Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Canım sızıntı halinde gelirse nasıl anlaşılır bilmiyorum ama fazla gelince anlamamak imkansız oluyor. Çünkü tutamıyorsun idrar gibi. Kendiliğinden akıyor sürekli.

Kuzum sen nasılsın ? Daha iyi misin toparlandımı biraz oğlun.. ne diyor doktorlar kasıma geldik belki bir iki haftaya çıkar? Umarım en yakın zamanda geçersiniz evinize 🙏🌸
A anstz05 canım sen nasılsın? Senin bebiş nasıl size ne diyor doktorunuz

Evet bende böyle okudum. Yarın yine soracağım ama @Neptunnn sanırım ona daha önce ciğer geliştirici yapmalarına rağmen 36+0 da tekrar vurdular diye hatırlıyorum. O bebişte girmedi çok şükür kuvöze🙏 canım senin 22 gün geçmiş doğumdan bu yana şakaaa gibi🌸💕
Ay bende inanamıyorum biliyor musun kilo alıyor yanakları tombikleşiyor yüzü gözü ortaya cıktı iyice. Tam bi fındık ya ben doğurdummm diye diye seviyorum😂

Emme refleksi güçlüyse, ciğerleri de geliştiyse girmiyor küvöze. Alyayı giydirirlerken video cekmiş bizimkiler, hemşirenin eline doğru ağzını uzatıyor dilini cıkarıyor emecekmiş gibi🥹
Odaya geçtiğimizde ben hala sedasyonun etkisindeyken kucağıma vermişler alya hala meme aranıyor, ben diyorum ki ağlama 😁 ama ağlamıyor zaten 😁😁 videolar komedi benim hep 😂çok şeker bi gündü ya hadi doğurun da hepinizin hikayesini merak ediyorum😍

Ay bende inanamıyorum biliyor musun kilo alıyor yanakları tombikleşiyor yüzü gözü ortaya cıktı iyice. Tam bi fındık ya ben doğurdummm diye diye seviyorum😂

Emme refleksi güçlüyse, ciğerleri de geliştiyse girmiyor küvöze. Alyayı giydirirlerken video cekmiş bizimkiler, hemşirenin eline doğru ağzını uzatıyor dilini cıkarıyor emecekmiş gibi🥹
Odaya geçtiğimizde ben hala sedasyonun etkisindeyken kucağıma vermişler alya hala meme aranıyor, ben diyorum ki ağlama 😁 ama ağlamıyor zaten 😁😁 çok şeker bi gündü ya hadi doğurun da hepinizin hikayesini merak ediyorum😍
Yaa valla ben senin mesajları okurken doğum korkumu yeniyorum hemen doğurmak istiyorum ahahahahaha

Selam kızlarım 🌸 Boran Ali’nin küvözdeki 18. günü bugün. 1990 gram olmuş. Birkaç gündür odanın müsait olmasını bekliyorduk. Sonunda bugün oda müsait olunca oğlumu kucağıma aldım ve ilk emzirme denemesini yaptık. Ağzı minicik. Biraz zorlandık ama arada 3-4 fırt çekti 😂 Süt sağma makinesi acıtıyor diyordum ama bebişin emmesi daha fena bir çekilme hissi yaratıyormuş 🥴 Emme refleksi tam olarak geliştiğinde anne bebek uyum servisine çıkaracaklarını söylediler. Sonrasında ise taburcu olacak inşallah. O günü sabırsızlıkla bekliyoruz 🥹

Kuzum sen nasılsın ? Daha iyi misin toparlandımı biraz oğlun.. ne diyor doktorlar kasıma geldik belki bir iki haftaya çıkar? Umarım en yakın zamanda geçersiniz evinize 🙏🌸
A anstz05 canım sen nasılsın? Senin bebiş nasıl size ne diyor doktorunuz
Ay. Canım senin bunu yazdığını daha görmeden ben de size uzun uzun bilgi geçiyordum. Kalp kalbe karşı galiba 🥰

Ay senin de cok az kalmıs doğumuna 😍 gün belli mi canım?
36+5 şu an🫠 gün belli değil vajinal doğum olacak bir sıkıntı olmazsa ilk doğumum olacak🥺 geçen haftaki kontrolde bebeğin kanala girdiğini söyledi doktor. Bekliyoruz bakalım ne zaman gelmek isterse

Odaya geçtiğimizde ben hala sedasyonun etkisindeyken kucağıma vermişler alya hala meme aranıyor, ben diyorum ki ağlama 😁 ama ağlamıyor zaten 😁😁 videolar komedi benim hep 😂çok şeker bi gündü ya hadi doğurun da hepinizin hikayesini merak ediyorum😍

Geçen konuştuk ya sen sedasyon isteyebilirsin falan demiştin. Rüyamda bebek doğmuş ben açığım hala beni dikmemişler daha. Masadayım. Sedasyon istiyorum deyip duruyordum😂😂 ay bende artık heyecanlıyım. Hazır hissediyorum yani. Yarın belli olur kuzum 🌸
Senin kızda nasıl erken geldi bir anda doğurdun kız şaka gibiii

