• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Amaa herkesin lafinda tek bir sonuç var. Görünce kokusunu içine çekince her şey rüya gibi geride kaliyor🥹🥲🤍🤍
Ahh hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah o anları düşündükçe içim içime sığmıyor 🙏 Ekim ayını da bi atlatsam kasımda doğum ayı 🌸

Valla 3 maymun oynamak lazım çok alınganlık yapıyorlarsa duyma görme cevap verme onlar hoşuna gitmeyen bir şey söylediğinde aklına alakasız komik bir an getir ben bazen kahkaha bile atıyorum annem delirdin iyicene kızım ayıp olur bari gülme diyor 🤣
baska care yok 😄 he he diyip kendi bildiyimizden devam

Olumsuz şeyler düşünme zaten çok tehlikeli bir durum olsaydı acil alınması gerekseydi emin ol doktorun asla müsade etmezdi. Yarın hayatında hep hatırlayacağın çok güzel bir gün öyle düşün 😍
insallah canim. bebisi durtup duruyorum sabahdan hareket etmezse korkuyorum

Çocuğuma her şeyi sınırlı sayıda almışım ama bilin bakalım neyi en çok almışım??? ÇORAP! Sanki kumda oyun oynayacak yenidoğan bebek😂
En az kullanılan da o oluyor biliyor musun aynı hatayı bende yaptım. En cok kullanılan da iç zıbın. Çiş kaka bulaşıyor, her seferinde de 3 tane zıbın için makine çalıstıramazsın. O yüzden eşimi e bebeğe yolladım 15 tane falan uzun kollu zıbın aldırdım. Kısa kollu ve askılı olanlar da iş görüyor ama minik olduğu için omızları üşüyebiliyor

Kızlar yarın sizin için harika bir gün olsun. Mutluluğunuzu paylaşıyorum, Allah sular seller gibi bir doğum nasip etsin. Bebeklerinize ve bedenlerinize sıhhat versin. İnsan hem artık aynı bedeni paylaşmayacağı için üzülüyor, hem de sonunda kucağına alacağı için kabına sığamıyor heyecanlanıyor♥️🥹 Bugünlere geldiğimize halâ inanamıyorum bazen 🥰
N Neptunnn N naz-nazz
tesekkur ederim canim sende saglikla bebisini buyut 🥰 sabah bebisle konusuyordum bu gun ayni bedende son gunumuz diye kendi kendime konusup duygulanip agladim

Eklentiler

• IMG_0718.webp
    IMG_0718.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 42
En az kullanılan da o oluyor biliyor musun aynı hatayı bende yaptım. En cok kullanılan da iç zıbın. Çiş kaka bulaşıyor, her seferinde de 3 tane zıbın için makine çalıstıramazsın. O yüzden eşimi e bebeğe yolladım 15 tane falan uzun kollu zıbın aldırdım. Kısa kollu ve askılı olanlar da iş görüyor ama minik olduğu için omızları üşüyebiliyor
Aynen işte nasıl bir gaza gelmekse ona gülüyorum ben de😂 artık mecbur kirleticez o çorapları bi şekilde🥲 başka neler yetmiyor lütfen söyle😄

Kuzum ben özel bölgemi hâlâ üstten göremedim. Karnım duruyor. Ne zaman görebilirim acaba 😅
Süreç hızlı olunca korkmaya fazla fırsatım olmadı kız. Valla ne yalan söyleyeyim çok erken oldu ama bir yandan da karnımdayken müdahale edilemeyecek bir şey olmadığı için mutluyum. Oğlumun durumu bugün daha iyiymiş. Burundan basit bir solunum desteği alıyor. Entübe değil çok şükür. Beslenmesi artmış 🥹

Çilek, leblebi, kurabiye diye sıralayınca bir gülesim geliyor 😀
Maşallah size canım en kısa zamanda evinize düzeninize kavuşacaksınız oğluşla 🌸🌸

Buyrun pembe krakerler
Oyy maşallah Alyakuşum ya. Benim için bi kere öper misin minicik ayakları 🧿çok seviyorum ya bebekleri. çok büyüleyici bi şey değil mi günler önce karnındaki miniğin şimdi başucunda. Doğurmak istiyorum ya çevremde bebiş yok acil benimkini sevmeliyim 🥰 ay neyse zamanında doğurmak istiyorum diyeyimde. Nolur nolmaz😂😂😂

Back
X