O kadar hızlı bir şekilde vurma etme var ki chatgbt ye yazdım bebek suyu azalmasından şüphe edilir demiş valla tadımı kaçırdıhaftada 3-4 gün bana da oluyo normal bence
Bel ağrım yok evet kasık da ara ara bir ağrı girdi ama çok belli belirsizdi,sadece hareketleri ve kenara birikmesi çok korkuttu beni.Nefesimi tıkıyorBana gerektirmez gibi geldi canım. Bel- kasık ağrın ve kasılman yoksa sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ama ağrılar değişirse içini rahatlatmak için gidebilirsin
Benim de birikiyor tek bir tarafa hatta%99 sağda birikiyor. Cuma günü 3 gün önce tam doktordayken oldu bu hemen söyledim bu normal mi diye. Ultrasonu oraya koydu doktor benimki sırtını dayamış keyif yapıyordu. Şu an canım acıyor normal mi dedim evet dedi. Kayarken çok acıtıyor aynı dediğin gibi. Ama normalmiş hepsiBel ağrım yok evet kasık da ara ara bir ağrı girdi ama çok belli belirsizdi,sadece hareketleri ve kenara birikmesi çok korkuttu beni.Nefesimi tıkıyor
Sertleşme bölgesel mi tüm vücut muKızlar bebeğin çok sert kaymaları ve hareketleri var,özellikle bugün kendimi yordum.Sağ tarafa da hemen toplanıyor,bel ağrım vs yok.Kasık ağrım da hissedilir derecede değil.Ama hareketler çok canımı yakıyor,bu doktora gitmeyi gerektirir mi karnım sert.
Yerleşmesi nasıldı. Bi gün benim de öyle oldu nefesimi kesti ve çok canlıydı. O gün döndü bence. Tekrar doğum pozisyonuna geldiBel ağrım yok evet kasık da ara ara bir ağrı girdi ama çok belli belirsizdi,sadece hareketleri ve kenara birikmesi çok korkuttu beni.Nefesimi tıkıyor
Benim de öyle bu sıralar canım hem çok sert hem de sürekli bi kısma toplanıyor canımı yakıyor artık büyüdüler normal benceKızlar bebeğin çok sert kaymaları ve hareketleri var,özellikle bugün kendimi yordum.Sağ tarafa da hemen toplanıyor,bel ağrım vs yok.Kasık ağrım da hissedilir derecede değil.Ama hareketler çok canımı yakıyor,bu doktora gitmeyi gerektirir mi karnım sert.
Benimde öyleydi hatta 2 gece uyutmadi beni hareketleri yüzünden canımı aşırı yakıyordu kontrole gittiğimde sordum normal artık büyüdü yeri dar dedi doktor korkmayın benceO kadar hızlı bir şekilde vurma etme var ki chatgbt ye yazdım bebek suyu azalmasından şüphe edilir demiş valla tadımı kaçırdı
Miss Dünya Lissa Beyaz Hamile Ve Lohusa Sabahlık Gecelik Takımı - Fiyatı, Yorumları ben bu takımı aldım hem uygun fiyatlı ( bir daha giymem çünkü) hem de yumuşacık kumaşlı çok beğendimKızlar hastane için elbise gecelik alanlar hangi markadan nereden aldınız? Büyük beden alıp rahat bi yer bulan var mı
Allah razı olsun canım. İnşallah sizler de yavrularınızı zamanında, sağlıkla kucağınıza alırsınızSen çok güçlü mükemmel bir annesin canım. Rabbim sabrını kat be kat arttırsın. Oğluşunu sağlıkla al kucağına bir an önce.
Kızlar hastane için elbise gecelik alanlar hangi markadan nereden aldınız? Büyük beden alıp rahat bi yer bulan var mı
Yerleşmesini söylemedi doktor 30+5 de gitmiştim cumartesi 1 ay olacak o zaman gidince söyler herhalde ama bence baş aşağı döndü sanki.Hep kaburgamın aşağısında küçük böyle düğme gibi bir şey yakalıyorum,sanki eli ayağı gibi.Doğru mu bilmiyorum,baş aşağı döndüğünü nasıl anlarım acaba .Yerleşmesi nasıldı. Bi gün benim de öyle oldu nefesimi kesti ve çok canlıydı. O gün döndü bence. Tekrar doğum pozisyonuna geldi
Gerçekten çıkacak gibi hissediyorum öyle bir dalgalanma oluyor ve resmen canım açıyor.İnşallah her şey yolundadırBenimde öyleydi hatta 2 gece uyutmadi beni hareketleri yüzünden canımı aşırı yakıyordu kontrole gittiğimde sordum normal artık büyüdü yeri dar dedi doktor korkmayın bence
Ben suwen aldım indirimde vardıKızlar hastane için elbise gecelik alanlar hangi markadan nereden aldınız? Büyük beden alıp rahat bi yer bulan var mı
Bence baş aşağı dönmüş evetYerleşmesini söylemedi doktor 30+5 de gitmiştim cumartesi 1 ay olacak o zaman gidince söyler herhalde ama bence baş aşağı döndü sanki.Hep kaburgamın aşağısında küçük böyle düğme gibi bir şey yakalıyorum,sanki eli ayağı gibi.Doğru mu bilmiyorum,baş aşağı döndüğünü nasıl anlarım acaba .
Sağda bir sertleşme hep sol yokSertleşme bölgesel mi tüm vücut mu
Ben de döndüğünü hissediyorum çünkü başı idrara gidişimi çok zorluyor,başı aşağıda olduğu için böyledir muhtemelenBence baş aşağı dönmüş evet
Benim de en son yandı perşembe günü gittiğimde baş aşağı duruyordu zaten kasıklarımda çok baskı ve ağrı hissediyorum birde kaburgama poposunu ittiriyordu. Senin de öyledir muhtemelen.Ben de döndüğünü hissediyorum çünkü başı idrara gidişimi çok zorluyor,başı aşağıda olduğu için böyledir muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?