Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar nergiscicegi6 nergiscicegi6 yazdı mı hiç nasıllar acaba
Selam canım benim merak ettiğin için teşekkür ederim… benim kızçe pazartesi doğdu, doğum sırasında biraz su yutmuş o yüzden sık sık emzirmem gerekti. Ama bizim kız memeyi tutmakta zorlandı öyle olunca ben de çok yıprandım. Burnu tıkanıyor hala sümük yoluyla atıyor sıvıyı. Bu tıkanmalar tabi ödümüzü patlatıyor :( sen nasılsın

Selam canım benim merak ettiğin için teşekkür ederim… benim kızçe pazartesi doğdu, doğum sırasında biraz su yutmuş o yüzden sık sık emzirmem gerekti. Ama bizim kız memeyi tutmakta zorlandı öyle olunca ben de çok yıprandım. Burnu tıkanıyor hala sümük yoluyla atıyor sıvıyı. Bu tıkanmalar tabi ödümüzü patlatıyor :( sen nasılsın
Aspire ediyorsunuz demi canım. Otribebenin aspiratörü var kullanışlı gibi. Özellikle emzirmelerden önce çekersen rahat olur 😌

Aspire ediyorsunuz demi canım. Otribebenin aspiratörü var kullanışlı gibi. Özellikle emzirmelerden önce çekersen rahat olur 😌
Bugün kontrolümüz vardı doktor aspire tahriş eder şu anlık sadece serum fizyolojik damlatın dedi…ikisi de benim fobim zaten bakalım yapabilecek miyim 🥲

Yeni gördüm kusura bakma bir süredir giremiyordum. Hiç bişey yapmadım güzel kuruttum sadece çok göbeğine sürtmeden pamukla kuruladım iyice 🤗
Kalan kısım da kendisi düşer değil mi ? Baktım üstte tutuyor göbeğin içinde kalmamış bir şey 😅

Herşeye normal diyor doktorlard😀

Canım 40 ı beklemeden suni sancı sonrasına sezeryan mı dedi neden biraz daha kendi sancını beklemedii kilodan dolayımı benm bebişin kilosu çok yüksek değil doktorda bna 40 beklemicekmiş gibi konuştuda merak ettm
Evet iri bebekmiş 3800 baş çevresi öndeymiş 40 kadar beklersek zorlar dedi pazartesi 39+1 olucam suni sancı deniycez olmazsa Sezen sizin haftamız kilonuz ne

Kızlar lohusalığı en hafif atlatmak için ne yapılmalı acaba,yakınlarınızdan filan duyduklarınız neler 🙃
Yardımcı olacak birileri varsa yemek temizlik için vs bebek uyurken sen de uyu dinlen. Eşin yardımcı oluyosa mesela 3. Kişiye gerek bile yok. Beslenmene dikkat et. Ve duyma kimseyi he he de geç. 🫣 Doktorum bana doğum sonrası taburcu olurken 40 güniçin cezai ehliyetin yok istediğini yapabilirsin dedi 😂😂 sevdiğine sen bana iyi geliyosun yanımda dur sevmediğine bana iyi gelmiyosun uzak dur de geç dedi. 😜

Hiç tecrübeli değilim konuyla alakalı ama stres yapmayın 🙏🏻iyi olmanıza sağlıkla kavuşmanıza çok sevindim
İyiyiz çok şükür biz de gün sayıyoruz bekliyoruz bebişimizi 😍

Bugün kontrolümüz vardı doktor aspire tahriş eder şu anlık sadece serum fizyolojik damlatın dedi…ikisi de benim fobim zaten bakalım yapabilecek miyim 🥲
Ya bilmiyordum yenidoğanda yağılmadığını Serum fizyolojikle yumuşayıp akıyor demekki. Heralde yapa yapa alışırsın canım insan korkar tabi ilk yaparken.

Dün gece burnum tıkalı gibiydi zor nefes alıyordum. Gece gece aklıma ya doğumda da böyle olursa nasıl silicem ben korkusu düştü😂 sonra çocuğun aspiratörünü kullansam nolur falan diye düşündüm😂
Bana ebe doğumda burun tıkanıklığı için eczaneden cold-mix almamı önerdi. Kullanmadığım için henüz bir yorumum yok ama dediği için aldım. Siz de bakın isterseniz

Bana ebe doğumda burun tıkanıklığı için eczaneden cold-mix almamı önerdi. Kullanmadığım için henüz bir yorumum yok ama dediği için aldım. Siz de bakın isterseniz
Ya teşekkür ederim gerçekten derdini söylemeyen derman bulamıyor alacağım inş.

• Muhteşem
Reactions: Uva
Kızlar iyi akşamlar 38+5 bugün kontrolde bebek 3800 gram çıktı normal doğum istiyorum doktor korkuttu iri dedi zorlanırsın dedi ben yinede denemek istediğimi söyledim pazartesi gün verdi suni sancı verecek olmazsa sezeryana dönecek benim gibi bebeği iri olan var mı ilk doğumum olucak korkuyorum çok zorlanırmıyım epiduralde yapacak normal olursa
kaç gün önde çıktı

Canlarım ben doğum yaptım
Biraz zor geçti ama birkaç saati atlatinca çok güzel hiç korkmayın melekler gibi yanımda sapsarı bir oğlum oldu . Emmesi çok kuvvetli değil küçücük olduğu için ama çok güçlü mama takviyesi verdim şimdilik bestlak damlayı suyuma katıyorum günde yirmi damla sanırım umarım işe yarar biraz göğüs ucum büyük ama hemşire o sorun değil damağına yiter emer dedi

Onları benden de istedi canım. 5 tüp kan aldılar bi de idrar tahlili. Ve aylardır geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum eşliğinde yine doğuma gidicem🫠🫠
O idrar yolu iltihabı ne illet bir şey yaa, 3 kere falan yaşadım 🙁 şu an bakılsa yine olabilir yani, doğum öncesi testler yapıldığında göreceğim bakalım geçmiş mi sessizce duruyor mu kenarda. Kolay bir doğum diliyorum sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Canim hic zor degil, bebegi saga yatirip sol burun deligine 3 damla, sola yatirip sag burun deligine 3 damla damlatiyorsun, doktorun dedigi gibi cekmene gerek yok.

Biraz zor geçti ama birkaç saati atlatinca çok güzel hiç korkmayın melekler gibi yanımda sapsarı bir oğlum oldu . Emmesi çok kuvvetli değil küçücük olduğu için ama çok güçlü mama takviyesi verdim şimdilik bestlak damlayı suyuma katıyorum günde yirmi damla sanırım umarım işe yarar biraz göğüs ucum büyük ama hemşire o sorun değil damağına yiter emer dedi
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 😍

Canım geçmiş olsun maşallah🧿 Darısı başımıza😊

Back
X