- 18 Şubat 2025
- 840
- 1.073
- 28
Cumartesi son bi nstye gel o zaman saat vercem dedi, muhtemelen sabah saatlerinde alır ama cumartesi netleşecek bakalımayy pazartesiye ne kaldı şafak 4 birden hızlı geçmeye başladı günler senin saat kaçtaydı doğum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cumartesi son bi nstye gel o zaman saat vercem dedi, muhtemelen sabah saatlerinde alır ama cumartesi netleşecek bakalımayy pazartesiye ne kaldı şafak 4 birden hızlı geçmeye başladı günler senin saat kaçtaydı doğum![]()
Ben iki hafta önce sol bacağımı atıp sağ bacağımı atamıyordum şimdi ikisini de atamıyorumKızlar iyi akşamlar. Şu Tolga çeviğin bacak bacak üstüne atma testi var görmüşsünüzdür. Hiç deneyen oldu mu. Ben daha önce denemiştim atabiliyordum bugün atamadım. Bacaklarımı hiçbirşekilde kapatamıyorum bile![]()
Üç güne doğurmazsak bu da mı gol değil be diye gezincem ortalıktaBen iki hafta önce sol bacağımı atıp sağ bacağımı atamıyordum şimdi ikisini de atamıyorum![]()
Burnum b.ktan kurtulmuyor ki tövbe tövbe ajajs sinirlerim bozuk valla. Tolga çeviğin hareketini 34. Haftamda yapmıştım atamadım eşimle şaşırdık hatta sonra dedik ki daha 1 ay var inandırıcı değil bu dedik.Çok geçmiş olsun. Bikaç gündür de aklımdaydın bayadır gruba yazmıyorsun diye![]()
Ben dedim Aybğkeyle keyifleri yerinde o yüzden girmiyor siteye. Meğer başında dertler varmışBurnum b.ktan kurtulmuyor ki tövbe tövbe ajajs sinirlerim bozuk valla. Tolga çeviğin hareketini 34. Haftamda yapmıştım atamadım eşimle şaşırdık hatta sonra dedik ki daha 1 ay var inandırıcı değil bu dedik.
35 5 de doğurdum işte![]()
Canim merhaba yazını gördüm simdi bendrn tavsiye çok sevdiğin insanda olsa hatta eşinde olsa son haftalarını strese sokabilecek indanlarla geçirme. Benim %90 ihtimalle o yüzden oldu erken doğumum ve çok ani oldu. Beni baya etkiledi süreçKızlar biliyorsunuz annem geldi. Biz normalde çok anlaşamayız frekansımız hiç tutmuyor. Mesela şu günlerde kendi hamileliğindeki olumsuz koşullardan bahsediyor ve negatif enerji doluyorum. Babam vefat etti yakın zamanda (1.5 yıl önce). Vefatı sırasında da hastane günlerinde yine annemin idrak edemediği şeyler yüzünden kırılmış ve kırmıştık. Şimdi süreci yönetmeye çalışıyorum ama hamile olduğum için tansiyonum yükseliyor canım sıkılıyor ve şimdi yatağa geçtim ağlıyorum. Çabuk kırılan biri miyim bilmiyorum ama çok basit saygı sınırlarım var ve belli bir anlayış seviyesinin altındaki yorumlar da beni daraltıyor. Pişman oldum keşke çağırmasaydım -gerçi çağırmadım ama gerek yok da demedim. O zaman da gelmedi diye gariban hissederdim biliyorum. Ama iğneleyici laf uzmanı ve karamsar ve biraz da incelikten yoksun bir annem var. Ama seviyorum onu. Yani küslük de güdemiyorum, o da küs kalmaz bu huyunu seviyorum ama şimdi resmen sancım başladı. Hamileliğimin son günlerini böyle geçirmek istemezdim.
doğumla ilgili tek belirtim bu şu ana kadarEvet desteksiz yapman lazım. Sen böyle yazınca bende bi elimle tutup atmayı denedim zorla oldu. Eşimde o sırada korkuyo dur zorlama doğurcan diyo. Garibim doğum yapmayı bu kadar basit sanıyor ilk çocuk olunca![]()
Pazartesi Kızlar Ben Doğurdum geldim yazmanı bekliycem burdaCumartesi son bi nstye gel o zaman saat vercem dedi, muhtemelen sabah saatlerinde alır ama cumartesi netleşecek bakalımay çok az kaldı kııız heyecan yapmamaya sakin kalmaya çalışıyorum ama çok zorr
![]()
Ayy canım benimPazartesi Kızlar Ben Doğurdum geldim yazmanı bekliycem burda![]()
Tekrar dene bakalım bi![]()
Ben de art arda ikisini de bir solukta attımBen bacak bacak üste atmayı bırak amuda kalk deseler kalkarım öyleli bi durumum var ahahash bu kızın geleceği hiç yok allahtan pazartesi zorla alıyoruz yoksa kafayı yedirtir bana
Benim arkadaşım bu testte 3 4 güne doğurmuştu bak belli olmaz ama beklemede kalın bakalım![]()
Karnın nasıl aşağı indiğini hissediyor musun biraz? Benimki tutarda 3 güne doğurursam bu testi denemeye devamBen de art arda ikisini de bir solukta attımDaha yolumuz uzun
![]()
Ben beş gün önce atamadımKarnın nasıl aşağı indiğini hissediyor musun biraz? Benimki tutarda 3 güne doğurursam bu testi denemeye devam![]()
Sürekli ağrıyordu ama yorulduğumda olan ağrılara benziyordu ve çok hafifti. Sırt üstü uzanınca da azalıyordu. O yüzden hiç dert etmemiştim.Bahsettiğiniz bel ağrısı sürekli miydi acaba yoksa dinlendiğinizde geçiyor muydu?
Evet lazım bence canım, cunku cocugun emmediği zamanlarda sağmak gerekiyor. Mastit olmamak için. Bende lansinoh manuel olandan var memnundum ama rtabi simdi giyilebilir olanları cıkmıs onlarda rahattır samirimKızlarr, doğum yapanlar özellikle.. Bu süt sağma makinesi her türlü lazım mı? Yani bebeğimiz sürekli yanımızda olacaksa bile alalım mı? Ona göre acil alacam![]()
Of cok zor ben 38+5 te adaya veda ediyorum valla yeterli bence hsndndnd bu kadar dayanabildimKesinlikle kdkdkf bu seneyi full hamile geçirmiş gibiyim doktorumuz 4 gün mühlet verdi yoksa suniyle zorla getirtmeye çalışıcaz![]()
Vajinada batma kanala girmeye başlarken oluyormuş. Kasılmaları takip edin düzenli oluyorsa sabahı beklememek daha iyi olur gibisırtımın sol tarafına da vuruyor ağrı bide vajinama batma oluyor. Doğum belirtisi değildir inşallah ya