Nurse9535 Nurse9535 canım muayenen kaçtaydı bugün?
Az önce oldum muayene canım. Çatın çok rahat dedi normal doğum için uygunmuş. Bebekte çatıya girmiş ama hiç açılmam yok. Günün dolana kadar gelmezse ya risk alır biraz daha beklersin yada suni sancıyla başlatırız dedi 😕 Bide kilosu geçen haftayla aynı çıktı ama bu yanlış çünkü başını artık tam ölçemiyoruz dedi.
Squat günde 40 kez, sık cinsel ilişki, meme ucuna masaj önerdi.

kızlar benim dün gece saat başı kaldıran sancım vardı adet sancısı gibi alt karnımda, sabahı bekledim zaten doktora gidicem diye ve tek belirtim sancı oldu alt karnıma vajinaya doğru sancı şeklinde sanki damarlarım bağlarım kopuyo gibi bir his, sabah doktora giderken nişanım geldi pembe balgam gibi doktora gittim nst de sancılar 20-60 arası çıktı çatı muayenesi oldum 2 cm açıklık var yarın yatış yapıcam normal doğum denicez bakalım şu an da ara ara gelen yine sancılar oluyor bel ağrım yok genelde belden vuruyor diyolardı ama o yok sadece karnımın alt kısmında keskin ağrılar ve bebişin toplanmaları oluyor. dualarınızı bekliyorum inşallah sağlıcakla alırız bebişlerimizi🍀🙏🏼✨
38+3 üm

Kızlarr okuyamadım ama doğuma girenler var galiba sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏 bende haberler şöyle 12 kasıma 39+1 e doğum randevusu aldım bugün. Gece yaşadığım şey yalancı kasılmaymış ilk hamileliğim de hiç böyle bişey yaşamadım dedim doktora 2. Lerde daha fazla hissedilebilir her gebelik farklı dedi. Çatı muayenesi yaptılar. Normal doğum için zaten uygun değilmiş hatta kadın ilk defa bu kadar dar görüyorum doğum yapan biri için dedi 🤣
Bu arada kilosu 3200 çıktı karnına baktığım da 3400 gibi görüyorum dedi ay çok güldüm bugün ya 🤣 karnıma bakınca 200 gr arttırdı 😅
Bu arada dayanılmıcak ağrım olursa haftaya da planlayabiliriz doğumu sana kalmış dedi. Beklemeyi istiyorum ne kadar durursa o kadar iyi bebek için.
Değişik bi heyecan bastı gün belirlenince 🥹

Az önce oldum muayene canım. Çatın çok rahat dedi normal doğum için uygunmuş. Bebekte çatıya girmiş ama hiç açılmam yok. Günün dolana kadar gelmezse ya risk alır biraz daha beklersin yada suni sancıyla başlatırız dedi 😕 Bide kilosu geçen haftayla aynı çıktı ama bu yanlış çünkü başını artık tam ölçemiyoruz dedi.
Squat günde 40 kez, sık cinsel ilişki, meme ucuna masaj önerdi.
Geçmiş olsun güzel haberler çatı kısmı yani. Gününün dolmasına daha var niye öyle dedi ki anlamadım. Bu squat vs doğumun kolay olması için değil di mi başlaması için. Ne kadar zamanda etki ediyor acaba ben ona göre geç başlayayım😂 Diyorum ama ne kaldı şurda inanmıyorum😂

Kızlarr okuyamadım ama doğuma girenler var galiba sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏 bende haberler şöyle 12 kasıma 39+1 e doğum randevusu aldım bugün. Gece yaşadığım şey yalancı kasılmaymış ilk hamileliğim de hiç böyle bişey yaşamadım dedim doktora 2. Lerde daha fazla hissedilebilir her gebelik farklı dedi. Çatı muayenesi yaptılar. Normal doğum için zaten uygun değilmiş hatta kadın ilk defa bu kadar dar görüyorum doğum yapan biri için dedi 🤣
Bu arada kilosu 3200 çıktı karnına baktığım da 3400 gibi görüyorum dedi ay çok güldüm bugün ya 🤣 karnıma bakınca 200 gr arttırdı 😅
Bu arada dayanılmıcak ağrım olursa haftaya da planlayabiliriz doğumu sana kalmış dedi. Beklemeyi istiyorum ne kadar durursa o kadar iyi bebek için.
Değişik bi heyecan bastı gün belirlenince 🥹
İlk doğumun normal miydi ona rağmen mi darmış hayret ya. Sen y.dışındaydın di mi

İlk doğumun normal miydi ona rağmen mi darmış hayret ya. Sen y.dışındaydın di mi
Yok sezeryandı o zamanda dar demişti doktorum bebeğin kilosu fazla olduğu için sezeryan önermişti iyi ki de sezeryan olmuşum zaten burda ki de aynı şeyi söyledi evet Almanya dayım ☺️

Back
X