• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Toplam kaç kişiyiz acaba??? Takip eden
Ankete 210 kişi cevap vermiş ama buraya sık yazan kişi 50 falandır herhalde di mi? Ben eşime diyorum daha ekimin ortası şu kadar kişi Ekim annesi oldu yüzde olarak fazla diye. O da yok oranı az falan diyor😂

Kızlar yarın sizin için harika bir gün olsun. Mutluluğunuzu paylaşıyorum, Allah sular seller gibi bir doğum nasip etsin. Bebeklerinize ve bedenlerinize sıhhat versin. İnsan hem artık aynı bedeni paylaşmayacağı için üzülüyor, hem de sonunda kucağına alacağı için kabına sığamıyor heyecanlanıyor♥️🥹 Bugünlere geldiğimize halâ inanamıyorum bazen 🥰
N Neptunnn N naz-nazz

Kızlar bu da ebem
ben uykucu biriyim 🙊😀 uykumda geliyor ama bir tarafta da heyacan korku karisik duygular dusunceler icindeyim. bir diyorum sabah olsun birde gec olsun istiyorum. kendimi evi toparlamaya verdim biraz kafam dagilir diye. bebeyin suyu azaldigi icin erken yapiyor sezaryeni doktor aslinda 15 i yapalim dedi ama ben 16 istedim. o da kafama takildi ya bisey olursa 1 gun uzatdim diye kendimide sucluyorum istemeden 😐 insallah sag salim kavusurum
Çok güzel geçecek bi göreceğiz bakmışsın aşık olmuşuz 😍 Allah işini kolaylaştırsin canım sağlıkla kucağına al 🧿🙏🏻😘

Kızlar bu da ebem

Çok güzel geçecek bi göreceğiz bakmışsın aşık olmuşuz 😍 Allah işini kolaylaştırsin canım sağlıkla kucağına al 🧿🙏🏻😘
Ebem dediğim kedim 😻😂 inmiyor kucaktan

Eklentiler

• 1000019832.webp
    1000019832.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar yarın sizin için harika bir gün olsun. Mutluluğunuzu paylaşıyorum, Allah sular seller gibi bir doğum nasip etsin. Bebeklerinize ve bedenlerinize sıhhat versin. İnsan hem artık aynı bedeni paylaşmayacağı için üzülüyor, hem de sonunda kucağına alacağı için kabına sığamıyor heyecanlanıyor♥️🥹 Bugünlere geldiğimize halâ inanamıyorum bazen 🥰
N Neptunnn N naz-nazz
Çilek Alyakuş ne kadar doğdu hatırlamıyorum ama ben 0-3 yenidoğan zıbın az aldığımı fark ettim. Gerisi 3 aylık ya da 2-4 diye geçiyor. 0-3’ler nasıl oluyor, gerçi bir hafta oldu di mi senin? Ne yapsam bilemedim
Donu da azmış yavrumun yaa. Kaçar tane aldınız yetiyor mu

Uykular haram oldu 🎶😂 ben uyuyamam bu sabah bile 6 da uyandım bazen diyorum plansız daha iyi bir bakmışsın hop kucağında 😂🥰 ben bir de biraz sıkıntılıyim takıntılıyim kocanın yedek çorabını da düşünme di mi 😁😁 şimdiden uyardım herkesi bebekle olan ilişkime karışmayın emzirirken başımda durmayın çok istiyorsanız yemek temizlik yapın dedim lohusalıkta geliyorlarmis arada sesimi ayarlayamam boşuna kırgınlık olmasın herkes işine baksın dedim 🤪😂
Alnımıza yazıp gezmelik uyarılarda bulunmuşsun 🤣🤣🤣 ayy çok heyecanlı bir gece ama sabahı çok tatlı olacak.

Uykular haram oldu 🎶😂 ben uyuyamam bu sabah bile 6 da uyandım bazen diyorum plansız daha iyi bir bakmışsın hop kucağında 😂🥰 ben bir de biraz sıkıntılıyim takıntılıyim kocanın yedek çorabını da düşünme di mi 😁😁 şimdiden uyardım herkesi bebekle olan ilişkime karışmayın emzirirken başımda durmayın çok istiyorsanız yemek temizlik yapın dedim lohusalıkta geliyorlarmis arada sesimi ayarlayamam boşuna kırgınlık olmasın herkes işine baksın dedim 🤪😂
ayy ne guzel demissin ya iyi yapmissin 😄 ben diyemiyorum ama bu gun kayinvalidem gelmisti simdiden soylenemeye basladi yok disari cikmam olmazmis her seyde bir sorun aramaya basladilar bile ben kendi derdimdeyim valla. bi de oglumdan kustuler 7 yasinda ki cocuktan 😀😀 okula goturmek istediler oglumda gitmem ben onlarla annemle gidecegim diye tutdurdu. aslinda oglum kurtaricim 😄 bebek dogunca her gun gelip oglumu okula goturmek istiyorlardi yardim gibi. valla yardim gibi olsa iyi ama gelip her seye karisacaklar en iyisini onlar bilir kafasindalar biseyde diyemiyorum neyse derdim acildi benimde ne uzun yazmisim😄 bazende dusunuyorum sag salim bebisime kavusayim saglikla eve geleyimde geri kalani idare ederiz

