Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Şuan heran sezeryana alabilirler mi yani canım insallah gerek kalmaz yenidogan yoğun bakimina ya dualarım seninle bebeğinle

Hangi şehirdesin canım sen

Susuz kalmak bebeği etkiliyor sen ishalken su kaybediyorsun bildiğim kadarıyla.
Kefir iç ve maden suyu da elektrolit dengesi için iyi ama bence doktoruna bir söylemelisin

Evet canim doğum belirtisi mi??? 10 saat yolculuk yaptım 3 gün önce çok mu yordum kendimi acaba
Nişan sanırım ama nişandan hemen sonra doğum yapan da oluyormuş iki hafta sonra doğum yapan da yani nişan gelmesi hemen doğum olacağı anlamına gelmiyor. Yine de bi doktora git bence

Susuz kalmak bebeği etkiliyor sen ishalken su kaybediyorsun bildiğim kadarıyla.
Kefir iç ve maden suyu da elektrolit dengesi için iyi ama bence doktoruna bir söylemelisin
aslında sıvı tüketimine çok dikkat ediyorum ama kesilmedi bir türlü. Doktoruma da yazdım ama dönüş yapmadı henüz. Acile gideyim olmazsa ya

geçmiş olsun canım ben de yazın uzun süreli bir ishal yaşamıştım serum da takmışlardı ama yine de kaybettiğim sıvıyı yerine koyamadım ben gebeliğimi biraz etkilediğini düşünüyorum çok ciddi sıkıntılar yaratmıyor ama bir an önce iyileşmek iyi olur
İstersen acile gidip muayene olabilirsin doktoruna da mutlaka sor

Ayy neyden sebep oldu bu bilmiyorum ki. Beslenme düzenimi de çok değiştirmedim. Çok kötü bir şeymiş ya haşlanmış patates, haşlanmış yumurta, muz vs her şey yedim bugün ama bana mısın demedi. hayır acile gideceğim de yolda rezil olmaktan korkuyorum ya

Bir de doktorum gaita testi var mutlaka enfeksiyon var ise antibiyotik başlamak gerekir demişti aklında bulunsun

Oluyor mudur? Aradım kadın doğumcu yok dediler. Gideyim mi??
Tekrar bir telefon et ebe vs olmuyor mu diye yoksa boşuna yorulma gidip, İzmir de hftasonu dr yoksa bile yukarı ebeye yönlendirme yapıyorlar mesela, hangi şehirdesin ki? Belki burdan biriyle denk gelir fikir verir sana

Ben de geçen haftalarda çok aşırı yoğun hissediyordum. Göğüs için şu meşhur kremi aldım sızlama ve ağrı hissettiğim zamanlarda kullanıyorum aşırı rahatlatıyor
Kaçıncı haftadasın canım ben de aynı markanın balmını aldım ama 34 deyim daha diye sürmedim

Kaçıncı haftadasın canım ben de aynı markanın balmını aldım ama 34 deyim daha diye sürmedim
Canım şu anda ben 33+4 teyim. Ama ben 31. Haftadan itibaren ara ara sürüyorum. Çok rahatlatıyor. Benim göğüs ağrılarım bazen gece uyurken rahatsız edecek derece de oluyordu. Şu anda yok ama olursa yine kullanırım. Gögüs uçlarını çok uyarmadan hızı bir şekilde sürdükten sonra sorun olmaz diye düşünüyorum.

Canım merhaba, ishal sanırım dikkate alınmalı, virüssel olabilir. Bana da olmuştu vücudum su kaybetti diye vitamin vs vermişlerdi serumla ancak 2 güne toparlamıştım

Kızlar bebeğin çok sert kaymaları ve hareketleri var,özellikle bugün kendimi yordum.Sağ tarafa da hemen toplanıyor,bel ağrım vs yok.Kasık ağrım da hissedilir derecede değil.Ama hareketler çok canımı yakıyor,bu doktora gitmeyi gerektirir mi karnım sert.

Canım dualarımız seninle , stres yapmamaya çalış insallah her şey kolaylıkla hallolacak

Ben 32de sürmeye başladım. Kötü olursa emziremem diye korktum. Bu konuyu da doktoruma sordum doğum başlatır mı falan diye. Doğum bu kadar kolay başlasa herkes çatır çutur doğururdu dedi. O gün sürmeye başladim ama yine de ovmadan sürüyorum

haftada 3-4 gün bana da oluyo normal bence

Bana gerektirmez gibi geldi canım. Bel- kasık ağrın ve kasılman yoksa sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ama ağrılar değişirse içini rahatlatmak için gidebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…