TİKSİNEN OKUMASIN !!!!!!!!!!!!
Benim oğlumda bir salı gunu ogleden sonra nisanim gelmisti kanli damarli, kahverengi sumuksu birsey
sOnrasinda cuma sabahtan geldi aynısı(arada 3 gün var)kontrolum vardı, sancım bile çıkmadı
Ve o gün inanılmaz gezdim, lokum tattım bebis icin yaptirmak icin carsi pazar turladim, aşırı yemek yedim hatta 9. Ayda 2 kg vermistim dusunun, patlayacaktm sabahtan aksama tıkındım( dogumdan once istahsizlik olur derler bende tutmadı)
Aksam 20. Gibi uzanayim dedim evimizde habire wc geldi artik icimde bir sey kalmayana kadar 8 kere falan ihtiyac giderdim ama bir rahatsizlik var belli, sonra arkadasimin tavsiyesi uzerine 24.00 dogru doktorumu aradim bu sanci mi diye, o da hastahaneye gitmemi soyledi, saat 3 gibi sancim siklasti sabah 6 da da dogurdum
Hanımlar kafanizda buyutmeyin vajinal doğumu, hatta okumayın, izlemeyin, bebeginizi dinleyin, ne suni sancı ne epidural ne masajlar yaptım ilk dogumumda anı yasadim yapabilirim dedim en basindan beri,bu zaten doğal bir süreç yüzyıllardır bu şekilde çogaldi insanoglu, herkes yapabilir tabiki
Allah korusun oncesinde bir sorun ya da son dakikada bir problem olmadıkca !!!!
Benimde gecen hafta bahsettigim basur problemim iyi cok sukur ama eger gecmezse o ana kadar banada sezaryan dedi doktorum, onlardan iyi bilemeyiz
Yinede odaklandigimiz sey bebegimiz ve bizim icin hakkimizda hayirlisi olsun saglik olsun, kolaylikla olsun
Hepimiz anneyiz hamilelik ve dogum kısq bir surec, 7 yasinda oglum, annelik cok daha mesakatli uzun bir surec, kimsenin sizi dogumunuzun ne sekilde olduguyla, emzirip mama verip vermediginizle elestirmesine izin vermeyin,
Hepimizin hamileligi dogumu kendimize özel ve güzel kendimizi ezdirmeyelim kızlar