- 22 Kasım 2022
- 4.316
- 5.215
- 88
Anaaa sende erken mi doğmuşsun pekiAy gülüyorum ama çubuk kraker dediğine. Bu arada ben de 2400 doğmuşum biliyo musunKader ortağıyız kızınla
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anaaa sende erken mi doğmuşsun pekiAy gülüyorum ama çubuk kraker dediğine. Bu arada ben de 2400 doğmuşum biliyo musunKader ortağıyız kızınla
![]()
Ahh hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah o anları düşündükçe içim içime sığmıyorAmaa herkesin lafinda tek bir sonuç var. Görünce kokusunu içine çekince her şey rüya gibi geride kaliyor![]()
Oyy şuna bak o ayaklarını yesinler.Askım hiç beni baz alma Alya tahmin edilenden zayıf doğdu. Kalıbı geniş olan yenidoğanlar bile ağlıyor bazen üzerinde. Çoraplara bak çizme gibi35 hafta 50 cm 2400 doğdu çubuk krakerim
Poposu etlenmeye basladı ama yavaş yavaşKız onun çırpı bacaklarını yerimm![]()
baska care yokValla 3 maymun oynamak lazım çok alınganlık yapıyorlarsa duyma görme cevap verme onlar hoşuna gitmeyen bir şey söylediğinde aklına alakasız komik bir an getir ben bazen kahkaha bile atıyorum annem delirdin iyicene kızım ayıp olur bari gülme diyor![]()
İnşallah sağ salim alalım hepimiz kucağımızaAlnımıza yazıp gezmelik uyarılarda bulunmuşsunayy çok heyecanlı bir gece ama sabahı çok tatlı olacak.
Çok güzel kokuyo yaaaa delirirsin. Uyuyup uyanınca boynu ısınıyor iyice kokusu sarıyor etrafı. Kediler yavrusunu yalar ya bende aynısını yapmak istiyorumOyy şuna bak o ayaklarını yesinler.![]()
insallah canim. bebisi durtup duruyorum sabahdan hareket etmezse korkuyorumOlumsuz şeyler düşünme zaten çok tehlikeli bir durum olsaydı acil alınması gerekseydi emin ol doktorun asla müsade etmezdi. Yarın hayatında hep hatırlayacağın çok güzel bir gün öyle düşün![]()
Bezelye parmakları da açıyordur çok tatlıPoposu etlenmeye basladı ama yavaş yavaş. Altını değiştirirken cok gülüyorum bacakları dimdik havaya kaldırıyor tam çubuk kraker
![]()
Ben artık doğurmak istiyorummÇok güzel kokuyo yaaaa delirirsin. Uyuyup uyanınca boynu ısınıyor iyice kokusu sarıyor etrafı. Kediler yavrusunu yalar ya bende aynısını yapmak istiyorum![]()
En az kullanılan da o oluyor biliyor musun aynı hatayı bende yaptım. En cok kullanılan da iç zıbın. Çiş kaka bulaşıyor, her seferinde de 3 tane zıbın için makine çalıstıramazsın. O yüzden eşimi e bebeğe yolladım 15 tane falan uzun kollu zıbın aldırdım. Kısa kollu ve askılı olanlar da iş görüyor ama minik olduğu için omızları üşüyebiliyorÇocuğuma her şeyi sınırlı sayıda almışım ama bilin bakalım neyi en çok almışım??? ÇORAP! Sanki kumda oyun oynayacak yenidoğan bebek![]()
tesekkur ederim canim sende saglikla bebisini buyutKızlar yarın sizin için harika bir gün olsun. Mutluluğunuzu paylaşıyorum, Allah sular seller gibi bir doğum nasip etsin. Bebeklerinize ve bedenlerinize sıhhat versin. İnsan hem artık aynı bedeni paylaşmayacağı için üzülüyor, hem de sonunda kucağına alacağı için kabına sığamıyor heyecanlanıyorBugünlere geldiğimize halâ inanamıyorum bazen
N Neptunnn N naz-nazz
Buyrun pembe krakerlerBezelye parmakları da açıyordur çok tatlı![]()
Tahminlerinden daha keyifli bak çilek demişti dersinBen artık doğurmak istiyorumm![]()
Aynen işte nasıl bir gaza gelmekse ona gülüyorum ben deEn az kullanılan da o oluyor biliyor musun aynı hatayı bende yaptım. En cok kullanılan da iç zıbın. Çiş kaka bulaşıyor, her seferinde de 3 tane zıbın için makine çalıstıramazsın. O yüzden eşimi e bebeğe yolladım 15 tane falan uzun kollu zıbın aldırdım. Kısa kollu ve askılı olanlar da iş görüyor ama minik olduğu için omızları üşüyebiliyor
Maşallah size canım en kısa zamanda evinize düzeninize kavuşacaksınız oğluşlaKuzum ben özel bölgemi hâlâ üstten göremedim. Karnım duruyor. Ne zaman görebilirim acaba
Süreç hızlı olunca korkmaya fazla fırsatım olmadı kız. Valla ne yalan söyleyeyim çok erken oldu ama bir yandan da karnımdayken müdahale edilemeyecek bir şey olmadığı için mutluyum. Oğlumun durumu bugün daha iyiymiş. Burundan basit bir solunum desteği alıyor. Entübe değil çok şükür. Beslenmesi artmış
Çilek, leblebi, kurabiye diye sıralayınca bir gülesim geliyor![]()
Allahım o minnak ayaklarııı yerimm öfff deliriyoruuummmmmmBuyrun pembe krakerler
Kızzz sen bizi doğuma göndereceksin bunlar ne yumuş yumuş oldum yemin ederimBuyrun pembe krakerler
Oyy maşallah Alyakuşum ya. Benim için bi kere öper misin minicik ayaklarıBuyrun pembe krakerler