Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
ayy pazartesiye ne kaldı şafak 4 birden hızlı geçmeye başladı günler senin saat kaçtaydı doğum 🥲
Cumartesi son bi nstye gel o zaman saat vercem dedi, muhtemelen sabah saatlerinde alır ama cumartesi netleşecek bakalım😍 ay çok az kaldı kııız heyecan yapmamaya sakin kalmaya çalışıyorum ama çok zorr🫠🫠

Kızlar iyi akşamlar. Şu Tolga çeviğin bacak bacak üstüne atma testi var görmüşsünüzdür. Hiç deneyen oldu mu. Ben daha önce denemiştim atabiliyordum bugün atamadım. Bacaklarımı hiçbirşekilde kapatamıyorum bile 😂
Ben iki hafta önce sol bacağımı atıp sağ bacağımı atamıyordum şimdi ikisini de atamıyorum 😅

Çok geçmiş olsun. Bikaç gündür de aklımdaydın bayadır gruba yazmıyorsun diye 😕
Burnum b.ktan kurtulmuyor ki tövbe tövbe ajajs sinirlerim bozuk valla. Tolga çeviğin hareketini 34. Haftamda yapmıştım atamadım eşimle şaşırdık hatta sonra dedik ki daha 1 ay var inandırıcı değil bu dedik.
35 5 de doğurdum işte😀

Burnum b.ktan kurtulmuyor ki tövbe tövbe ajajs sinirlerim bozuk valla. Tolga çeviğin hareketini 34. Haftamda yapmıştım atamadım eşimle şaşırdık hatta sonra dedik ki daha 1 ay var inandırıcı değil bu dedik.
35 5 de doğurdum işte😀
Ben dedim Aybğkeyle keyifleri yerinde o yüzden girmiyor siteye. Meğer başında dertler varmış😅
Demekki hareketin azda olsa doğruluk payı var 😳

Kızlar biliyorsunuz annem geldi. Biz normalde çok anlaşamayız frekansımız hiç tutmuyor. Mesela şu günlerde kendi hamileliğindeki olumsuz koşullardan bahsediyor ve negatif enerji doluyorum. Babam vefat etti yakın zamanda (1.5 yıl önce). Vefatı sırasında da hastane günlerinde yine annemin idrak edemediği şeyler yüzünden kırılmış ve kırmıştık. Şimdi süreci yönetmeye çalışıyorum ama hamile olduğum için tansiyonum yükseliyor canım sıkılıyor ve şimdi yatağa geçtim ağlıyorum. Çabuk kırılan biri miyim bilmiyorum ama çok basit saygı sınırlarım var ve belli bir anlayış seviyesinin altındaki yorumlar da beni daraltıyor. Pişman oldum keşke çağırmasaydım -gerçi çağırmadım ama gerek yok da demedim. O zaman da gelmedi diye gariban hissederdim biliyorum. Ama iğneleyici laf uzmanı ve karamsar ve biraz da incelikten yoksun bir annem var. Ama seviyorum onu. Yani küslük de güdemiyorum, o da küs kalmaz bu huyunu seviyorum ama şimdi resmen sancım başladı. Hamileliğimin son günlerini böyle geçirmek istemezdim.
Canim merhaba yazını gördüm simdi bendrn tavsiye çok sevdiğin insanda olsa hatta eşinde olsa son haftalarını strese sokabilecek indanlarla geçirme. Benim %90 ihtimalle o yüzden oldu erken doğumum ve çok ani oldu. Beni baya etkiledi süreç

Evet desteksiz yapman lazım. Sen böyle yazınca bende bi elimle tutup atmayı denedim zorla oldu. Eşimde o sırada korkuyo dur zorlama doğurcan diyo. Garibim doğum yapmayı bu kadar basit sanıyor ilk çocuk olunca 🤣
doğumla ilgili tek belirtim bu şu ana kadar🤣🤣 eşler çok komik yaa bana hastane çantasını kapattırmıyo, kapatınca doğurcam sanıyo sanırım😅😅

Pazartesi Kızlar Ben Doğurdum geldim yazmanı bekliycem burda 😍
Ayy canım benim😍 kendimi iyi hissettiğim an hemen burda olcam sizi habersiz bırakmam♥️ ben de tek tek hepinizin doğumlarını sizin gibi aynı heyecanla bekliyorum kaç ay ne badirelerle geldik bugünlere, hep yoldaş olduk birbirimize🥹 ayy günüm yaklaşınca ben ağlama hormonları devrede çok duygusalım duygular şelalee🤣🤣

Tekrar dene bakalım bi 😂
Ben bacak bacak üste atmayı bırak amuda kalk deseler kalkarım öyleli bi durumum var ahahash bu kızın geleceği hiç yok allahtan pazartesi zorla alıyoruz yoksa kafayı yedirtir bana🤣
Benim arkadaşım bu testte 3 4 güne doğurmuştu bak belli olmaz ama beklemede kalın bakalım😁
Ben de art arda ikisini de bir solukta attım😂 Daha yolumuz uzun😂

Kızlarr, doğum yapanlar özellikle.. Bu süt sağma makinesi her türlü lazım mı? Yani bebeğimiz sürekli yanımızda olacaksa bile alalım mı? Ona göre acil alacam🫡

Kızlarr, doğum yapanlar özellikle.. Bu süt sağma makinesi her türlü lazım mı? Yani bebeğimiz sürekli yanımızda olacaksa bile alalım mı? Ona göre acil alacam🫡
Evet lazım bence canım, cunku cocugun emmediği zamanlarda sağmak gerekiyor. Mastit olmamak için. Bende lansinoh manuel olandan var memnundum ama rtabi simdi giyilebilir olanları cıkmıs onlarda rahattır samirim

Kızlar bunlar yenidoğan ama benim gözüme büyük geliyor ya 🫠
1000078816.webp

Benim kasılmam çok fazla arttı ya sabahı beklemek zorundayım kızım uyuyor bırakacak kimse de yok.
Sürekli kasılıyor toplanıyor bi yerde 😞

sırtımın sol tarafına da vuruyor ağrı bide vajinama batma oluyor. Doğum belirtisi değildir inşallah ya

Back
X