Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Doğum soğuya denk geldiği için bencede bi yelek koysak olur gibi ama 2 parça yerine sezeryanda tek parça gecelik iyi pluyor ama onunlada üşücez nasıl olcak bilmiyorum
Ben hirka alicam, biri tir tir titredim çok üşüdüm demişti eylülde

Sorma ya acayip heveslendim ama öyle böyle değil kavuşma hasretiyle yanıp tutuşuyorummm sen tabi şimdi misssler gibi prensesin koynunda doya doya çekiyosun içine Allahım nasipp ettt
Vallahi hamileliğin de hayalini çok kurmuştum ama kucağına almak bambaşkaymış sağlıkla kucaklayın hepiniz

Sezeryandan sonra o üşüme yazında olsa oluyor tedbirli olalım yinede tabi. Ben oglumu en sıcak günde doğurdum, eve gelip duşa girdiğimde kaçıncı gündü bilmiyoruö sıtma tutmustu cıkamamıstm banyodan. O yüzden öesela lohusa kadının tek yıkanmaması daha hayrına olue gibi bi süre, ben bu sefer tedbirli olucam. Sabahlıklar varya polar, onlardanda koyulabilir aslındaa

Vallahi hamileliğin de hayalini çok kurmuştum ama kucağına almak bambaşkaymış sağlıkla kucaklayın hepiniz
Doğumdan sonra psikolojik olarak rahatladın mı peki sağlıkla doğumu atlattığınız için. Mesela ben hareketleri az mı bugün, doğum nasıl olacak, ne zaman olacak, sancı girdi devam edecek mi…böyle geçiriyorum günlerimi

Çooook hemde. Hamile olmayı sevmiyordum ben cok sorunluydum. Simdi sezaryen yerim de iyileştikten sonrasını düşünemiyorum ne kadar keyifli olur kim bilir. Ev şenlendi resmen

Çooook hemde. Hamile olmayı sevmiyordum ben cok sorunluydum. Simdi sezaryen yerim de iyileştikten sonrasını düşünemiyorum ne kadar keyifli olur kim bilir. Ev şenlendi resmen
En zor günlerini, doğum ve ertesi gününü atlattın canım bundan sonrası hep daha güzel olacak inşallah. Bize de nasip olsun.

Bende aldım hem yelek hem hırka. Öğrenciyken sezaryenlere girmiştim kadın doğum stajlarımda. Herkes titreyerek çıkıyordu hep aklımda o görüntü kalmış. Hem ameliyathanenin düşük ısısında çıplak kalmaktan hemde ameliyat sırasında sıvı kaybedildiği için sıtma benzeri titremeler oluyordu.

Bende 36dayım akşam da epey hareket falan etmedi bi korktum hayırlısıyla bi atlatsaydım bu haftayı gözümü korkuttunuz ldslxjls şaka bi yana sağlıkla, kolaylıkla alın kucağınıza inşallah dualarım sizinle astroleblebi M mrv2309

Doğum soğuya denk geldiği için bencede bi yelek koysak olur gibi ama 2 parça yerine sezeryanda tek parça gecelik iyi pluyor ama onunlada üşücez nasıl olcak bilmiyorum
Tek parça elbise tarzı mı

Hepinize hep dua ediyorum keyifle geçsin doğuma dair her anınız
Balım peki emzirmeyi tutuşu gelip gösteriyorlar değil mi? Gebelik okulundaki hemşire öyle söylemişti, bide hastanede işine en çok yarayan şey ne oldu valize mutlaka koyun diyeceğin? Röportaj gib oldu djdjd

Ya ben ameliyat anını çok merak ediyorum. sezaryen olacam ve çok korkuyorum. Çekiştirme hissi falan filan diyorlar. En başından sakinleştirici talep etmeli miyim acaba
Ben kızımda istedim ama dr bebek çıkana kadar yapmadı, bebeği gör öyle yapcam demişti, sonrası yarı uyanık yarı rüya geçti.,
Ya ben hiç göremedim detaylıda da bebiş kollarını yüzüne çapraz yaptı sürpriz olcak bize..
Bazı modellerinde indirim var sitesinde. Ben kendimde olanı kullanacağım, aklıma geldiği için paylaştım. Crocslara göre daha kibar duruyorlar bence
Ben birkenleri daha çok seviyorum ama parmak arası kullanıyorum şimdi çorap falan giyerim diye onu hiç almıcam yanıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…