• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-06-2026

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
Merhaba,
1. Sayfadaki tabloyu ne zaman doldurmaya başlayabiliriz acaba 😌 ne zaman aktif olur 😌

Kızlar uygulamaya göre 4.hafta +5’teyim. Henüz kese görünmedi, yarın tekrar gideceğim. Bu süreçtr Türk kahvesi sadece 1 tane mi içebiliyoruz ? Bir de daha önce düzenli antidepresan kullanıp gebelikle bırakan var mı? Ben Sulinex kullanıyordum. Gebeliğe uygun değilmiş. Hemen bıraktım ama yoksunluk belirtileri çok fazla vücudum atıyor, titriyor vs. Gebeliğe uygun bir ilaca geçiş yapan var mı?

Kızlar uygulamaya göre 4.hafta +5’teyim. Henüz kese görünmedi, yarın tekrar gideceğim. Bu süreçtr Türk kahvesi sadece 1 tane mi içebiliyoruz ? Bir de daha önce düzenli antidepresan kullanıp gebelikle bırakan var mı? Ben Sulinex kullanıyordum. Gebeliğe uygun değilmiş. Hemen bıraktım ama yoksunluk belirtileri çok fazla vücudum atıyor, titriyor vs. Gebeliğe uygun bir ilaca geçiş yapan var mı?
günde 200 ml yani en fazla iki fincan öneriliyor canım ama ben içersem 1 tane içiyorum en fazla. diğer konuda bilgim yok maalesef

Bana doktor ya iki çay, ya da bir çay bir türk kahvesi içebilirsin dedi. Cidden en zor kısımlarından biri bu benim için kahve aşığıyım ben de. Kafeinsiz kahve içerek daha da mininize etmeye çalışıyorum

Hanımlar selamm tekrardan 🌸

29 ekim çarşamba sabah 19.2
31 ekim cuma sabah 73.3
3 kasım pazartesi sabah 378.5

Sizce her şey yolunda mı ve karından keseye hangi gün gitsem? Doktorum en erken 6 kasım diyor ama gidip de görememekten korkuyorum 8 kasım cumartesi günü gitsem görülür mü sizce

Kızlar hindi füme gibi şeyleri pişirip tüket biliyor muyuz? Salam falan yemeyin yazıyo heryerde. Ama bi kadın doğumcu kumru yiyebilirsiniz demiş ne alaka anlamadım

kızlar kahve konuşulmuş sanırım, ben de kahve bağımlısı biri olarak en çok bunda zorlanıyorum, alternatif içecekler arayışına girdim. kafeinsiz kahve bir seçenek tabii, ama boğazımdan sıcak bir şey geçsin düşüncesindeyseniz sanırım kafeinsiz seçenekler ıhlamurun ötesine geçmiyor.
Bugün elmayı dilimleyip üstüne sıcak su döküp tarçınla karıştırıp içtim, ya da süt içiyorum. zencefil limon falan gibi şeyler de güvenli sanırım. her şeyde kafein var maalesef, her içeceğimizi yiyeceğimizi düşünmek gerekiyor olması herhalde hamileliğin en zor tarafı, o da bebişimizin bize nazı diyelim... :D

hindi füme de pişirerek güvenli diye biliyorum, çok sık tüketmemek koşuluyla diye okumuştum. O ozge3880

31 ekim cuma sabah 73.3

Sizce her şey yolunda mı ve karından keseye hangi gün gitsem? Doktorum en erken 6 kasım diyor ama gidip de görememekten korkuyorum 8 kasım cumartesi günü gitsem görülür mü sizce
benim 31 ekimde bat 300 civarıydı, chatgpt'yle birlikte 8'inde göreceğime karar verdik cumartesiye aldım randevuyu 😂😂
300 üzerine çıkmış şimdilik kimyasal değil en azından🌸 tahmini doğum tarihlerimiz aynıymış hihih

