Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Canım bende şuan aynıyım. Kordon dolanması sonucu doktor hareketleri izle azalırsa hemen gel dedi. Ama çok stresliyim. Ya uyurken duyamazsam diye diken üstündeyim. Uyumak istemiyorum. Uyanıkken de sürekli hareketlerine dikkat ediyorum yorucu Baya.
Ya peki doktor bir şekilde azalmayı tarif etti mi? Ben sordum bana hissedersin yaa dedi geçiştirdi😂 Kaldım öyle. Yani şu kadar saatte şu kadar gibi… Çünkü her zaman aynı saatlerde de hareketli olmuyor.

beni de ya doktorum çok rahat bu konuda hareket falan saydırmaz veya 2 saatte bir hareket etme şartı yok hatta sabahtan akşama hiç hareket olmazsa hastaneye geç dedi ama ben hep kontrol halindeyim kafayı yicem valla dün gece mesela uyandım hep azdı biraz uykusyzluktan başım çatlıyo son 12 günüm gün sayıyorum😁
Ya ben de sordum dedi ki hissedersin sen yaa😬 sabahtan akşama kadar iyiymiş kafa rahatlatır ama bizimkini değil😂

Geçmiş olsun güzel haberler çatı kısmı yani. Gününün dolmasına daha var niye öyle dedi ki anlamadım. Bu squat vs doğumun kolay olması için değil di mi başlaması için. Ne kadar zamanda etki ediyor acaba ben ona göre geç başlayayım😂 Diyorum ama ne kaldı şurda inanmıyorum😂
Ben sordum ya gününe kadar gelmezse ne olcak diye. İstersen risk alır bekleriz 2 günde bir kontrole gelirsin dedi (bebek kendi dışkısını yapıp enfeksiyon kapabiliyormuş öyle yoğun bakımda yatan bebeklerimiz oldu dedi) yada günün dolunca yatırır suni sancıyla başlatırız dedi. Tabi yine istersen sezaryenle de alabiliriz dedi.
Kız yap sende squat zaten şurda ne kaldı 10 günümüz kaldı. Açılma olması için dedi galiba. Bu arada benim vajinal kemiğim çok sızlıyor, arada bir makata ve vajinaya doğru baskı da oluyor ama açılma yok 🤷‍♀️

Ya peki doktor bir şekilde azalmayı tarif etti mi? Ben sordum bana hissedersin yaa dedi geçiştirdi😂 Kaldım öyle. Yani şu kadar saatte şu kadar gibi… Çünkü her zaman aynı saatlerde de hareketli olmuyor.
Hareket sayımı bende yapmıyorum zaten insan kafayı yiycek gibi oluyorr bazen okadar hareketsiz oluyorkii krnımın içi bomboşş gibi oluyorr bazen çok sert hareket edşyor bazen çok hafif yani bunları ayırt edip takip etmek zor ve stresli gerçektenn

Geçen konuştuk ya sen sedasyon isteyebilirsin falan demiştin. Rüyamda bebek doğmuş ben açığım hala beni dikmemişler daha. Masadayım. Sedasyon istiyorum deyip duruyordum😂😂 ay bende artık heyecanlıyım. Hazır hissediyorum yani. Yarın belli olur kuzum 🌸
Senin kızda nasıl erken geldi bir anda doğurdun kız şaka gibiii
Söylüyodum size vahşi kelebek bu durmuyo yerinde diye. Resmen meme emmek için acilen doğdu hahahahahaga😂😂

Ay yarın kaçta randevun? Çıkınca haber ver bakalım merakla bekliyorum😍 Tansiyon aletinden kurtulmak harika bi duygu. Şuan mesela yüksek seyrediyor ama hiççç umrum değil😂

Kuzum sen nasılsın ? Daha iyi misin toparlandımı biraz oğlun.. ne diyor doktorlar kasıma geldik belki bir iki haftaya çıkar? Umarım en yakın zamanda geçersiniz evinize 🙏🌸
A anstz05 canım sen nasılsın? Senin bebiş nasıl size ne diyor doktorunuz
İnşallah yarın taburcu dediler. Kaç aydır hastanelerdeyim. Şükür evime kavuşcam artık 🥰

Ben sordum ya gününe kadar gelmezse ne olcak diye. İstersen risk alır bekleriz 2 günde bir kontrole gelirsin dedi (bebek kendi dışkısını yapıp enfeksiyon kapabiliyormuş öyle yoğun bakımda yatan bebeklerimiz oldu dedi) yada günün dolunca yatırır suni sancıyla başlatırız dedi. Tabi yine istersen sezaryenle de alabiliriz dedi.
Kız yap sende squat zaten şurda ne kaldı 10 günümüz kaldı. Açılma olması için dedi galiba. Bu arada benim vajinal kemiğim çok sızlıyor, arada bir makata ve vajinaya doğru baskı da oluyor ama açılma yok 🤷‍♀️
Hangi pozisyonda sızlıyor daha çok? Bende yok ya kesin benimki girmedi kanala falan yavrum babasına çekmiş erteliyor😂

Söylüyodum size vahşi kelebek bu durmuyo yerinde diye. Resmen meme emmek için acilen doğdu hahahahahaga😂😂

Ay yarın kaçta randevun? Çıkınca haber ver bakalım merakla bekliyorum😍 Tansiyon aletinden kurtulmak harika bi duygu. Şuan mesela yüksek seyrediyor ama hiççç umrum değil😂
Canım sen maşallah anne olmak için dünyaya gelmişsin,seni çok tebrik ediyorum.Evladın çok şanslı,çalışma hayatına dönme düşüncen olacak mı

