• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    221
Benim tam kafasının olduğu yer ağrıyor baskı yapıyor ama kanalda da değilmiş neye baskı yapıyor bu cimcime anlamadım. Doktor dayanamazsan haftaya da alabiliriz demişti böyle giderse dayanamıcam gibi ya of bilmiyorum erken de olsun istemiyorum 😒

Ahahahsj görümcem akrep burcu bide görümce yani ama inanılmaz tatlı bir kadın çok sakin neşeli falan akrep burcu ön yargımı o kırdı, gelebilirler artıkın bekliyoruzz🐣🤣
Hiç akrep tanıdığım yok benim ama böyle anlattın bi artı puan eklendi o zaman bi sevdim jshdjdd🫠😅 kime söylesem yandınnn diye tepki veriyor sinir oluyorum 😆

Hiç akrep tanıdığım yok benim ama böyle anlattın bi artı puan eklendi o zaman bi sevdim jshdjdd🫠😅 kime söylesem yandınnn diye tepki veriyor sinir oluyorum 😆
Valla bana da öyle diyo duyan ama görümcem melek gibi biri yani insan görümcesini sever mi mesela dhsjjs bebekliği de çok sakin geçmiş kayınvalidem öyle diyor. Sonra bi rahatlama geldi bakalım hayırlısı darısı bizim bebelere🫠🫠

Benim eşim akrep, kızım da akrep oluyor duyan herkes bana da aynısını diyor. Ben yengeçim yandın sen diyorlar. Olumlu şeyler diyenler de var Akrep burcu tuttuğunu koparır falan diye. 😂

Benim eşim akrep, kızım da akrep oluyor duyan herkes bana da aynısını diyor. Ben yengeçim yandın sen diyorlar. Olumlu şeyler diyenler de var Akrep burcu tuttuğunu koparır falan diye. 😂
Aslında su grubusunuz hepiniz bence güzel 3 lü olucaksınız 🥰 akrep burcunun hırslı ve zeki olduğunu çok duydum ama manipülatif tarafı da varmış 😇😇 ben boğa eşim yengeç kızım aslan şimdi bir de akrep geliyor ev sirk gibi olacak bizim ahshshsh

Valla bana da öyle diyo duyan ama görümcem melek gibi biri yani insan görümcesini sever mi mesela dhsjjs bebekliği de çok sakin geçmiş kayınvalidem öyle diyor. Sonra bi rahatlama geldi bakalım hayırlısı darısı bizim bebelere🫠🫠
Gerçekten insan görümcesini sevmez herhalde ya jssjdjjd bende görümceyim ama seviliyor gibiyim sanki bilemedim 😁😁 yükselende çok etkiliyor bence kesin yükseleninde bi naiflik vardır görümcenin 😆

Aslında su grubusunuz hepiniz bence güzel 3 lü olucaksınız 🥰 akrep burcunun hırslı ve zeki olduğunu çok duydum ama manipülatif tarafı da varmış 😇😇 ben boğa eşim yengeç kızım aslan şimdi bir de akrep geliyor ev sirk gibi olacak bizim ahshshsh
Sizin ev baya karışık olacak her telden olacak 😂

Benimde gaviscon şişem yatağımın yanında duruyor gece uyandıkça içip yatıyorum. İyice bağımlısı oldum doğumdan sonra geçer diye umuyorum. 😕
şişeyi dikiyorum ben de kafama ölçü falan bakmıyorum hiç kalbime vuruyo o kadar şiddetli ki 😭 sabaha karşı bayılıp öyle uyuyorum😁

Ben hala hastanedeyim ikinci günüm .acılar bebisi izleyince azalıyor ama anne olmak bir yandan da zor acılarla bebisle ilgileniyorsun . Ben de sagiyorum göğüs ucum büyük zorluyor bebiş 36haftalik geldi emmesi biraz güçsüz çabuk yoruluyor ama ebeler ilk beş gün sağma kanalların tikanir dedi mama takviyesi veriyor musunuz
Mamayı ilk iki gün verdik sonra anne sütünden devam ettik ben sağdığımda rahatladı ilk elle sağdım da uğraştırıyor makineye geçtim sol göğsümde bir fındık kadar sertlik oluştu bugün ne yaptıysam gitmedi

Çok tebrik ederim canım. Benimde epiduralli vajinal doğum olarak planlandı gelmesini bekliyoruz. Gelmezse suniyle denicez benim en merak ettiğim doğum anında ıkınma olayı. Epiduralliyken nasıl oluyor ıkınabildin mi yoksa karnından bastırarak müdahaleyle mi doğdu.
kendim ıkınabildim ıkınma hissi geliyor, karnımda sertlik olunca ıkın dediler bana, kasılma oldukça karnımı elleyip sertliğine bakıp şimdi ıkın dediler tüm gücümle ıkındım 5-6 ıkınmada geldi bebeğim ama bebeğim iri oldugu icin kafası çıkmayınca karnımdan da bastırdılar bende mecburen. doktorda beklemiyodu 4 kilo bebek kafası büyükmüş diyip kesi yaptı makası aldıgını gördüm kendimi acıyada hazırlamıştım kesileceğini bildiğim için ama acı duymadım o an doğum acısı ağır bastı
doğururken vajinada değil tamamen makatta baskı ağırlık hissediliyor, sağlıkla aldım kucağıma inşallah sizlerde sağlıkla kucaklayın yavrunuzu😍🥰

Evet evet gececi bizimkide karnımı desiyor resmen geceleri artık eşim bile yeter oğlum uyu diyo😅 bugün nst çekilirken o kadar hareket ediyordu ki kalp atışları yukseliyordu sürekli hemşire ne oluyor diye geldi baktı sanciniz mi var diyo yok diyorum o da şaşırdı rahatsız oldu bizimki gelemez böyle şeylere 😅😅 Allah yardımcımız olsun canları sağolsun napalim🥹
Maşallah hareketli olmaları sağlıklı olduklarını da gösteriyor tabi ki 🙏🏻🙏🏻 sağlıkla gelsinler de azıcık büyüdüklerinde ısırırız bu günlerin intikamı olarak hehehe ❣️❣️

Back
X