Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Herkese motivasyon dağıtırken senin bebo içerde çay kahve içiyor galiba bacımmmm😂😍 hadi gelmiyo mu daha yaa kaç haftalık oldun
Ahahahha çilek ya shsjd kız valla böyle bi istikrar yok ne sancım var ne bişey her yolu denedim gelmedi pazartesi günü 3 Kasımda inşallah zorla çıkarıcaz hanfendiyi içerden🤣🤣 39 hafta oldum yaa🫠

İyiyim canım. Sen nasılsın, kelebeğin nasıl? Benim minik savaşçı toparladı çok şükür. Dün ilk defa emzirme denemesi yaptık 🥹
Ayyy ona dokunmak muhtesem değil mi😍 çok sevindim canım yakın zamanda kavuşursunuz inşallah paşayla🤲🏼
Benim kelebek de iyi şükür emip uyuyup büyümeye calısıyor😍 kusmalar başladı bu ara o bi sinir ediyor beni

Kızlar oto koltuğu alan var mı aranızda? Bu indirimde almak istiyorum ama daha hiç bakmadım incelemedim, fikir almak istiyorum eğer alan varsa

2.doğumumda oğlum 4200 gr doğdu ve normal oldu kendi sancım o kadar çoktu ki gayette iri bir bebekti ve vajinal varislerim de vardı ama doktor kesi atmam gerekirse atacağım yerde değil dedi ve normal doğurttu bazı doktorlar da hiç risk almıyor direkt sezeryan diyor normalde varisin olması bile sezeryan sebebi ama benim doktorum çok normal doğumdan yana herhangi bir risk yoksa tabi şuan mesela sezeryan yapacak eşi önde geldiği için
Benimki direk sezeryan diyor sancım açılmam yumuşamamda yokmuş ama pazartesi suni sancı deniycegiz ama sezeryan daha güvenli geliyor hayırlısı olsun inşallah Allah yardımcımız olsun

Selam kızlar bende kontrolden çıktım tam 37+0 im yine iki hafta önde gidiyoruz ama ne açılma ne sancı nede servikal uzunlukta bir kisalma var 😔 bu hafta sık yürüyüş ve cinsel ilişki önerdi ben gebelik başından beri asla ilişkiye girmiyorum fobi oluştu neden bilmiyorum bu şekilde yapamiycami söyledim. Oda bana bazı egzersizler ve yürüyüş önerdi bebek baş geliş ama hala kanalda değil 4 kilonun altında kaldığı sürece 39 da suni sanci deneriz dedi.😔 Bide o sanciyi çekip sezeryana gitmek dusuncesi aklımdan cikmiyor. İnsanin dogurasi varsa doguruyor evde yatarak 37-38 aralığında normal doğum yapan çok arkadaşım var. Ama hepsinde azda olsa açıklık vardı bende neden hiç yok😔 acaba bundan sonra oluşur mu

Kızlar sezaryenden önce göbeğimizdeki tüyleri alıyor muyuz? Alıyorsak sizler neyle aldınız?

Kızlar merhaba. Ben Ekim annelerindenim, doğum yaptım çok şükür darısı hepinizin başına 🩷 Doktorum doğum sancısını tetiklemek için ahududu yaprağı çayı tavsiye etmişti. Ben faydalandım Allahın izniyle. Bazılarınızın doktoru da önermiş olabilir. Piyasada çok bulunan bir şey değil. Eşim özel bir aktardan temin etmişti. Elimde açılmamış 1 paket var. İhtiyacı olan bana özelden mesaj atarsa ücretsiz gönderebilirim. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum 🌸

Kızlar selam
Bugün benimde kontrolüm vardı tam 38 haftalık olduk şuan doktor bir parmak açıklık var dedi yürüyüş squat önerdi artık haftada 2 gün kontrole gidiyorum her gittiğimde alttan açıklık muayenesi ve nst ye giriyorum bebek salı günü 3400du yine aynı çıktı ama doktor yanılma payı olur illaki az veya çok dedi
Vajinal doğum istiyorum en başından beri herhangi bir engelde yok bunun için ama korkuyorum kilosu daha da yükselir de çok zorlanirim diye zaman yaklaştıkça sezeryan mi olsam diye düşünmüyor değilim ve sıfır enerjim var cidden yürüyüş falan yapamıyorum yapsam da 10 dk sonra karnım semsert oluyor nefes alamıyorum kafam çok karışık
Doktor kararını ver sezeryan istiyosan tahlillerini falan yapmamız lazım diyo enfeksiyonum var grip oldum üstüne 0 olan enerjim diplere çöktü artık ilişki desem bu enfeksiyonla ilişki de yaşamak istemiyorum ki zaten yapamıyoruz kaç haftadır bebeğe geçer enfeksiyon diye ayrı korkuyorum of of stres oldum iyice

