- 10 Ocak 2024
- 1.006
- 1.100
- 53
Çok üzülüyorum ama ben de artık öyle düşünmeye başladım canım. O yeter ki iyi olsun. Ben beklerim
Doğru söylüyorsun canım. Hem psikolojik olarak hem de bedenen toparlanmış olurum inşallah oğlum gelene kadar. Eksikleri tamamlıyoruz hâlâ yavaş yavaş
Annelik çok farklı bir şeymiş gerçekten canım. Dayanamam dediğin her şeye dayanıyorsun. Dediğin gibi belki oğlumuz bizi şaşırtır ve daha erken gelir evine. Allah büyük
Ben bir tane elbise aldım,bir tane de pentiden önü düğmeli pijama aldım bu ikisini götüreceğim.kızlar sezaryen sonrası sonda olduğu için elbise şeklinde gecelik daha iyimiş galiba ben hiç almadım üşürüm diye almak şart mı sizce hemen sipariş vericem ona göre
Çok terazi etkisi taşımaz zaten,akrep etkili olurAa 23 üymüş. Ben 20 sı biliyordum
Eşim balık ben yengeç 3. Su grubu akrep geliyor diyordum. Salı olursa terazi olcak oğluşum
Ben aldım bi tane, gebe okulundaki ebe de en iyisi gecelik demiştikızlar sezaryen sonrası sonda olduğu için elbise şeklinde gecelik daha iyimiş galiba ben hiç almadım üşürüm diye almak şart mı sizce hemen sipariş vericem ona göre
Kızlar gögüslerimde sızlama hissediyorum,devamlı bir şey değil ama ara ara sızlama acı oluyor.Yara vs yok şükür ama nemlendirme filan da yapmıyorum haftam geri diye.Sizde böyle bir şey var mı?
Bende de solda sızlama oluyor ara ara. Süt kanallarım doluyor diye düşünüyorum kendi kendimesadece solda oluyo çok acıyo benim
Ben ilk sezeryanda sadece gecelik giyebilmiştim canım bir tane al mutlakakızlar sezaryen sonrası sonda olduğu için elbise şeklinde gecelik daha iyimiş galiba ben hiç almadım üşürüm diye almak şart mı sizce hemen sipariş vericem ona göre
Hay somagizima yaaa kızlar pembe bi lekelenmem var . Bulunduğum şehirde takipli doktorum olmadığı için hiç bi özel hastanede kadın doğumcu yok napayim yardim edinn dhdjxjKizlar bebikolarımızın akrep burcu olmasına son 4 gün
Pembe sümüksü bir şey mi? Bence kadın doğum acil varsa git canım son düzlükte hiçbir şey ihmale gelmez. İçin rahat eder hemHay somagizima yaaa kızlar pembe bi lekelenmem var . Bulunduğum şehirde doktorum olmadığı için hiç bi özel hastane yok napayim yardim edinn dhdjxj
Evet canim doğum belirtisi mi??? 10 saat yolculuk yaptım 3 gün önce çok mu yordum kendimi acabaPembe sümüksü bir şey mi? Bence kadın doğum acil varsa git canım son düzlükte hiçbir şey ihmale gelmez. İçin rahat eder hem
Aaa benim eşim de terazi, Alyakuş da terazi olduBenim oğlum da babası gibi terazi burcu olmak istediğinden erken geldi galiba
Benim de eşim terazi ben akrep, oğlumda salı günü olacağı için babası gibi terazi olcak, beklesek biraz daha benimle aynı olcaktı durumlar karışık şimdi planlı olunca o da seçmiş olmuyor tamBenim oğlum da babası gibi terazi burcu olmak istediğinden erken geldi galiba
Stres yapma canım da neden yok kadın doğumcu acile gitsen yönlendirme yapmazlar mı? Ebeler falan oluyor illaki özellerde sürekli..Evet canim doğum belirtisi mi??? 10 saat yolculuk yaptım 3 gün önce çok mu yordum kendimi acaba
Evet var son günlerde iyice hissettiriyor bende başlasam mı artık sürmeye diyordumKızlar gögüslerimde sızlama hissediyorum,devamlı bir şey değil ama ara ara sızlama acı oluyor.Yara vs yok şükür ama nemlendirme filan da yapmıyorum haftam geri diye.Sizde böyle bir şey var mı?
Oluyor mudur? Aradım kadın doğumcu yok dediler. Gideyim mi??Stres yapma canım da neden yok kadın doğumcu acile gitsen yönlendirme yapmazlar mı? Ebeler falan oluyor illaki özellerde sürekli..
Bebeğin kilosu çok değilse olabilir aslında. Benim hem dar hemde kilo yüksekti o yüzden sezeryan olmuştumNe güzel bir doğum olmuş dikiş durumu olmuş mu peki? Bazı doktorlar doğum anında bakıyorlar darlığa bazısı da bu haftalarda bakıyorlar. Ben bir yandan denemek istiyorum bir yandan da riske atmak istemiyorum sanırım bir doktor görüşü daha alacağım gibi…
Ben de geçen haftalarda çok aşırı yoğun hissediyordum. Göğüs için şu meşhur kremi aldım sızlama ve ağrı hissettiğim zamanlarda kullanıyorum aşırı rahatlatıyorKızlar gögüslerimde sızlama hissediyorum,devamlı bir şey değil ama ara ara sızlama acı oluyor.Yara vs yok şükür ama nemlendirme filan da yapmıyorum haftam geri diye.Sizde böyle bir şey var mı?
Hakkınız da en hayırlısı sağlıklısı olsun güzel düşünelim canım insallah doğunca kuvöze gerek kalmaz kollarında uyur bebisin aminKızlar tansiyon düşmüyor. 160/100 bulunduğum ilçede yenidoğan yoğun bakım iyi olmadığı için üniversitesi hastanesine sevk ettiler. Sezeryana alınabilirim. Tansiyon çok dirençli. 35+2 günlük. Çok dua edin lütfen bebeğim iyi olsun.
Şey okumuştum canım mesela terazinin son günü akrep özellikleri de yaşıyormuş akrep in ilk günü terazi etkisinde olabiliyorlar benim de 23 Ekim akrebin ilk günüKizlar bebikolarımızın akrep burcu olmasına son 4 gün
Terazi candır bende çok istedim anasi gibi terazi olsun diye ama nasipte 2.ye akrep annesi olmak varmışAaa benim eşim de terazi, Alyakuş da terazi oldu
Nişan olabilir canım pembe sümüksü diyorlardı.Evet canim doğum belirtisi mi??? 10 saat yolculuk yaptım 3 gün önce çok mu yordum kendimi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?