Hangi pozisyonda sızlıyor daha çok? Bende yok ya kesin benimki girmedi kanala falan yavrum babasına çekmiş erteliyor😂
Senin doktorun hiç yorum yapmadı mı bebğin pozisyonuyla falan alakalı.
Oturup kalkarken, ayaktayken falan ağrı oluyor. Ağırlaştıkça zorlamaya başladı hamilelik 🤰

Senin doktorun hiç yorum yapmadı mı bebğin pozisyonuyla falan alakalı.
Oturup kalkarken, ayaktayken falan ağrı oluyor. Ağırlaştıkça zorlamaya başladı hamilelik 🤰
Yok ya yapmadı ben de suyun artması meselesiyle öyle ilgiliydim ki hiç sormadım. Ama girse söylerdi diye düşünüyorum özellikle de seninki gibi ağırlığını ölçerken derdi kafası girmiş ölçülmüyor diye.

Canım sen maşallah anne olmak için dünyaya gelmişsin,seni çok tebrik ediyorum.Evladın çok şanslı,çalışma hayatına dönme düşüncen olacak mı
Oyy canım benim hepimiz öyleyiz hepimizz ♥️
Hamileyken çalışma hayatına dönmeme kararı almıstım ama şuan fikrim çok değişti. Anaokulundan beri her zaman aktif şekilde okula işe gitmiş biri için ev hayatı biraz zormuş. Kendi mental sağlığımı korumalıyım ki bebişe de daha cok faydam olsun. İznim bittiğinde dönerim ben bankaya. Sen ne düşünüyorsun bu konuda

Kızlar göğüslerimize kremleri kaçıncı haftada sürmeye başlamak lazım,bir de lansinoh balmını aldım ama acaba krem de mi almak lazım
Kuzum lansinoh çok güzel nemlendiriyor her emzirme sonrası sürmek gerekiyor. Ben ilk zamanlar önemsemedim, pompa falan da kullanınca göğüs uçlarım yara oldu. Alyanın cocuk doktoru nipple care diye bi tedavi edici bitkisel krem yazdı onu da aldım. Ama kokusu hiç hoş değil bence, sadece sordun diye söylüyorım belki araştırırsın ihtiyaç durumunda alırsın. Bi kez kullandım iyi geldi ama bi daha kullanmadım, lansinohu düzenli kullanmaya basladım sonra ve yaralar düzeldi. Bu arada lansinoh tişörte pijamaya falan değerse cok fena yağlı iz bırakıyor

Bugün kontrolde aynı şeyleri konustuk doktorumla, bende bgn 40. Haftama girdim ve doktorum 40 hafta dolana kadar dogmamis olursa haftaya kontrolde ne yapmamiz gerekecek onları konusuruz dedi,bende ne gibi dedim, suni sancı olarak acilmayi deneriz dedi, bu hafta perine masajı yağı ile masajı anlattı, ama benlik degil hic yagida almadim, icerigi bugday varmis o bolgeyi yumusatiyormus, oglumda 39+5te gelmisti beklerim ben dedim bir sorun olmadikca kontrolede gelirim dedim bakalim hakkimizda hayirlisi ama su an psikolojik olarak vajina alt kismima doooonk giren sızılar var bence ben 2-3 un icinde dogururum cmt. Gununu 1 kasım da dogurayim diye soylemistim cok ama 🤣 tatil gunu gelsin sancım dogurayim gitsin, cunku sonrasini beklemek stresi arttirir
Allahim hakkimizda hayrını eyle saglicakla kavusalim evlatlarimiza

Kızlar siz nefes almakta zorlanıyor musunuz. Dünden beri sürekli derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum. Bebiş epey tombiklemiş 2 gün önce 3600 çıktı. Acaba kilosundan dolayı mı böyle sıkıştım bu şekil nasıl uyuyacağımı da bilmiyorum
evettt hem de çok uzun zamandır ve çarpıntı da oluyo nerdeyse her gün benim de pazartesi bu kilodaydı ama onunla alakalı mı bilmiyorum

kızlar göbeğimi bugün ikiz sandı aile hekiminde biri ya üzüldüm biraz nedense gerçi baya iltifat da etmişti sağ olsun ama ayı gibi hissettim kendimi 🥲🥲🥲 son günler çok zormuş

Bugün kontrolde aynı şeyleri konustuk doktorumla, bende bgn 40. Haftama girdim ve doktorum 40 hafta dolana kadar dogmamis olursa haftaya kontrolde ne yapmamiz gerekecek onları konusuruz dedi,bende ne gibi dedim, suni sancı olarak acilmayi deneriz dedi, bu hafta perine masajı yağı ile masajı anlattı, ama benlik degil hic yagida almadim, icerigi bugday varmis o bolgeyi yumusatiyormus, oglumda 39+5te gelmisti beklerim ben dedim bir sorun olmadikca kontrolede gelirim dedim bakalim hakkimizda hayirlisi ama su an psikolojik olarak vajina alt kismima doooonk giren sızılar var bence ben 2-3 un icinde dogururum cmt. Gununu 1 kasım da dogurayim diye soylemistim cok ama 🤣 tatil gunu gelsin sancım dogurayim gitsin, cunku sonrasini beklemek stresi arttirir
Allahim hakkimizda hayrını eyle saglicakla kavusalim evlatlarimiza
Perine masajını bende yapamadım ya. Squat, sık cinsel ilişki falan önerdi bana. Benimde vajinaya arada batmalar oluyor canım acaba doğumun yakın olduğuna mı belirti bu. Senin açılmanda mı hiç olmamış. Bende hiç açılma yok ya ona üzüldüm biraz bugün Bayada sızı hissediyordum alt tarafta.

Back
X