Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bende yanıyorum Adana da yaşıyorum zaten hava sıcak. Anne ve anneanne baskısı ile icimde atlet üstümde tisort corap terliksiz yere basmadan geziom evde yoksa atlet şort gezcem :) yahu birde normalde hiç olmaz ama ter kokusu ile savaş veriyorum çözümü olan var mi?
Ya ben de Adanadayim. Yeni tasindim. Buraya kış gelmiyo mu ya hala klima yakıyoruz😭

Kizlar philipsin süt sağma makinesini kullanan var mı? Ya da uygun fiyatlı önerebileceğiniz var mı? Bu süt sağma pompaları niye bu kadar pahali ya :/ bide değer mi ? Kolaylaştırıyor mu yoksa en iyisi memede emzirme mi

Canim peki suan nasil bebisin? Tam kaçıncı haftada tamamen bitti. Hala gözleri hafif sarı kuzumun🥺
Benim bebişin eller ayaklar hariç tüm vücudu sararmıştı. Şimdi 20 günlük vücudu tamamen geçti, yüzü ve gözleri kaldı halâ hafif sarı. 40ına kadar anca tam olarak açılır diyorlar
Ama sarılığın o sersemlik iştahsızlık etkisi 10 gün sürdü. 10. Gün sarılık değeri de düştü, bebeğim de canlandı

Lahanayı soğutup koymak iyi geliyormuş yarın lahana alıp onu denicem birde.
Kimse yaşamasın ama sürecimi paylaşırım başına gelen olursa diye.
Çok geçmiş olsun cidden zor bir şey olduğunu duymuştum umarım bir an önce geçer 🥺🩷

Kızlar iyi akşamlar. Şu Tolga çeviğin bacak bacak üstüne atma testi var görmüşsünüzdür. Hiç deneyen oldu mu. Ben daha önce denemiştim atabiliyordum bugün atamadım. Bacaklarımı hiçbirşekilde kapatamıyorum bile 😂

Bianda oldu bugün emzirdim göğsümde acı başladı mememde kist vardı benim o sandım kızımı da 1 saat emzirdim canım da yandı aradan 1 saat geçti titreme ama öyle böyle değil 39 a çıktı ateşim memem kıpkırmızı oldu eşim apar topar acile götürdü orda baktılar mastit dediler sağım yaptılar masajla sende evde yap dediler masaj sağım ve emzirmeyle atlatılıyormuş inşallah faydası olur
Çok geçmiş olsun. Bikaç gündür de aklımdaydın bayadır gruba yazmıyorsun diye 😕

Kızlar iyi akşamlar. Şu Tolga çeviğin bacak bacak üstüne atma testi var görmüşsünüzdür. Hiç deneyen oldu mu. Ben daha önce denemiştim atabiliyordum bugün atamadım. Bacaklarımı hiçbirşekilde kapatamıyorum bile 😂
Haydaaa geliyo bebiş sanki ne dersin😍😍🌸