N Neptunnn N naz-nazz
Aminnnn canım benim 💕 bana hala rüya gibi geliyor uslu uslu gerinen kızım taklalar atıyor içimde 🥹

Çilek Alyakuş ne kadar doğdu hatırlamıyorum ama ben 0-3 yenidoğan zıbın az aldığımı fark ettim. Gerisi 3 aylık ya da 2-4 diye geçiyor. 0-3’ler nasıl oluyor, gerçi bir hafta oldu di mi senin? Ne yapsam bilemedim
Askım hiç beni baz alma Alya tahmin edilenden zayıf doğdu. Kalıbı geniş olan yenidoğanlar bile ağlıyor bazen üzerinde. Çoraplara bak çizme gibi😂 35 hafta 50 cm 2400 doğdu çubuk krakerim

Eklentiler

• IMG_0712.webp
    IMG_0712.webp
    78 KB · Görüntüleme: 58
Çocuğuma her şeyi sınırlı sayıda almışım ama bilin bakalım neyi en çok almışım??? ÇORAP! Sanki kumda oyun oynayacak yenidoğan bebek😂

Bende aylar sonra ilk defa doğumdan sonra özel bölgemi üstten görebildim bugün ve çok şaşırdım 😁 aaa sen burda mıydın kız dedim 😁
İl

ayyy şaka yapıyorsun yaaaaa 😦 kimbilir nasıl korkmuşsundur ama doğumun da hakkını verdik desene 😂
Çok yıprandın yoruldun ama şuan senin adına o kadar mutluyum ki sağ salim yavruna kavustuğun için. Her kontrolde ayrı bi mevzudan canını sıktılar
Nasıl şimdi bebeğin durumu canım iyi mi ?
🤣🤣🤣🤣 ahahahahhah yaaa özleştik hakikaten kendisiyle epilasyon işleri ile uğraşırken aynalardan bakıştık yakında kavuşuruz biz de inş

Askım hiç beni baz alma Alya tahmin edilenden zayıf doğdu. Kalıbı geniş olan yenidoğanlar bile ağlıyor bazen üzerinde. Çoraplara bak çizme gibi😂 35 hafta 50 cm 2400 doğdu çubuk krakerim
Ay gülüyorum ama çubuk kraker dediğine. Bu arada ben de 2400 doğmuşum biliyo musun😍 Kader ortağıyız kızınla😂

Aminnnn canım benim 6 da burada ol en geç 8-8:30 gibi alırız dediler Allah hepimize kolay doğum sağlıkla yavrularımiza kavuşmak nasip etsin 💕
ben 11 den sonra gidecegim ben gidene kadar sen coktan kavusmus olursun 🥰😍 benim ki her halde 13 00. 14 00 e olur ne zaman yapacagimizin saatini soylemedi. insallah saglikla kavusalim bebeklerimize sevdiklerimize

ayy ne guzel demissin ya iyi yapmissin 😄 ben diyemiyorum ama bu gun kayinvalidem gelmisti simdiden soylenemeye basladi yok disari cikmam olmazmis her seyde bir sorun aramaya basladilar bile ben kendi derdimdeyim valla. bi de oglumdan kustuler 7 yasinda ki cocuktan 😀😀 okula goturmek istediler oglumda gitmem ben onlarla annemle gidecegim diye tutdurdu. aslinda oglum kurtaricim 😄 bebek dogunca her gun gelip oglumu okula goturmek istiyorlardi yardim gibi. valla yardim gibi olsa iyi ama gelip her seye karisacaklar en iyisini onlar bilir kafasindalar biseyde diyemiyorum neyse derdim acildi benimde ne uzun yazmisim😄 bazende dusunuyorum sag salim bebisime kavusayim saglikla eve geleyimde geri kalani idare ederiz
Valla 3 maymun oynamak lazım çok alınganlık yapıyorlarsa duyma görme cevap verme onlar hoşuna gitmeyen bir şey söylediğinde aklına alakasız komik bir an getir ben bazen kahkaha bile atıyorum annem delirdin iyicene kızım ayıp olur bari gülme diyor 🤣

Back
X