Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallahh canım gözün aydınn inşallah Sağlıkla büyüsünnKızlar iyiyiz bizbebişte yanımda gayet iyi
ağrılarım var o yüzden tel bakamıyorum çok herkese teşekkür ederim

Ayyyy o biraz yürüyünce yukarı toplanması, karnın sertleşmesi beni de mahvetti aylardır. Toplandığında nefesimi de zorlaştırıyor sıpa. Uzanayım hemen normale dönüyor. Tembel mi olacak bunlar anlamadım kiAynen öyle canım bende merak ediyorum ben iki adım atsam yatağa koşmak istiyorum öyle bir enerjisizlik belim karnim sırtım heryerim ağrıyor yürüyüş falan yapınca bebeğim toplanıyor bı yere
Bu şekilde nasıl olucak bilmiyorum bir ay önce çok iyiydim zaman yaklaştıkça kanım çekildi resmen uyumak istiyorum sadece kendimi zorlasam da vücudum izin vermiyornasıl normal doğum yapicaz acaba bu sekilde

ama içerde kıpır kıpır hareket etmeyi de biliyor, biz azıcık yürüyünce hemen yukarı kaçıyorlar
 ama içerde kıpır kıpır hareket etmeyi de biliyor, biz azıcık yürüyünce hemen yukarı kaçıyorlar 
Haydi gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün. Sizlerle beraber sağlıklı uzun ömürleri olsunKızlar iyiyiz bizbebişte yanımda gayet iyi

Ay bi ben böyleyim sanıyordum yaaAyyyy o biraz yürüyünce yukarı toplanması, karnın sertleşmesi beni de mahvetti aylardır. Toplandığında nefesimi de zorlaştırıyor sıpa. Uzanayım hemen normale dönüyor. Tembel mi olacak bunlar anlamadım kiama içerde kıpır kıpır hareket etmeyi de biliyor, biz azıcık yürüyünce hemen yukarı kaçıyorlar

Bende öyle düşünüyorum tamamen vücut yapısıyla alakalı bence ilk doğumunda pat diye hiç acı çekmeden doguranlarda var 3-4 tane doğurup her doğumu zor olanlarda var... Ama nefes teknikleri falan ise yarıyor bence onların faydası olduğunu düşünüyorum doğum kampı gurubu var Instagram'da orda bir hocadan ders aldım gurubumuz var doğum yapanlar tecrübelerini anlatıyor gerçekten faydasını görüyorlar he ben yapıyor muyum desen son iki dersi yapamadim bileBenim doktorum vajinal doğum spontane olur dedi geçen gün perine masajını sorduğum zamandiyor ki kimi kadın var, bir anda gelir birkaç saate doğurur kimi de var yıllardır spor yapıyordur sancısı gelmez suni veririz 20 saat çeker sezaryene alırız. Her şey şans bebeğin nasıl gelmek isterse öyle gelecek.
Belki de doğru söylüyor yani bilmiyorum ki.

Kızlar iyiyiz bizbebişte yanımda gayet iyi

sağlıkla büyütün inşallah
 sağlıkla büyütün inşallah 
Aynen benimki sanki hareket etmemi istemiyor hemen kıvrılıp karnımı iki büklüm yapiyo yatınca rahatlıyorum hayır bana bı işaret gönderse sen yat ben rahat dogucam merak etme dese canima minnetAyyyy o biraz yürüyünce yukarı toplanması, karnın sertleşmesi beni de mahvetti aylardır. Toplandığında nefesimi de zorlaştırıyor sıpa. Uzanayım hemen normale dönüyor. Tembel mi olacak bunlar anlamadım kiama içerde kıpır kıpır hareket etmeyi de biliyor, biz azıcık yürüyünce hemen yukarı kaçıyorlar

bizim bebisler tembel çıktı doğunca da böyle olurlar mi acaba
 bizim bebisler tembel çıktı doğunca da böyle olurlar mi acabaAyyyy gözünüz aydın bebişimm Allah analı babalı büyütsünKızlar iyiyiz bizbebişte yanımda gayet iyi

Bende aynı valla ta nefesim kesiliyor yaa serleşiyor karnım kasılıyor insan korkuyor bi sinyal verseler bizde rahatlasakAynen benimki sanki hareket etmemi istemiyor hemen kıvrılıp karnımı iki büklüm yapiyo yatınca rahatlıyorum hayır bana bı işaret gönderse sen yat ben rahat dogucam merak etme dese canima minnetbizim bebisler tembel çıktı doğunca da böyle olurlar mi acaba

