Şuan heran sezeryana alabilirler mi yani canım insallah gerek kalmaz yenidogan yoğun bakimina ya dualarım seninle bebeğinleŞimdi beni üniversite hastanesine sevk ettiler. Burda takipler yapılıyor. Magnezyum başlandı İV yoldan. Kontrol etmeye çalışacaklarmış. Burda da Yenidoğan yoğun bakım ünitesi doluymuş. Bebekte sıkıntı olursa başka bir hastaneye götürürüz bebeği dediler.
Şimdi beni üniversite hastanesine sevk ettiler. Burda takipler yapılıyor. Magnezyum başlandı İV yoldan. Kontrol etmeye çalışacaklarmış. Burda da Yenidoğan yoğun bakım ünitesi doluymuş. Bebekte sıkıntı olursa başka bir hastaneye götürürüz bebeği dediler.
Susuz kalmak bebeği etkiliyor sen ishalken su kaybediyorsun bildiğim kadarıyla.Kızlar merhabalar. Bu güne kadar çok şükür bir problemimiz yoktu ama dün geceden beri rahatsızlandım aşırı yoğun bir şekilde ishal oluyorum. Sizce bunun gebeliğe bir zararı olur mu ? Ama ishal afedersiniz aşırı yoğun su gibi
Nişan sanırım ama nişandan hemen sonra doğum yapan da oluyormuş iki hafta sonra doğum yapan da yani nişan gelmesi hemen doğum olacağı anlamına gelmiyor. Yine de bi doktora git benceEvet canim doğum belirtisi mi??? 10 saat yolculuk yaptım 3 gün önce çok mu yordum kendimi acaba
aslında sıvı tüketimine çok dikkat ediyorum ama kesilmedi bir türlü. Doktoruma da yazdım ama dönüş yapmadı henüz. Acile gideyim olmazsa yaSusuz kalmak bebeği etkiliyor sen ishalken su kaybediyorsun bildiğim kadarıyla.
Kefir iç ve maden suyu da elektrolit dengesi için iyi ama bence doktoruna bir söylemelisin
Sezeryan ihtimali ortaya çıkınca ben sipariş verdim ne olur ne olmaz bulunsunkızlar sezaryen sonrası sonda olduğu için elbise şeklinde gecelik daha iyimiş galiba ben hiç almadım üşürüm diye almak şart mı sizce hemen sipariş vericem ona göre
geçmiş olsun canım ben de yazın uzun süreli bir ishal yaşamıştım serum da takmışlardı ama yine de kaybettiğim sıvıyı yerine koyamadım ben gebeliğimi biraz etkilediğini düşünüyorum çok ciddi sıkıntılar yaratmıyor ama bir an önce iyileşmek iyi olurKızlar merhabalar. Bu güne kadar çok şükür bir problemimiz yoktu ama dün geceden beri rahatsızlandım aşırı yoğun bir şekilde ishal oluyorum. Sizce bunun gebeliğe bir zararı olur mu ? Ama ishal afedersiniz aşırı yoğun su gibi
Ayy neyden sebep oldu bu bilmiyorum ki. Beslenme düzenimi de çok değiştirmedim. Çok kötü bir şeymiş ya haşlanmış patates, haşlanmış yumurta, muz vs her şey yedim bugün ama bana mısın demedi.geçmiş olsun canım ben de yazın uzun süreli bir ishal yaşamıştım serum da takmışlardı ama yine de kaybettiğim sıvıyı yerine koyamadım ben gebeliğimi biraz etkilediğini düşünüyorum çok ciddi sıkıntılar yaratmıyor ama bir an önce iyileşmek iyi olur
İstersen acile gidip muayene olabilirsin doktoruna da mutlaka sor
Bir de doktorum gaita testi var mutlaka enfeksiyon var ise antibiyotik başlamak gerekir demişti aklında bulunsunAyy neyden sebep oldu bu bilmiyorum ki. Beslenme düzenimi de çok değiştirmedim. Çok kötü bir şeymiş ya haşlanmış patates, haşlanmış yumurta, muz vs her şey yedim bugün ama bana mısın demedi.hayır acile gideceğim de yolda rezil olmaktan korkuyorum ya
Tekrar bir telefon et ebe vs olmuyor mu diye yoksa boşuna yorulma gidip, İzmir de hftasonu dr yoksa bile yukarı ebeye yönlendirme yapıyorlar mesela, hangi şehirdesin ki? Belki burdan biriyle denk gelir fikir verir sanaOluyor mudur? Aradım kadın doğumcu yok dediler. Gideyim mi??
Ben 34 e gireceğim erken gibi geldi sürmem içinEvet var son günlerde iyice hissettiriyor bende başlasam mı artık sürmeye diyordum
Kaçıncı haftadasın canım ben de aynı markanın balmını aldım ama 34 deyim daha diye sürmedimBen de geçen haftalarda çok aşırı yoğun hissediyordum. Göğüs için şu meşhur kremi aldım sızlama ve ağrı hissettiğim zamanlarda kullanıyorum aşırı rahatlatıyor
Canım şu anda ben 33+4 teyim. Ama ben 31. Haftadan itibaren ara ara sürüyorum. Çok rahatlatıyor. Benim göğüs ağrılarım bazen gece uyurken rahatsız edecek derece de oluyordu. Şu anda yok ama olursa yine kullanırım. Gögüs uçlarını çok uyarmadan hızı bir şekilde sürdükten sonra sorun olmaz diye düşünüyorum.Kaçıncı haftadasın canım ben de aynı markanın balmını aldım ama 34 deyim daha diye sürmedim
Canım merhaba, ishal sanırım dikkate alınmalı, virüssel olabilir. Bana da olmuştu vücudum su kaybetti diye vitamin vs vermişlerdi serumla ancak 2 güne toparlamıştımKızlar merhabalar. Bu güne kadar çok şükür bir problemimiz yoktu ama dün geceden beri rahatsızlandım aşırı yoğun bir şekilde ishal oluyorum. Sizce bunun gebeliğe bir zararı olur mu ? Ama ishal afedersiniz aşırı yoğun su gibi
Canım dualarımız seninle , stres yapmamaya çalışŞimdi beni üniversite hastanesine sevk ettiler. Burda takipler yapılıyor. Magnezyum başlandı İV yoldan. Kontrol etmeye çalışacaklarmış. Burda da Yenidoğan yoğun bakım ünitesi doluymuş. Bebekte sıkıntı olursa başka bir hastaneye götürürüz bebeği dediler.
Ben 32de sürmeye başladım. Kötü olursa emziremem diye korktum. Bu konuyu da doktoruma sordum doğum başlatır mı falan diye. Doğum bu kadar kolay başlasa herkes çatır çutur doğururdu dediKaçıncı haftadasın canım ben de aynı markanın balmını aldım ama 34 deyim daha diye sürmedim
haftada 3-4 gün bana da oluyo normal benceKızlar bebeğin çok sert kaymaları ve hareketleri var,özellikle bugün kendimi yordum.Sağ tarafa da hemen toplanıyor,bel ağrım vs yok.Kasık ağrım da hissedilir derecede değil.Ama hareketler çok canımı yakıyor,bu doktora gitmeyi gerektirir mi karnım sert.
Kızlar bebeğin çok sert kaymaları ve hareketleri var,özellikle bugün kendimi yordum.Sağ tarafa da hemen toplanıyor,bel ağrım vs yok.Kasık ağrım da hissedilir derecede değil.Ama hareketler çok canımı yakıyor,bu doktora gitmeyi gerektirir mi karnım sert.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?