- 24 Mayıs 2020
- 1.640
- 1.363
- 133
- 30
Benimde yarın kontrol günü her hafta kiloyada bakıyor bakalım ne kadar almışım. Bide sağlıklı sağlıksız ne olursa yiyorum doktor neler yediğimi bilse rezillikO bana da bu hafta yüklendibir haftada 2 kilo almışım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde yarın kontrol günü her hafta kiloyada bakıyor bakalım ne kadar almışım. Bide sağlıklı sağlıksız ne olursa yiyorum doktor neler yediğimi bilse rezillikO bana da bu hafta yüklendibir haftada 2 kilo almışım
Bende öyleyim. Şimdi yine deli gibi yedim birazdan günah çıkarmaya yürüyüşe çıkcamCanım merhaba çıkamıyoruzkendi adıma konuşayım, 55 ile hamile kaldım 69 falanım. Sürekli bir şeyler yemek istiyorum diye biraz yememeye karar verdim, yani zaten öyle bi yiyorum ki eminim kızım besleniyordur , ben biraz coşuyorum yani
![]()
Benim doktorum etiyopyalıBende öyleyim. Şimdi yine deli gibi yedim birazdan günah çıkarmaya yürüyüşe çıkcam![]()
Kız ben aç gidiyorum artık hafif çıkayım diye hatta ve hatta ayakkabılarımı çıkarıyorum tartıda djjdjd güldürüyorum hemşireleri her seferindeBenimde yarın kontrol günü her hafta kiloyada bakıyor bakalım ne kadar almışım. Bide sağlıklı sağlıksız ne olursa yiyorum doktor neler yediğimi bilse rezillik![]()
Bide hergün baklava yesek ne olurduk acaba.Benim doktorum etiyopyalıbenim Türk olduğumu bildiği için en son kiloma bakıp “yoksa sen her gün baklava mı yiyorsun” diye zorbaladı beni
içimden keşke olsa da yesek dedim
vallahi artık çok sıkıldım , tamam her sabah yumurta - avokado -falan yiyorum ama canım ciddi derecede tatlı istiyor anlamadım ki normalde de hiç sevmezdim, ekşiçiydim, biraz salınca kilolar geldi :) tatlıyı kessem tamamım zaten yani :)
Ben dahiliyede verdim bugün kanı. Sonuç için dahiliyeye gitmedim daha. Kadın doğum doktorumun da haberi yok henüz. Hangi ilacı kullanıyorsunuz sizBenimd en son 10du drum yükseltmemiz lazım diyip demiri günde ikiye çıkardı ama çokta üzerinde durmadı sizin drunuz ne dedi bu duruma
Benimkiler çıkarttırmıyor ayakkabıyı ama aç gitmek mantıklıymış yarın biraz aç gideyimKız ben aç gidiyorum artık hafif çıkayım diye hatta ve hatta ayakkabılarımı çıkarıyorum tartıda djjdjd güldürüyorum hemşireleri her seferinde
Yani 28. Haftada erken doğum riskinden ciğer geliştirici oldum ama şu an risk devam ediyor mu ben de tam bilmiyorum açıkçası..gebeliğinizde riskli bir durumunuz var mı
Drum bi ilaç yazmıştı ama adını hatırlamıyoeum çok yan etki yaptığı için bıraktım ocean kapsül kullanıyorum şu an c vit ileBen dahiliyede verdim bugün kanı. Sonuç için dahiliyeye gitmedim daha. Kadın doğum doktorumun da haberi yok henüz. Hangi ilacı kullanıyorsunuz siz
Kabızlık yapıyor mu acaba. Ben daha önce gynoferon kullandım, feramat kullandım ama kabızlık yaptı aşırı. Şu an fertamir kullanıyorum kabızlık yapmıyor ama toz olduğu için çok şekerli içemiyorumDrum bi ilaç yazmıştı ama adını hatırlamıyoeum çok yan etki yaptığı için bıraktım ocean kapsül kullanıyorum şu an c vit ile
Ben üç dört gündür çok iştahsızım ya. Yemek pişiriyorum yemiyorum. Sadece soğuk şeyler dondurma frozen vs çekiyor canım. Çok kötü bu da. Bu arada demir ilacından da nefret ediyorum içemiyorum hiçKızlar benim iştahım aşırı açıldı günde 5 öğün falan yiyorum heralde. Sizce zararı olur mu aç kalsam da vicdan yapıyorum bebeğim aç kalıyorsa diye. Şuana kadar 8 kilo aldım hamilelikte. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu yeme durumuyla.
YiyerekKızlar benim iştahım aşırı açıldı günde 5 öğün falan yiyorum heralde. Sizce zararı olur mu aç kalsam da vicdan yapıyorum bebeğim aç kalıyorsa diye. Şuana kadar 8 kilo aldım hamilelikte. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu yeme durumuyla.
Bende gynoferon kullanmıştım bende tam tersi ishal mide bulantısı tansiyon düşüklüğü yaptıKabızlık yapıyor mu acaba. Ben daha önce gynoferon kullandım, feramat kullandım ama kabızlık yaptı aşırı. Şu an fertamir kullanıyorum kabızlık yapmıyor ama toz olduğu için çok şekerli içemiyorum
Benim kadın doğum drum procto-glyvenol verdi canım, genel cerrahiyede gittim, şuan yapılacak birşey yok kremini kullan sadece dedi, acısı geçti şükür en azından..Hemoroid problemi yaşayan arkadaşlar drunuz hangi ilacı verdi bana promofen diye bi krem verdi ama hiç bir işe yaramıyor fenalardayım genel cerrahiye mi gitmeliyim![]()
Ben de ekşi severim hafta aperatiflerdem tuzlu şeylere yönelirdim ama tatlıya düşüyorum enerji istiyor bence vücut o yüzden diye düşünüyorum bir de kahve hiç sevmeyen ve içmeyen ben canım kahve çekiyor haftada birkaç defa içiyorum şaşkınımBenim doktorum etiyopyalıbenim Türk olduğumu bildiği için en son kiloma bakıp “yoksa sen her gün baklava mı yiyorsun” diye zorbaladı beni
içimden keşke olsa da yesek dedim
vallahi artık çok sıkıldım , tamam her sabah yumurta - avokado -falan yiyorum ama canım ciddi derecede tatlı istiyor anlamadım ki normalde de hiç sevmezdim, ekşiçiydim, biraz salınca kilolar geldi :) tatlıyı kessem tamamım zaten yani :)
Bir de bunu alıp deneyeyim tşk ederim acı değilde ağrı oluyor zonkluyor resmenBenim kadın doğum drum procto-glyvenol verdi canım, genel cerrahiyede gittim, şuan yapılacak birşey yok kremini kullan sadece dedi, acısı geçti şükür en azından..
Benim korkulu rüyam kabızlık. Fertamirden devam edeyim o zamanBende gynoferon kullanmıştım bende tam N ishal mide bulantısı tansiyon düşüklüğü yaptıocean yapıyor sanırım çünkü magnezyum ve hatta magnesi calsine kullanmama rağmen kabız oluyorum hemoroidim çıktı çok fena
![]()
Benim demir ilacı yükseltmemiş ya günde ikiye çıkar da demedi o yüzden soğudum içmekten limonlu suyla içecekmişim bir de zaten tansiyonum düşük Allah’a emanet yükselmesini bekliyorum inşallahBen üç dört gündür çok iştahsızım ya. Yemek pişiriyorum yemiyorum. Sadece soğuk şeyler dondurma frozen vs çekiyor canım. Çok kötü bu da. Bu arada demir ilacından da nefret ediyorum içemiyorum hiç