31 ekim cuma sabah 73.3

Benim bat günü beta 2367 idi. 1 gün sonra hemen gittim ana kese görünmedi. Yarın tekrar kontrolüm var. Ne kadar geç gitseniz o kadar iyi bence cumartesi daha iyi olur 💐

kızlar kahve konuşulmuş sanırım, ben de kahve bağımlısı biri olarak en çok bunda zorlanıyorum, alternatif içecekler arayışına girdim. kafeinsiz kahve bir seçenek tabii, ama boğazımdan sıcak bir şey geçsin düşüncesindeyseniz sanırım kafeinsiz seçenekler ıhlamurun ötesine geçmiyor.
Bugün elmayı dilimleyip üstüne sıcak su döküp tarçınla karıştırıp içtim, ya da süt içiyorum. zencefil limon falan gibi şeyler de güvenli sanırım. her şeyde kafein var maalesef, her içeceğimizi yiyeceğimizi düşünmek gerekiyor olması herhalde hamileliğin en zor tarafı, o da bebişimizin bize nazı diyelim... :D

hindi füme de pişirerek güvenli diye biliyorum, çok sık tüketmemek koşuluyla diye okumuştum. O ozge3880
Ay ben de aşırı zorlanıyorum günde 3-4 kahveden sabahları 1 kahveye düştüm. Şimdi kafeinsiz kahve aldım, umarım farkı yoktur :) sabahları da 1 çay içiyorum, onunla zaten çok aram yoktu. Özellikle kış döneminde iş yerinde sürekli sıcak bir şey arıyorum. Bitki çayları güvenli değil demişlerdi, ıhlamur güvenli o zaman demekki. Ona alıştırayım kendimi:)

Ay ben de aşırı zorlanıyorum günde 3-4 kahveden sabahları 1 kahveye düştüm. Şimdi kafeinsiz kahve aldım, umarım farkı yoktur :) sabahları da 1 çay içiyorum, onunla zaten çok aram yoktu. Özellikle kış döneminde iş yerinde sürekli sıcak bir şey arıyorum. Bitki çayları güvenli değil demişlerdi, ıhlamur güvenli o zaman demekki. Ona alıştırayım kendimi:)
ıhlamur bebeklere bile içirilen bir şey ya, ordan anlayabilirsiniz güvenli olduğunu içiniz rahat olsun, ama aktarlardan değil paket olanlardan tercih edin derim. kafeinsiz kahve tat olarak bana biraz farklı geliyor, belki de psikolojiktir bilmiyorum ama tadını sevemediğimden biraz alternatiflere yöneliyorum açıkçası

ıhlamur bebeklere bile içirilen bir şey ya, ordan anlayabilirsiniz güvenli olduğunu içiniz rahat olsun, ama aktarlardan değil paket olanlardan tercih edin derim. kafeinsiz kahve tat olarak bana biraz farklı geliyor, belki de psikolojiktir bilmiyorum ama tadını sevemediğimden biraz alternatiflere yöneliyorum açıkçası
Bende günde bir bardak içiyorum, sıcak bişi içme ihtiyacımı gidermek için

Arkadaşlar 5+2 deyim şuan bugün açık kahve koyu sarı tarzında lekelenmeler oldu geçen haftada olmuştu ama miktar daha azdı bir gün sürdü geçmişti doktor progestan vermişti bugün lekeler çoğalınca tekrar gittim kesenin altında kanama var dedi bebeği gördü küçükte olsa kalp atışı görüyorum dedi ama çok küçük olduğu için duyamadık dikkat etmen gerekiyor dedi bu durumu yaşayan varmı çok tedirgin oldum

Arkadaşlar 5+2 deyim şuan bugün açık kahve koyu sarı tarzında lekelenmeler oldu geçen haftada olmuştu ama miktar daha azdı bir gün sürdü geçmişti doktor progestan vermişti bugün lekeler çoğalınca tekrar gittim kesenin altında kanama var dedi bebeği gördü küçükte olsa kalp atışı görüyorum dedi ama çok küçük olduğu için duyamadık dikkat etmen gerekiyor dedi bu durumu yaşayan varmı çok tedirgin oldum
Biliyorum çok zor ama stres yapmamaya çalışın, mümkünse istirahat edin. Doktorunuz gerekeni yapmış zaten, süreçte onlara güvenmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. İnşallah sorunsuz şekilde atlatırsınız.

Back
X