ben dün denemiştim canım biraz zorla atmıştım tekrar yapsam mı😅

Kızlar biliyorsunuz annem geldi. Biz normalde çok anlaşamayız frekansımız hiç tutmuyor. Mesela şu günlerde kendi hamileliğindeki olumsuz koşullardan bahsediyor ve negatif enerji doluyorum. Babam vefat etti yakın zamanda (1.5 yıl önce). Vefatı sırasında da hastane günlerinde yine annemin idrak edemediği şeyler yüzünden kırılmış ve kırmıştık. Şimdi süreci yönetmeye çalışıyorum ama hamile olduğum için tansiyonum yükseliyor canım sıkılıyor ve şimdi yatağa geçtim ağlıyorum. Çabuk kırılan biri miyim bilmiyorum ama çok basit saygı sınırlarım var ve belli bir anlayış seviyesinin altındaki yorumlar da beni daraltıyor. Pişman oldum keşke çağırmasaydım -gerçi çağırmadım ama gerek yok da demedim. O zaman da gelmedi diye gariban hissederdim biliyorum. Ama iğneleyici laf uzmanı ve karamsar ve biraz da incelikten yoksun bir annem var. Ama seviyorum onu. Yani küslük de güdemiyorum, o da küs kalmaz bu huyunu seviyorum ama şimdi resmen sancım başladı. Hamileliğimin son günlerini böyle geçirmek istemezdim.
ah canim benim seni cok iyi anliyorum. insallah bebegini sag salim kucagina alirsin. sende ki yine annen benim yanimda kayinvalidem var yemek yapmaya gelmis her seye altdan altdan laf sokuyor esimde idare et 1 aya gider diyor. bizi kim anlasin 😐 bazen kabulleniyorum neyse diyorum bazen bunaliyorum. bazende dusunuyorum ki acaba benmi kotuyum o yardima gelmis ama ben istemiyorum. tek istedigim ailemin eskisi gibi olmasi bebegimle birlikte. neyse anneleri kvalideleri napcaz bilmiyorum hic tek care bir sure idare etmek dusunuyorum sonrada alisip kalirlar gitmezler😭

Kızlar nasılsınız okuyamadım hiç mastit oldu bende çok kötüyüm acıdan ağlıyorum ateş titreme ölüyorum. Yine dua için geldim 😞 antibiyotik başladı doktor.
Doğurduğumdan beri başıma gelmeyen kalmadı yarabbim Allahım ya. İki gün öncede deprem yaşadık psikolojim nanay zaten. Dua edin nolur benim için 🥹
Lahana ile biseyler yapıyorlardı yabancılarda tercih ediyor instagramda görmüştüm , bi araştırın denemediyseniz ..

Bilmiyorum ki hurafe mi gerçek mi 🤣
Ben bacak bacak üste atmayı bırak amuda kalk deseler kalkarım öyleli bi durumum var ahahash bu kızın geleceği hiç yok allahtan pazartesi zorla alıyoruz yoksa kafayı yedirtir bana🤣
Benim arkadaşım bu testte 3 4 güne doğurmuştu bak belli olmaz ama beklemede kalın bakalım😁

Ben bacak bacak üste atmayı bırak amuda kalk deseler kalkarım öyleli bi durumum var ahahash bu kızın geleceği hiç yok allahtan pazartesi zorla alıyoruz yoksa kafayı yedirtir bana🤣
Benim arkadaşım bu testte 3 4 güne doğurmuştu bak belli olmaz ama beklemede kalın bakalım😁
Yarın kontrolüm var doktora sorcam bu testi. Ne dicek merak ediyorum 🤣

ayy pazartesiye ne kaldı şafak 4 birden hızlı geçmeye başladı günler senin saat kaçtaydı doğum 🥲

desteksiz yapmak gerekiyo demi, kendi kendime bacağımı kaldıramıyorum bugün ama elimle tutup öteki bacağımın üstüne koyabildim ne olacak şimdi bu sayılır mı🤣🤣🤣
Evet desteksiz yapman lazım. Sen böyle yazınca bende bi elimle tutup atmayı denedim zorla oldu. Eşimde o sırada korkuyo dur zorlama doğurcan diyo. Garibim doğum yapmayı bu kadar basit sanıyor ilk çocuk olunca 🤣

benim de vajinama çok baskı var iki gündür. İğne batıyor gibi oluyor sürekli çok da yormuyorum aslında kendimi

Bel ağrısı doğumdan 1 hafta önce bende de başlamıştı. Fakat hamilelikte herkesin beli ağrıyor diye pek önemsememiştim. Meğerse sancıymış. Bilememişim. Açıklığın yoksa sancıları ilaçlarla durdururlar diye düşünüyorum. Stres yapma canım. Rabbim zorunu kolaylaştırsın 🤲🏻
Bahsettiğiniz bel ağrısı sürekli miydi acaba yoksa dinlendiğinizde geçiyor muydu?

Back
X