- 10 Ocak 2024
- 975
- 1.032
- 33
Yarın ‘Kızlar doğuma giriyorum’ dhdhdj valla kimseye şaşırmicam artık topice her girdiğimde bugün kim elendi acaba diyorumKıaz benm göbeğim inmiş hdkdkfkf buraya atamıyom mslf ama kasıklarmds cok ağrıyor karnm taş giviZ yarın size bombalarla gelmeym bide snslndndrn
Ah canım benim sana da çok dua ediyorum, çok zor süreçlerden geçiyorsun biraz daha dayanır bebeğin inşallah kontrol altındasın gerekli müdahaleleri de yapacaklardırkızlar benimde yatışım verildi yinemide bulantısı ve 16-11 tansiyonla. Gerçekten yorulduğumu hissediyorum artık. Biraz daha sabretmemiz lazım bebeğimle
Bilmiyom çıkcak gibi davranıyor djdkfkf ilk nst giricem bilmiyorm heyecanlıyım. Belkide aşağı indiği için bu kadar ağrım vardır sancı değildir hiç bilmiyorum. Keremde ben hiç sancı çekmedim djdjdjd sancı nedir pek bilmiyorum o yüzden. 40 haftada doğdu kerem biraz abisini örnek alırsa daha durur djdkkfYarın ‘Kızlar doğuma giriyorum’ dhdhdj valla kimseye şaşırmicam artık topice her girdiğimde bugün kim elendi acaba diyorumşaka bi yana tut kızz daha içerde azıcık daha dursun öyle bi konuştuk ki çağırcaz resmen
Yaaakızlar benimde yatışım verildi yinemide bulantısı ve 16-11 tansiyonla. Gerçekten yorulduğumu hissediyorum artık. Biraz daha sabretmemiz lazım bebeğimle
Aşağı indiyse oraya baskı yapıyo olabilir kuzum o da doğal olarak ağrı yapar. Bazen bana da oluyo ne yaşıyorum acaba diyorum bi bilinmezliğin içindeyimBilmiyom çıkcak gibi davranıyor djdkfkf ilk nst giricem bilmiyorm heyecanlıyım. Belkide aşağı indiği için bu kadar ağrım vardır sancı değildir hiç bilmiyorum. Keremde ben hiç sancı çekmedim djdjdjd sancı nedir pek bilmiyorum o yüzden. 40 haftada doğdu kerem biraz abisini örnek alırsa daha durur djdkkf
Gelesin yokmus seninde bebsmm hdjdjdkfnf bilmiykm her hamilelik cok farklı. Keremde ne yaşamadıysam bunda yaşadmAşağı indiyse oraya baskı yapıyo olabilir kuzum o da doğal olarak ağrı yapar. Bazen bana da oluyo ne yaşıyorum acaba diyorum bi bilinmezliğin içindeyim40 haftalık mı doğdu keremm ay maşallah ben 41 42 haftalık mı ne doğmuşum inş anama benzemem ya gelmek istememişim resmen dhdhd
Ben 2yi düşünürüm diyodum 1 de elendim sanki çok erken oldu ama dhdhdj ay sağlıkla gelsinler de minnaklarımız kucağımıza alalım hayırlısıylaGelesin yokmus seninde bebsmm hdjdjdkfnf bilmiykm her hamilelik cok farklı. Keremde ne yaşamadıysam bunda yaşadm3. Yapanlara hayatta başarılar diliyorum ben 2 de elendm artık
Geçmiş olsun canım gerçekten yoruldun Allah yardımcın olsun geçecek inşallah sancı vs var mı bir sıkıntınkızlar benimde yatışım verildi yinemide bulantısı ve 16-11 tansiyonla. Gerçekten yorulduğumu hissediyorum artık. Biraz daha sabretmemiz lazım bebeğimle
Sende cok güçlüsün bebeğin de. Çok az kaldı cancazım sabırrrrkızlar benimde yatışım verildi yinemide bulantısı ve 16-11 tansiyonla. Gerçekten yorulduğumu hissediyorum artık. Biraz daha sabretmemiz lazım bebeğimle
Askitom evet coktaan. Dün öğlen taburcu olduk bizC cilekcanavari aşkım taburcu oldun mu sen nasıl oldun alyosun güzel anasııııı
allahımmm darısı başımıza hemen doğurup evime gelmek istiyorum pandamlaAskitom evet coktaan. Dün öğlen taburcu olduk biz
Canıııım hadi gözün aydın kavuştun miniğine, sana da geçmiş olsunArkadaşlar benim doğumum gerçekleşti 14 saat sancı cektim açılma yeterli olmayınca sezayene alındım bebek de ben de iyiyiz benim ağrılarım var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?