İnan bu konuda sıfır tecrübeliyim bende kiminin ki durmuyor kiminin ki gelmek bilmiyor arkadaşım 42. Hafta da doğurdu suni sancıylaTürkiye de olsaydım 39 da sezeryana girmiştim şimdi o kadar bunaldım ki diyordu o da yurtdışın da yaşıyor mecbur beklemek zorunda kalmıştı ama kafayı yiyecekti artık
Ay yok benim ne açılma ne sancı hiç bişey yokmuş canım kendi kendime triplere girdim ama ciddi sancım vardı gece nasıl bi yalancı kasılmaysa artıkay son ana kadar hazır olamıcaz herhalde bacım 12 kasıma gün verilince erken mi acaba diye bi düşünmedim değil eşim diyor daha ne kadar tutabilirsin gelsin artık sevelim

haha belli olunca insan bir panik oluyor napcaz ya bende de bir duygu dalgalanması yaşıyorum her şey üstüme geliyor sanki
 haha belli olunca insan bir panik oluyor napcaz ya bende de bir duygu dalgalanması yaşıyorum her şey üstüme geliyor sankiİyi etmişsiniz bence kafanız rahatlamıştır ben her şeyi sona bıraktığım için alel acele şu an her şeyi halletmeye çalışıyorumYahu ben fazla mı telaş yapıyorum bilemedim ama 36+2’deyim. Dün koltuklarımı yıkattım, bugün bir abla çağırdım evi baştan sonra tertemiz yapacak. Hastane çantası falan 1 ay önceden hazırdı. Bir tek kedimin tüylerini kestirmek kaldı iş olarak. Ama şimdi de korkmaya başladım her şey hazır diye gelmesin bu çocuk erkendenama hazırlıksız olursa diye de içim hiç rahat değildi. Karmakarışık duygulardayım yani

gelse de bir şey olmaz annesi artık 36 bitmiş sağlıkla gelsin inşallah
 gelse de bir şey olmaz annesi artık 36 bitmiş sağlıkla gelsin inşallahTesekkur ederim evet onu biliyorum son haftalar diye de konusunu gorunce sormak istedim tecrube olsun diyeEvet korunmasız olması gerekiyor çünkü semen rahim ağzını yumuşatıp açılmasını hızlandırıyor. Ama son haftalarda öneriliyor sizin için şuan erken. Mesela bize daha bu hafta önerdi doktorumuz.

Sorma valla bende çok gerginim hep eşime patlıyorum Allah ona sabır versin bana da merhamet yazık adamın sesi içine kaçtı iyice jshdjddhaha belli olunca insan bir panik oluyor napcaz ya bende de bir duygu dalgalanması yaşıyorum her şey üstüme geliyor sanki
 38+4 te kendi sancımla başladı ama suni sancıyla devam ettik doğumu hızlandırmak için. kesim oldu bebiş iri olduğu için doktorum 3500 kg bekliyodu ama 4 kilo gelince kesi oldu ordaki dikişlerde yanma var şimdilik, bebişimi emzir uyutla geçiyor şu an zamanım
 38+4 te kendi sancımla başladı ama suni sancıyla devam ettik doğumu hızlandırmak için. kesim oldu bebiş iri olduğu için doktorum 3500 kg bekliyodu ama 4 kilo gelince kesi oldu ordaki dikişlerde yanma var şimdilik, bebişimi emzir uyutla geçiyor şu an zamanım hepiniz sağlıkla alın inşallah bebeklerinizi kucağınıza
hepiniz sağlıkla alın inşallah bebeklerinizi kucağınıza

Ah maşallah paşayakızlar ben bugün 12.10 da doğurdum çok şükür, epiduralli vajinal doğum yaptım. oğlum 4 kilo 51 cm doğdu, çok zor bir doğumdu sancı süreci özeliklekesim oldu bebiş iri olduğu için doktorum 3500 kg bekliyodu ama 4 kilo gelince kesi oldu ordaki dikişlerde yanma var şimdilik, bebişimi emzir uyutla geçiyor şu an zamanım
hepiniz sağlıkla alın inşallah bebeklerinizi kucağınıza

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
 Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
Evet bir rahatlama geldi gerçekten de işler bitince. Hazırlıklarını tamamlayan herkese de kolaylık diliyorum, bitirince çok rahatlıyor insan bekliyorum hepinizi ehehehİyi etmişsiniz bence kafanız rahatlamıştır ben her şeyi sona bıraktığım için alel acele şu an her şeyi halletmeye çalışıyorumgelse de bir şey olmaz annesi artık 36 bitmiş sağlıkla gelsin inşallah

Bende yataktan kalktığım da çok fenayım gece beni dövmüşler ordan oraya atmışlar sankiKizlar bu aralar mide yanmalarimda azaldi cok sukur, bebis asagiya indi diye mi acaba. Bir de bu aralar bel agrim oluyor, yataktan kalktigimda zor yuruyorum tutuluyor her yerim, annem pazartesi geliyor o zamana kadar dayanicam insallah38i gormem gibi ben

ananeyi bekler bebiş bence ya
 ananeyi bekler bebiş bence ya 
Hiç zannetmiyorum keşke o kadar sakin olsalar, gece olunca show başlıyor. Uyuyacak mıydın anneeee benim uykum yok diye tüm yeteneklerini sergiliyor sizlerin de öyle biliyorum yorumlardanAynen benimki sanki hareket etmemi istemiyor hemen kıvrılıp karnımı iki büklüm yapiyo yatınca rahatlıyorum hayır bana bı işaret gönderse sen yat ben rahat dogucam merak etme dese canima minnetbizim bebisler tembel çıktı doğunca da böyle olurlar mi acaba
 ben mesela akşam 9’da yatırırmış annem, sabah 9’a kadar uyurmuşum zor beslermiş uyandırıp. Keşkeeee bana çekse ahh ahhhh
 ben mesela akşam 9’da yatırırmış annem, sabah 9’a kadar uyurmuşum zor beslermiş uyandırıp. Keşkeeee bana çekse ahh ahhhh