Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    221
kızlar ben bugün 12.10 da doğurdum çok şükür, epiduralli vajinal doğum yaptım. oğlum 4 kilo 51 cm doğdu, çok zor bir doğumdu sancı süreci özelikle🥹 38+4 te kendi sancımla başladı ama suni sancıyla devam ettik doğumu hızlandırmak için. kesim oldu bebiş iri olduğu için doktorum 3500 kg bekliyodu ama 4 kilo gelince kesi oldu ordaki dikişlerde yanma var şimdilik, bebişimi emzir uyutla geçiyor şu an zamanım🥰hepiniz sağlıkla alın inşallah bebeklerinizi kucağınıza💝🙏🏼🧿
Gözünüz aydın🤩 sağlıkla büyüsün inşallah🥰🧿

Kızlar iyi geceler 💤 5 günlük bebeğimle ve üç yaşında oğlumla uğraşıyorum gerçekten ikinci çocuk zormuş 😂 sizden bir ricam olacak bilen tavsiye verirse çok sevinirim. Benim sütüm gelmemişti üçüncü gün hastaneden eve geçince pompa kullandım duş derken gelmeye başlamıştı tam. Şimdide koltuk altımda yumru oluştu ve bir göğsümde şişlik ve tıkanma var. Çok moralim bozuldu ilk oğlumda böyle bir sorun yaşamamıştım. Tecrübesiz kaldım ve korkuyorum ne yapmam lazım duşa girdim falan yarın doktora gitmeyi düşünüyorum

Kızlar iyi geceler 💤 5 günlük bebeğimle ve üç yaşında oğlumla uğraşıyorum gerçekten ikinci çocuk zormuş 😂 sizden bir ricam olacak bilen tavsiye verirse çok sevinirim. Benim sütüm gelmemişti üçüncü gün hastaneden eve geçince pompa kullandım duş derken gelmeye başlamıştı tam. Şimdide koltuk altımda yumru oluştu ve bir göğsümde şişlik ve tıkanma var. Çok moralim bozuldu ilk oğlumda böyle bir sorun yaşamamıştım. Tecrübesiz kaldım ve korkuyorum ne yapmam lazım duşa girdim falan yarın doktora gitmeyi düşünüyorum
Doktora git canımm bazen kanallarda ilk süt geç gelince tıkanıklık oluyormuş diye duymuştum ilk süt koyu oluyoryaa ağrı falan varmı

kızlar ben bugün 12.10 da doğurdum çok şükür, epiduralli vajinal doğum yaptım. oğlum 4 kilo 51 cm doğdu, çok zor bir doğumdu sancı süreci özelikle🥹 38+4 te kendi sancımla başladı ama suni sancıyla devam ettik doğumu hızlandırmak için. kesim oldu bebiş iri olduğu için doktorum 3500 kg bekliyodu ama 4 kilo gelince kesi oldu ordaki dikişlerde yanma var şimdilik, bebişimi emzir uyutla geçiyor şu an zamanım🥰hepiniz sağlıkla alın inşallah bebeklerinizi kucağınıza💝🙏🏼🧿
Maşallah canım sonunda normal doğum birini gördük,bebek maşallah ne güzel doğmuş.Galiba bu sürecin en zorlayıcı kısmı suni sancı,beni bu çok korkutuyor .

Kızlar oto koltuğu alan var mı aranızda? Bu indirimde almak istiyorum ama daha hiç bakmadım incelemedim, fikir almak istiyorum eğer alan varsa
Canım instada uzmanebe.ayse karşılaştırma falan yapıyor koltuklar arasında vs. dilersen bir bak

Kizlar bu aralar mide yanmalarimda azaldi cok sukur, bebis asagiya indi diye mi acaba. Bir de bu aralar bel agrim oluyor, yataktan kalktigimda zor yuruyorum tutuluyor her yerim, annem pazartesi geliyor o zamana kadar dayanicam insallah 😅 38i gormem gibi ben 🥹
Haftan kaç canım 37+ larda mısın

Kızlar ben bugünlerde inanılmaz rahatım ya. 38+4 olan ben değilim sanki😂 pilateste hiç zorlanmadım. Bebek de bugün aşırı hareketliydi belki en hareketli olduğu gündür. Bunlar doğum öncesi alametler mi acaba😂 Nurse9535 Nurse9535 sen nasılsın günlerimiz aynı ya

Ben de 36+1im bence önden halletmeniz iyi olmuş. Benim evde bir sürü temizlik işim var kara kara düşünüyorum nasıl yetişecek diye🥲
Bende 35+5 im. Henüz çalışmaya devam ediyorum. Son 1 haftam kaldı izne ayrılmama. Ne kadar zorlansam da sonuna kadar gidebilmek iyi hissettiriyor. Aynı zamanda çok yetersiz hissediyorum. Odasını bile 2 hafta önce aldık sanırım doğumdan sonra anca gelir. Kıyafetlerini yıkadım yerleştirdim geçici bir yere. Hastane çantam eksikler olduğu için duruyor. Ev desen komple temizlik bekliyor. Kendi ailemle malesef ki görüşmüyorum. Dolayısıyla destek olacak sadece eş tarafım var. Yapım gereği de kimseden yardım istemeyi sevmiyorum. Yapacak çok şeyim var hiçbirini daha yapamadım. Bir yandan hem ruhuma iyi geldiği için hem de maddiyat için çalışıyorum okey ama bu şekilde de yeterince tadını çıkaramadım gibi hissediyorum. Hamilelik şuana kadar pek fiziki olarak beni zorlamadı ama psikolojik olarak çok zorladı diyebilirim. Annelik çok değişik bir yolculukmuş gerçekten. Daha başlamadan bile her şeyin vicdan azabını çekiyoruz. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp güzel güzel burda paylaşarak büyütürüz bebeklerimizi inşallah