Kiminin hafif kanlı, kahve gibiymis, kiminin kremsiymis jel gibi
Benim nisanim oglumda dogumdan 3 gun once beyaz kan damarli birseydi, ikinci geldiginde kahverengiydi ertesi sabah dogurdum zaten

Ama bu sabahtan beri kremsi sulu akintim oluyor suphelenmiyor degilim 😅bgnku kontrolde nst de sancim cikmadi hic, bebegimde kanalda degil ama akintidan cok iskillendim
Benim de şu an akıntı şeklinde geliyor dediğiniz gibi ama daha çok şeffaf renkte sümüksü bir akıntı ve az da değil. Dün nst’de sancım da çıktı ama doğuracak kadar değil. 100’e vuran iki sancım çıktı. Açıklık ve çatı muayenesi istediler. Ben de çatı muayenesi olmak istemediğim için tabiri caizse hastaneden firar ettim 🤣 bu gittiğim devletti, kendi doktoruma önümüzdeki hafta gidebileceğim bir haftada doğurmam herhalde değil mi daha 36. haftadayım zaten 🥹🥹🥹

kızlar merhaba doğum yapan arkadaşların gözü aydın doğuma gireceklere de Allah kolaylık versin hayırlısıyla bebişleri kucağınıza alın inşallah🥰

biz de bugün 39. hafta olduk kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek ama hiç belirtim yok ne zaman doğuracağım çok merak ediyorum🥹🥲🥲

Benim de şu an akıntı şeklinde geliyor dediğiniz gibi ama daha çok şeffaf renkte sümüksü bir akıntı ve az da değil. Dün nst’de sancım da çıktı ama doğuracak kadar değil. 100’e vuran iki sancım çıktı. Açıklık ve çatı muayenesi istediler. Ben de çatı muayenesi olmak istemediğim için tabiri caizse hastaneden firar ettim 🤣 bu gittiğim devletti, kendi doktoruma önümüzdeki hafta gidebileceğim bir haftada doğurmam herhalde değil mi daha 36. haftadayım zaten 🥹🥹🥹
Bilmiyorum ki kiminde enfeksiyon akıntısı olabilirmis, kiminde mukus tıkacı olabilirmis, benim hafif hafif devam ediyor dun acikligima bakmadi doktor ama idrar tahlil sonucumda enfeksiyon cikmadı, bebek gelmeden o bolgeyi bakteri vs gibi enfeksiyonlara karsi temizledigi bir siviymis bu, bana oyle dedi bakalim sanci bekliyorum bende kolaylikla olsun herseyimiz insallah😃evet haftaniz erken ama kasım annelerinin cogu sizin haftanızda saglikla aldılar bebislerini kucaklarına insallah sizinde gonlunuze gore olur hersey

Benimki direk sezeryan diyor sancım açılmam yumuşamamda yokmuş ama pazartesi suni sancı deniycegiz ama sezeryan daha güvenli geliyor hayırlısı olsun inşallah Allah yardımcımız olsun
bende de 39+4 tüm iri bebek olduğunu söylüyordu zaten hatta kıyafetleri büyük al diyordu ama yinede kilosunu ultrasonda son zamanlarda net ölçemiyoruz da diyordu yanılma payı olabilir diyordu. 39. haftamda kontrole gittiğimde alttan muayene etmişti açıklığın var demişti 2 3 cm kadar ve doğumu başlatmak için müdahale yapmıştı sonra zaten sen bugün doğurursun dedi eve yollamadı nst ye soktu sancılarım çıktı sonrada zaten sancılar artmaya başladı ve doğumum oldu

Back
X