• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Canım Alya 15 günlükken falan genzinden bi hırıltı duyup doktoruna sordum aspiratör kullanalım mı diye. Emerken genzine süt kaçıyordu tıkamış burnunu. Doktoru 2şer damla serum fizyolojik damlatıp aspiratörle açın hergün ama çok yüklenmeden dedi. O günden beri kullanıyoruz biz ama emzirme öncesi değil, burnundan sümük sesi geldikçe. Rahat nefes aldığı günlerde hiç yapmıyoruz boşu boşuna
nefes alinca hirlirti sesi benim oglumda da var. bende nedir diye dusunuyordum kontrole gidince soracaktim hep olmuyor ama bazen daha cok uykuda oluyor

Kızlar kontrole geldim ultrasonda bir problem yoktu nst ye girdim bebekte taşikardi var dedi nst yi çeken kişi yarım saat falan kaldım şimdi su iç 15 20 dk dolaş gel tekrar bağlayalım dedi birazdan tekrar bağlayacak böyle olan var mıydı aramızda korktum açıkçası bende strese girdim ister istemez

Merhaba kızlar,
Bugün 38+0’ım. Birkaç gündür karnım çok sert. Ama kasılma değil sanırım çünkü çok uzun süre sert kalıyor 1 saat gibi hatta daha bile fazla. Dün gece ise ne zaman uyansam, ki hepimiz gibi ben de sürekli uyanıyorum, karnım hep sertti.
Böyle bir deneyimi olan anne var mı içimizde acaba ? 🥺
Normal dimi canım yanii sanki eskisine göre daha az hareket ediyor birde böyle vurma tekme gitti sanki dönüyor veya böyle geriliyor gibi arada öyle hissediyorum senindemi öyle canım
aynılarını yaşıyorum birebir ve karnım da ağrıyo

Dün gece ben de üşütme belirtileri gösterdim hasta olacağım diye korktum ama sanırım bunlar doğum öncesi bağırsak hareketi değişimi. En azından benimki. Çünkü bildiğin kasılmalarım da eşlik ediyor.
Kasılma varsa o ayrı evet canım vücut hazırlıyor kendini sanırım.
Doğum yapan kızlar tebrik ederim. Sağlıkla büyütün bebişlerinizi inşallah. Benim perşembe kontrolüm var ve muhtemelen çatı muayenesi yapacak. Çok korkuyorum, doktorum da erkek. Çok uzun sürüyor mu, acıtıyor mu, sıkıntısız geçmesi için ne yapmak lazım
Sıkıntısız geçmesi için kendini kasma canım ben sanırım 4 kez oldum hiç sorun yaşamadım eline jelden sürüp bakıyor 10 sanıye bile sürmüyor zaten acı falan da olmadı bende.
Bence de ben çok işgillendim,su gibi akıntı gelmeye başlayınca bir de üzerine nemli nemli iç çamaşırım olunca çok korktum.Sonra peçete filan koydum peçete de bir şey yoktu,burada biri yazmıştı durmaz su sızdırması diye ,çok şükür öyle bir şey yok .36+1 deyim bugün ama doktor bana minyon kadınların süreçleri 37 ve 38 de başlayabiliyor dediğinden beri her şeye takar oldum,biraz bundan oluyor .
1.58 boyumla 39+2 de doğurdum o da sezeryanla canım alakası yok yani minyonlukla falan. Çok stresli gördüm seni bi kaç gündür herşey olacağına varıyor inan bana o ıslaklık bende de var Hepp ve her gittiğimde gayet iyi çıkıyor bebeğin suyu. Çok kafana takılıyorsa gidip baktır ama bence şuan ki süreçte normal.
Kızlar benim suyum geldi galiba hastaneye gidiyorum bana dua edin nolur çok korkuyorum ismim Öznur
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏

Doğumu olanları tebrik ediyorum, sağlıkla büyütün inşallah♥️ olacak olanlara da dua ediyorum bolca inşallah en kolay, en güzel şekilde gerçekleşir doğumunuz🩷

Az dikişli normal doğum gerçekleşti 🙏🏻 çok güzel bir duyguymuş oğlumu kucağıma alınca anladım darısı da doğru zamanda sizlerin başına inşallah ❤️
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün 🤍

Kızlar kontrole geldim ultrasonda bir problem yoktu nst ye girdim bebekte taşikardi var dedi nst yi çeken kişi yarım saat falan kaldım şimdi su iç 15 20 dk dolaş gel tekrar bağlayalım dedi birazdan tekrar bağlayacak böyle olan var mıydı aramızda korktum açıkçası bende strese girdim ister istemez
Doktor yarın sabah 8 de bir daha çağırdı yine kontrol edip nst ye alacaklar benim gibi olan var mı acaba daha 35+3 üm bebiş minyon 2600 dedi zaten eşi önde bu durum da çıkınca ekstra stres yaptım biraz da korkuyorum

O nedemk oluyormuş canm

Doktor yarın sabah 8 de bir daha çağırdı yine kontrol edip nst ye alacaklar benim gibi olan var mı acaba daha 35+3 üm bebiş minyon 2600 dedi zaten eşi önde bu durum da çıkınca ekstra stres yaptım biraz da korkuyorum
35.haftada 2600 normal canım minyon değil ki?? Sıkı takip eder şimdi doktor. Risk olmasın da en doğru zamanda gelsin ins🙏🏽 Ben de 35 haftaligim doktor bu saatten sonra gelirse gelsin hiç sorun yapma dedi.

Az dikişli normal doğum gerçekleşti 🙏🏻 çok güzel bir duyguymuş oğlumu kucağıma alınca anladım darısı da doğru zamanda sizlerin başına inşallah ❤️
Hayırlı olsun sizin de normal doğum tarihi geçmişti demi o yüzden suniyle yaptınız. Kaçıncı haftada oldu doğum. Benim sonum da böyle görünüyor da ne zamana kadar beklemek mantıklı bilemedim.🤷‍♀️

Back
X