Allah bağışlasın 🙏🏻minik yavrunuz sağlıkla büyüsün inşallah. Size de geçmiş olsun toparlanınca epidural ile ilgili düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim? Bende beklemedeyim de

Gözün aydın 🩷🩷

Selam kızlar bende kontrolden çıktım tam 37+0 im yine iki hafta önde gidiyoruz ama ne açılma ne sancı nede servikal uzunlukta bir kisalma var 😔 bu hafta sık yürüyüş ve cinsel ilişki önerdi ben gebelik başından beri asla ilişkiye girmiyorum fobi oluştu neden bilmiyorum bu şekilde yapamiycami söyledim. Oda bana bazı egzersizler ve yürüyüş önerdi bebek baş geliş ama hala kanalda değil 4 kilonun altında kaldığı sürece 39 da suni sanci deneriz dedi.😔 Bide o sanciyi çekip sezeryana gitmek dusuncesi aklımdan cikmiyor. İnsanin dogurasi varsa doguruyor evde yatarak 37-38 aralığında normal doğum yapan çok arkadaşım var. Ama hepsinde azda olsa açıklık vardı bende neden hiç yok😔 acaba bundan sonra oluşur mu
Canım açılır inş. İnstada fzt.yarenagan hesabında bebeğin kanala girmesi için hareketler var. Her yerde gördüğüm hareketler değil bir bak istersen hesap hoşuma gitti benim. Ben de yarın başlayacağım yapmaya. Bir de çay tarifi var ozgebank’ın hesabında. Doğumu başlatmak için içiliyormuş.

Hiç zannetmiyorum keşke o kadar sakin olsalar, gece olunca show başlıyor. Uyuyacak mıydın anneeee benim uykum yok diye tüm yeteneklerini sergiliyor sizlerin de öyle biliyorum yorumlardan 😂 ben mesela akşam 9’da yatırırmış annem, sabah 9’a kadar uyurmuşum zor beslermiş uyandırıp. Keşkeeee bana çekse ahh ahhhh
Evet evet gececi bizimkide karnımı desiyor resmen geceleri artık eşim bile yeter oğlum uyu diyo😅 bugün nst çekilirken o kadar hareket ediyordu ki kalp atışları yukseliyordu sürekli hemşire ne oluyor diye geldi baktı sanciniz mi var diyo yok diyorum o da şaşırdı rahatsız oldu bizimki gelemez böyle şeylere 😅😅 Allah yardımcımız olsun canları sağolsun napalim🥹

Merhaba kızlar doğum sonrası dördüncü gündeyiz hiç ama hiç telefonu elime alamıyorum gaz sancım ikinci gün çok fenaydı çok şükür evime geldim rahat ortamımda hallettim wcye de dün çıktım🤭 gece beni bir şeyler bastı titreme geldi kemiklerim sızım sızım sızlıyordu bebekle aynı bedenmişiz gibi saçma sapan halisünasyonlar gördüm ama sabaha geçti birkaç saat de olsa uyudum kesinlikle bebekle alakalı değil sıkıntılarım tamamen fiziksel açıdan uyuyamamak sinirlerimin bozulması ayaklarım hamilelikte bile şişmezken ameliyat sonrası davul olmuştu bugün onlar da biraz azalmış yürüyüş kısa kısa yapıyorum👍🏻 bebek güçlü emmeye başlayınca göğüslerimi acıtıp minik yara kanamalara sebep oldu sertleşti göğüslerim memede uyuyor boşaltamıyor da bence o yüzden kesinlikle sağmak şart elle zor oldu lansinoh giyilebilir almıştım dünya rahat bir alet emmeden sonra uyuyunca almayınca geri kalanını boşaltıyorum şarjı çabuk bitip çabuk doluyor onun ayarına daha bakmaya fırsatım olmadı gelişigüzel bir modda yapıyorum bebek emince canım çok yanıyor bu mastit mi bilmiyorum ama bunda bile gözüm doluyorsa Allah bizlere sabır versin şifa versin bebek değil fiziksel acılar mahvediyor insanı benim üstümden bayağı bir geçti bu doğum herkesi kucaklıyorum canım arkadaşlarım doğum yapmayanları Allah kavuştursun dünyanın en en en güzel varlıklarına 🌸🌸🥹
Ben hala hastanedeyim ikinci günüm .acılar bebisi izleyince azalıyor ama anne olmak bir yandan da zor acılarla bebisle ilgileniyorsun . Ben de sagiyorum göğüs ucum büyük zorluyor bebiş 36haftalik geldi emmesi biraz güçsüz çabuk yoruluyor ama ebeler ilk beş gün sağma kanalların tikanir dedi mama takviyesi veriyor musunuz

Back
X